Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félek. Mitől lehet? Részletek...

Félek. Mitől lehet? Részletek lent.

Figyelt kérdés
18 éves, még szűz lány vagyok, túlsúllyal. Még nem volt párkapcsolatom. Regisztráltam egy teltlányok.hu nevezetű oldalra...Jött is pár érdeklődő ami adott egy kis önbizalmat...de amikor találkozóról volt szó én nemet mondtam mindig-mindenkinek. Nem tudom igazán miért...félek... És attól is félek,hogy mi lesz velem így, hogy ha mindig nemet mondok...Mert ott igazából tudják milyen vagyok, szóval nem érné őket csalódás, mert tudják mibe vágnának bele...A lényeg,hogy töröltem magam egy hét után az oldalról és azóta sem regisztráltam sehova...Miért? Nincs elég önbizalmam? Mi a baj velem? :(
2011. jan. 15. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen oldalakon nem igazán párkapcsolat, mint inkább szexkapcsolat az, amit találsz!
2011. jan. 15. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Önbizalom hiány. Nekem volt egy ilyen lány ismerősöm. Elkezdtünk komolyabban beszélgetni, és az arcáról nem mutatott képet soha. Csak szem alól kivágott képeket és azon sem ő volt. Aztán végülis ezért nem jöttünk össze, mert hazudott és nem azért mert csúnya volt. Önbizalom hiányom nekem is van mikor vissza utasítanak, de próbát megér.. Kinevetni nem fog senki, ha kinevet vagy lesavaz akkor meg az a saját személyességét tükrözi. Biztos, hogy te is szép vagy. És a belső a fontos. Fel a fejjel !

17/F

3/7 anonim ***** válasza:

Mert roh@dtul nem tetszel magadnak! És ingen nuku önbizalom!

És persze félsz attól, hogy mi lesz ha meglátnak élőben...de ettől mindenki tart egy kicsit aki neten ismerkedik..

Ha magadnak nem felelsz meg akkor másnak sem fogsz. Ha nem tetszel magadnak akkor pedig alakíts magadon, a túlsúlyt le lehet adni....

4/7 anonim ***** válasza:

hàt nyilvàn a túlsúlyod miatt ez vilàgos..

nem tudom akarsz e vagy tudsz e vàltoztatni..

szerintem regizz megint és ha jön érdeklödö aki neked tetszik (nyilvàn Te is neki hiszen ràdírt)

akkor ne törödj semmivel.ha rosszul sül el úgysem làtjàtok egymàst mégegyszer

2011. jan. 15. 18:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem vagy elég érett ehhez a dologhoz.Az elhatározás, hogy pasit találj már megvan benned, de lépni még nem mersz.Vagy csak egyszerűen nem találkoztál még olyannal, aki neked is igazán tetszett volna.Ha valaki valóban felkelti majd az érdeklődésed, egész nap azt fogod várni, hogy élőben is láthasd, minden izgalom és félelem ellenére!!!

Amúgy arra is gondoltam, hogy nem beszélgettél velük eleget a randimeghívások előtt,és nem ismerted őket annyira, hogy magabiztosan el merj menni bármelyik sráccal egy találkozóra.

2011. jan. 15. 18:35
 6/7 anonim válasza:
Hol z önbizalmad?Azt hiszed mindenki csak a sovány nőket szereti,ellenkezőleg sokan a telt nőknél tudnk csak örömet szerezni maguknak!!!
2011. jan. 15. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok telt, meg pár évvel idősebb is vagyok nálad, de velem is ugyanez van. Én már kétszer is regisztráltam ilyen netes társkeresőre, sőt, chat-tel is próbálkoztam, de egyik se volt hosszú életű :S Rengetegen akartak velem találkozni, megismerni, elmondták, mennyire tetszem nekik, beszélgetés után, hogy mennyire szimpatikus vagyok, de egyszerűen nekem nem ment :S De igen, így visszagondolva nekem az volt a bajom, h nekem egyikőjük se tetszett igazán... Meg erőltetettnek éreztem ezt az egész internetenismerkedés-dolgot...
2011. jan. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!