El vagyok átkozva? (részletek lent. )
Olvastam ezen az oldalon ehhez hasonl kérdéseket, az első találat egyből a csajozás téma. Hát nekem nem!
Mostanában mindig történik valami rossz......hol az apai nagyim gyógyszerezi be magát 5x (ÖTSZÖR!!!) aztán a szüleim készülnek válni, az anyám megpróbállja ugyanazt mint a nagyim, csak apa kiveszi a kezéből, aztán elmentünk Angliába,meghalt a kutyám:S De pl szakadt be a fejem, végtaghiánnyos vagyok 3 ujjam van egy kezemen, 70°os gerinncferülés, kancsalság,sok minden. Aztán augusztrusban a keresztanyám gyógyszeerezte be magát, szerencsére úgy mint az apai nagymamám is, ő is túlélte. Anyum aztán persze nem vett be egy gyógyszert sem..De ma arra ébredtem hogy anya idegesen költ fel, hogy keljjek már mert az anyukája szóval az anyai nagyimnaaak valami baja van, tata hívta fel. És most hívott anya hogy begyógyszerezte magát ő is! Pedig akármi baj van mindig attól félek hoy nagyi meg ne halljon!!!!!!!!!!!MERT ANNYIRA SZERETEM!Persze a többi családtagomat is,de...legtöbbet nagyimnál voltam kiskorom óta. EZ BIZTOS AZÉRT VOLT HOGY HOLNAP NE ALHASSAK OTT!MERT AZ ISTEN AMIT CSAK TUD, KERESZTBE TESZ NEKEM! MIKOR KERESZTANYU CSINÁLTA AKK MEG NÁLLA ALUDTAM VOLNA! LÁTJÁTOK, EL VAGYOK ÁTKOZVA! ÉS..MÉG BARÁTNŐM SINCS, AKINEK A VÁLLÁN SÍRNHATNÉK...BÁR ENNYI ROSSZ UTÁNN MÁR SÍRNI SE TUDOK:S EZÉRT LESZEK ÉN DEPRESSZIÓS VAGYIS EMOS, BÁRKI KRITIZÁLHAT NEM ÉRDEKEL. CSAAK LÉCCI ÍRJATOK MITŐL CVAN EZ, SZTEM ATTÓL HOGY MÁR 1 HETE NEM VETTEM FEL A SZERENCSENYAKLÁNCOM ÉS HA NINCS RAJTAM AKKOR ELJÖN AZ ÖRDÖG....AMM ÉSEZ CSAK SZEPTEMBER 1-JÉN KAPTAM MEG, SULI KEZDÉS ELŐTT 1 NAPPAL. BOCSI A REGÉNYÉRT!
", szerencsére úgy mint az apai "
ne értsetek félre a szerencsére-t úgy értettem h serecse h túlélte!
Ezek a dolgok azért nem 3 nap alatt történtek meg veled...
"Mostanában..."
Aha, a családtagjaid direkt azért gyógyszerezik be magukat, hogy te ne alhass ott. Ez az egyetlen megoldás.
Elég labilis idegrendszerű a családod. Én inkább pszichológushoz mennék el a helyedben, mert úgy látom te sem vagy a legstabilabb, ha mindenből ilyen marhaság következtetést vonsz le.
Én mindenképpen ajànlom,sürgösen keress fel egy pszichologust!!!!!!!!
Ha nem irtad volna hogy emos vagy akkor is ezt ajànlottam volna.Pszichologus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!