Miért félek ennyire? ( részletek lent )
Szia!
Velem is elő szokott ez fordulni, bár én 13 éves lány vagyok. Szerintem ha azt be tudod képzelni magadnak, hogy történni fog valami ijesztő, akkor azt is be tudod magadnak beszélni, hogy mongyuk ha énekelsz, az megvéd az ilyenektől, ezenkívül nálam oldja a feszültséget meg a félelmet, ha bekapcsolom a tv-t, vagy zenét hallgatok és háttérzajként megy, így nem fogsz annyira félni. ;)
Én is hasonló helyzetben voltam pár éve. Mondjuk szerintem én nem csak horror filmek miatt féltem állandóan, mert emlékszem kiskoromban is mindig a nyakamig húztam a takarót, és volt hogy csak az orrom dugtam ki(ez nagyon sokáig így volt). Sőt emlékszem, hogy éjszakánként hallani véltem ilyen fura hangot a szoba közepe felől, és mindig úgy képzeltem el, mintha egy hosszú ruha surlódna, ahogy lassan lépdel valaki a szőnyegen. Horror filmeket is szép számmal néztem később, de azt hiszem nálam az Átok verte ki a biztosítékot, mert utána rendes halálfélelmem volt néha, ha rágondoltam, hogy az ágyam lábánál felemelkedik lassan a kisfiú...utána nagyon sokáig tudatosan nem néztem ilyen filmeket, és ha éreztem, hogy van valami visszahúzó erő, ha kiakarok menni pl. a konyhába, csakazért is kimentem. Utána fokozatosan szoktattam magam ahhoz, hogy nem kirohanok és felkapcsolom a villanyt, hanem tök lassú léptekkel, sötétben mentem ki. persze néha még érzem azt a fura érzést, amitől legszívesebben berohannék a szobámba, de nem szabad rágondolni.
Én is megnéztem a Paranormal Activity, de biztos voltam benne, hogy nem igaz :D Ettől függetlenül igen csak rosszul éreztem magam utána pár napig. Főleg mikor arra gondoltam, hogy kiskorukba látták az ágyuk mellett...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!