Félek. Mitől lehet? Részletek lent.
Önbizalom hiány. Nekem volt egy ilyen lány ismerősöm. Elkezdtünk komolyabban beszélgetni, és az arcáról nem mutatott képet soha. Csak szem alól kivágott képeket és azon sem ő volt. Aztán végülis ezért nem jöttünk össze, mert hazudott és nem azért mert csúnya volt. Önbizalom hiányom nekem is van mikor vissza utasítanak, de próbát megér.. Kinevetni nem fog senki, ha kinevet vagy lesavaz akkor meg az a saját személyességét tükrözi. Biztos, hogy te is szép vagy. És a belső a fontos. Fel a fejjel !
17/F
Mert roh@dtul nem tetszel magadnak! És ingen nuku önbizalom!
És persze félsz attól, hogy mi lesz ha meglátnak élőben...de ettől mindenki tart egy kicsit aki neten ismerkedik..
Ha magadnak nem felelsz meg akkor másnak sem fogsz. Ha nem tetszel magadnak akkor pedig alakíts magadon, a túlsúlyt le lehet adni....
hàt nyilvàn a túlsúlyod miatt ez vilàgos..
nem tudom akarsz e vagy tudsz e vàltoztatni..
szerintem regizz megint és ha jön érdeklödö aki neked tetszik (nyilvàn Te is neki hiszen ràdírt)
akkor ne törödj semmivel.ha rosszul sül el úgysem làtjàtok egymàst mégegyszer
Lehet, hogy még nem vagy elég érett ehhez a dologhoz.Az elhatározás, hogy pasit találj már megvan benned, de lépni még nem mersz.Vagy csak egyszerűen nem találkoztál még olyannal, aki neked is igazán tetszett volna.Ha valaki valóban felkelti majd az érdeklődésed, egész nap azt fogod várni, hogy élőben is láthasd, minden izgalom és félelem ellenére!!!
Amúgy arra is gondoltam, hogy nem beszélgettél velük eleget a randimeghívások előtt,és nem ismerted őket annyira, hogy magabiztosan el merj menni bármelyik sráccal egy találkozóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!