Miért félek ennyire? ( részletek lent )
Nálam időszakonként fordul elő ilyesmi, ha megnézek valami ijesztő filmet. Sok ilyesmit láttál?
2010. febr. 1. 22:23
2/29 A kérdező kommentje:
Hát régebben nagyon sokat néztem ... de mostanában csak a Paranormális jelenségek-című dokumentum filmet néztem meg . Abban van egy igaz történet egy házaspáról . Ilyen lábnyomok keletkeznek a hintőporba meg a nőt elviszi a semmi ... földön húzza . A rendőrség felvételei és a végén a nő kikészül és megöli a csávót, 3 napig egy helybe ül majd a rendőrök lelövik mert rájuk támadt a késsel . Ez mély nyomot hagyott bennem és már lassan 1 éve néztem meg .
Volt, hogy tapasztaltál bármit is ami nem "hétköznapi"?
Ha igen azért félsz, ha nem, akkor mert "érzékeny" vagy!
Másutt is van ilyen, vagy csak ahol laksz?
Amúgy jól teszed, hogy pszichológushoz nem jársz...nem tudna segíteni.
2010. febr. 1. 22:33
Olvasva a kommented...nagyon érzékeny és fogékony vagy az energiákra, csak nem jó, hogy félelem támad benned ezáltal blokkolod magad és sebezhetővé válsz.
2010. febr. 1. 22:35
nem igaz történet. fikció az egész és ráadásul rettenetesen gagyi.
de nem vagyunk egyformák van aki kevésbé fél, van aki jobban. én nekem ez egy lájtos kis filmecske volt. inkább unalmas..
18 éves fiú vagyok én is egyébként. és szerintem nem normális ha rettegsz a sötétben. valami oka kell hogy legyen. nincs esetleg tesód aki kiskorodban ijesztgetett sötétben vagy ilyesmi? az is lehetne egy kiváltó ok pl.
2010. febr. 1. 22:36
6/29 A kérdező kommentje:
Nem ... tapasztalni semmit se MÉG SZERENCSÉRE ... le is kopogom nem is szeretnék . Csak úgy mégis ... most is itt ülök felkapcsolt lámpával .... és nem merek elmenni fürdeni . Hihetetlen szánalmasnak érzem ilyenkor magam . 18 éves létemre nem merek elenni fürdeni . Pedig szórakozóhelyen is meg álom a helyem , ember az nem szellem vagy ilyen paranormális dolog ... nem értem magam ... :S
7/29 A kérdező kommentje:
Egyke vagyok . testvérem nincs kiskoromba sem történt semmi ... amitől úgy különössé válhatna a dolog.
Amúgy hiszel a fizikai érzékslésen túli valóságban?
2010. febr. 1. 22:41
Ezekkel a filmekkel és könyvekkel és egyebekkel az a gond, hogy sok esetben negatívan állít be egy csomó mindent, hogy félelmet váltson ki az emberben...
A félelem a legnagyobb ellenség. Egyszerűen döntsd el, hogy nem félsz...menj elébe az általad teremtett fantomnak! Most menj el zuhizni...azonnal:)
2010. febr. 1. 22:44
10/29 A kérdező kommentje:
Igen-is meg nem-is . A purgatórium még esélyes lehet mivel vannak az embereknek elvégezetlen feladatai . De a pokol és mennyország az már kicsit kétséges . Szellemek , földönkívüliek és olyan vírus ami élő-halottakat képes létrehozni talán. De a félelmemet hogyan tudnám legyőzni ?
Kapcsolódó kérdések: