Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek ennyire? ( részlet...

Miért félek ennyire? ( részletek lent )

Figyelt kérdés
Hát ez bármennyire furcsa vagy nem de én félek a sötétben . Esténként mikor megyek haza szórakozóhelyről vagy csak kiviszem a szemetet vagy amikor egyedül vagyok itthon és pl kimegyek wc-re. Mindenfélét képes vagyok beképzelni magamnak. Olyankor még pislogni is alig merek mert félek hogy míg nem látok abban a kis időtartamba oda terem valami ... Vagy amikor zuhanyzok és bepárásodik a tükör nem merek ránézni nehogy megjelenjen rajta valami kis szöveg.... Nagyon rettegek néha... pszichológus-hoz semmi áron nem tudok fordulni meg nem is szeretnék . Na de ez még oké egy 11-12 éves kisgyereknél de én 18 éves Fiú vagyok . Valami segítség vagy tanács jól jönne. Előre is köszönöm .
2010. febr. 1. 22:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Kidughatod a lábadat is, mert az ágyadhoz sem érhet semmi és senki, mert körülveszi az egészet egy nagy buborék, ami áthatolhatatlan!
2010. febr. 1. 23:26
 22/29 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm nektek kedves gyakorikerdesek.hu válaszadók ... most így jobb egy kicsit ... legalább most eltudok aludni rendesen . De ha még esetleg valakinek valami hozzá fűzni valója van nyugodtan írja . Még 1 szer köszi mindenkinek .
2010. febr. 1. 23:26
 23/29 A kérdező kommentje:
Ez az ágyas nem is hülyeség :D olyan buborék hogy csak na ... atombomba nem pusztítja el xD
2010. febr. 1. 23:28
 24/29 anonim ***** válasza:
Először ismerkedj meg a valósággal,és csak azután nézz ilyen filmeket,mert most még bármi elfoglalhatja a fejedben a valóság helyét.Később már az sem fog zavarni,ha szöveg íródik a párás tükörre...
2010. febr. 2. 01:04
 25/29 anonim válasza:
Nem tudom változtat-e a helyzeten, hogy én lány vagyok, de én is sokáig féltem. Velem történtek is elég furcsa dolgok, régen nagyon paráztam miattuk, ma már egyáltalán nem. Plussz sok horror film miatt meg horror könyvek olvasása miatt én is beképzeltem magam mindenféle baromságot. Ugyanúgy éreztem magam, mint te. Ha én túltettem magam rajta, neked is sikerülni fog tuti. Ha félsz valamit csinálni, azért is tedd meg. (pl zuhi :) ). Nem fog történni semmi, hidd el. Ha félsz a tükörre nézni, mert hátha valami megjelenik rajta, azért is nézz oda. Nehogy mááár. Csak bátorság és előbb utóbb túl leszel rajta.
2010. febr. 2. 10:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is elő szokott ez fordulni, bár én 13 éves lány vagyok. Szerintem ha azt be tudod képzelni magadnak, hogy történni fog valami ijesztő, akkor azt is be tudod magadnak beszélni, hogy mongyuk ha énekelsz, az megvéd az ilyenektől, ezenkívül nálam oldja a feszültséget meg a félelmet, ha bekapcsolom a tv-t, vagy zenét hallgatok és háttérzajként megy, így nem fogsz annyira félni. ;)

2010. febr. 2. 19:49
 27/29 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben voltam pár éve. Mondjuk szerintem én nem csak horror filmek miatt féltem állandóan, mert emlékszem kiskoromban is mindig a nyakamig húztam a takarót, és volt hogy csak az orrom dugtam ki(ez nagyon sokáig így volt). Sőt emlékszem, hogy éjszakánként hallani véltem ilyen fura hangot a szoba közepe felől, és mindig úgy képzeltem el, mintha egy hosszú ruha surlódna, ahogy lassan lépdel valaki a szőnyegen. Horror filmeket is szép számmal néztem később, de azt hiszem nálam az Átok verte ki a biztosítékot, mert utána rendes halálfélelmem volt néha, ha rágondoltam, hogy az ágyam lábánál felemelkedik lassan a kisfiú...utána nagyon sokáig tudatosan nem néztem ilyen filmeket, és ha éreztem, hogy van valami visszahúzó erő, ha kiakarok menni pl. a konyhába, csakazért is kimentem. Utána fokozatosan szoktattam magam ahhoz, hogy nem kirohanok és felkapcsolom a villanyt, hanem tök lassú léptekkel, sötétben mentem ki. persze néha még érzem azt a fura érzést, amitől legszívesebben berohannék a szobámba, de nem szabad rágondolni.

Én is megnéztem a Paranormal Activity, de biztos voltam benne, hogy nem igaz :D Ettől függetlenül igen csak rosszul éreztem magam utána pár napig. Főleg mikor arra gondoltam, hogy kiskorukba látták az ágyuk mellett...:D

2010. febr. 2. 20:46
 28/29 anonim válasza:
Én ugyanolyan hangokat hallottam a szőnyegen, mintha valaki lassú léptekkel járkálna. Esküszöm! Asztaa most ez tök meglepett. Én az Ördögűző Mary Rose üdvéérten lettem rosszul :D és kajak fölébredtem hajnal 2:9 perckor, és a barátnőm is. Kemény dolgok. De nem szabad félni.
2010. febr. 3. 12:38
 29/29 anonim válasza:
02:59 kor na :)
2010. febr. 3. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!