Miért félek ennyire? ( részletek lent )
A fantom jelen esetben azt takarja, hogy érzékenységgel nagyobb intuitív készséggel rendelkezel, de a tudásod még hiányos és nem tiszta forrásból, hanem filmekből ered.
Természetes a félelem, de mikor az általad teremtett félelmed nagyobbra nő nálad akkor az "fantomoddá" válik és hadakozol vele, miközben magad teremtménye. Becsapós dolog ez.
Nem könnyű az energiát visszafordítanod újra, de lehetséges. Csak arra gondolj, hogy nincs szükséged már a félelemre, hogy már erősebb vagy! Ez működik!
Kérdezz még nyugodtan ha van valami:)
Nem, mert akkor ötleteket kapsz, hogy mitől félj:D Egyébként most én is kimentem a fürdőszobába, és totál beparáztam. El is kezdtem hangosan énekelni! Ja egyébként 21/L.
22:46-os voltam.
Ja, mert nyáron több inger ér, télen kevesebb a lehetőség-ilyenkor "befeléfordul" minden...
Egyszerűen jobban figyelsz magadra.
Mondom, gondolj arra, hogy nincs szükséged a félelemre, már nagyon erős vagy...NEM BÁNTHAT SEMMI...meg miért is akarna bármi bántani?!?!
Tkp. az ekkora belső félelem keres valamit amiben kiteljesedhet...lásd paranormális az emberek nagy részének felfoghatatlan, ismeretlen valóságot.
Aztán mikor szóbaállsz magaddal rájössz, hogy a saját világodtól félsz (amibe születtél-Föld).
Gondolkozz rajta...Félsz a csalódástól,-a betegségektől,-a magánytól,-a haláltól,-attól, hogy megölhetnek...stb...
A számunkra láthatatlan világok nem a miénk, nem attól félünk hanem amibe élünk...csak még nem értjük..vagy nem láttuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!