Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ennyire? ( részlet...

Miért félek ennyire? ( részletek lent )

Figyelt kérdés
Hát ez bármennyire furcsa vagy nem de én félek a sötétben . Esténként mikor megyek haza szórakozóhelyről vagy csak kiviszem a szemetet vagy amikor egyedül vagyok itthon és pl kimegyek wc-re. Mindenfélét képes vagyok beképzelni magamnak. Olyankor még pislogni is alig merek mert félek hogy míg nem látok abban a kis időtartamba oda terem valami ... Vagy amikor zuhanyzok és bepárásodik a tükör nem merek ránézni nehogy megjelenjen rajta valami kis szöveg.... Nagyon rettegek néha... pszichológus-hoz semmi áron nem tudok fordulni meg nem is szeretnék . Na de ez még oké egy 11-12 éves kisgyereknél de én 18 éves Fiú vagyok . Valami segítség vagy tanács jól jönne. Előre is köszönöm .
2010. febr. 1. 22:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Első vagyok - egy időre szerintem hanyagold az ehhez hasonló filmeket... Meg ha ilyesmi van, próbáld elvonni valamivel a figyelmedet. Ha sötétben vagy, képzeld inkább oda a barátnődet:D Akkor tuti nem fogsz félni! Próbáld valahogy más kontextusba helyezni a dolgokat. Mivel biztos, hogy nincs ott az, amitől félsz, hanem csak te rettegsz, ezért a nézőpontodat kéne megváltoztatnod valahogy - szerintem.
2010. febr. 1. 22:46
 12/29 A kérdező kommentje:
A zuhi problémával minden nap szembe kell néznem szóval most is ... :D míg oda vagyok várok hasznos tippeket, tanácsokat , tapasztalatokat .. stb ...
2010. febr. 1. 22:47
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én, mikor néha nem tudok parancsolni magamnak, és nagyon parázom valamitől, szabályokat találok ki. Mondjuk: nem tudnak megtámadni a földönkívüliek, mert meghalnak, ha zenét hallanak, vagy pl. téged azért nem, mert vizes vagy fürdés közben, és amiatt menekülnek el. Ezek elég gyerekes megoldások, de néha ez is bejön.
2010. febr. 1. 22:53
 14/29 anonim ***** válasza:

A fantom jelen esetben azt takarja, hogy érzékenységgel nagyobb intuitív készséggel rendelkezel, de a tudásod még hiányos és nem tiszta forrásból, hanem filmekből ered.

Természetes a félelem, de mikor az általad teremtett félelmed nagyobbra nő nálad akkor az "fantomoddá" válik és hadakozol vele, miközben magad teremtménye. Becsapós dolog ez.

Nem könnyű az energiát visszafordítanod újra, de lehetséges. Csak arra gondolj, hogy nincs szükséged már a félelemre, hogy már erősebb vagy! Ez működik!

Kérdezz még nyugodtan ha van valami:)

2010. febr. 1. 22:54
 15/29 A kérdező kommentje:
És ezt az " energiát " elhiszem hogy nehéz visszafordítani meg minden ... de esetleg hogy tudnék nekikezdeni ... 2000-2009-ig megnéztem már az összes jobb vígjátékot az el múlt pár hónapban mivel nagyon rossz idő van kint . Lehet hogy ennek semmi köze a kérdéshez de azért írom . Extrémen kerékpározok de erre télen nincs lehetőség (mi felénk nincs fedett "park") . Nyáron vagy nem tűnik fel vagy nem emlékszem rá hogy féltem volna . Ez inkább a téli unalmas napokra jellemző ... zuhanyzás közbe gondolkoztam kicsit xD eltereltem a gondoltaim és máris jobban ment . És majd megpróbálok szabályokat is fel állítani hátha.
2010. febr. 1. 23:05
 16/29 A kérdező kommentje:
Jah és még valami ... Másnak esetleg van valami félelme amit érdemesnek tart hogy megossza velem ?
2010. febr. 1. 23:07
 17/29 anonim ***** válasza:

Nem, mert akkor ötleteket kapsz, hogy mitől félj:D Egyébként most én is kimentem a fürdőszobába, és totál beparáztam. El is kezdtem hangosan énekelni! Ja egyébként 21/L.

22:46-os voltam.

2010. febr. 1. 23:16
 18/29 anonim ***** válasza:

Ja, mert nyáron több inger ér, télen kevesebb a lehetőség-ilyenkor "befeléfordul" minden...

Egyszerűen jobban figyelsz magadra.

Mondom, gondolj arra, hogy nincs szükséged a félelemre, már nagyon erős vagy...NEM BÁNTHAT SEMMI...meg miért is akarna bármi bántani?!?!

Tkp. az ekkora belső félelem keres valamit amiben kiteljesedhet...lásd paranormális az emberek nagy részének felfoghatatlan, ismeretlen valóságot.

Aztán mikor szóbaállsz magaddal rájössz, hogy a saját világodtól félsz (amibe születtél-Föld).

Gondolkozz rajta...Félsz a csalódástól,-a betegségektől,-a magánytól,-a haláltól,-attól, hogy megölhetnek...stb...

A számunkra láthatatlan világok nem a miénk, nem attól félünk hanem amibe élünk...csak még nem értjük..vagy nem láttuk be.

2010. febr. 1. 23:19
 19/29 anonim ***** válasza:
Parapszichológus vagyok, sokáig féltem, de amiket írtam -nekem úgy sikerült nem félni.:)
2010. febr. 1. 23:21
 20/29 A kérdező kommentje:
Igaz-Igaz :D most nem parázok annyira ... a kérdést felkellet tennem ... akkor nagyon féltem ... alig mertem megmozdulni xDD most a takaró a páncélom :D míg rá van terítve a hátamra addig nem eshet bajom :D
2010. febr. 1. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!