Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek járni valakivel? Részletek lenn
nah akkor vitassuk meg:D
kinek van tippe hogy hogyan küzdjük le???
hát hallod, én is így vagyok ezzel, pedig már jártam rendesen is, de mégis:Sfiú v lány vagy?
18/F
Én is detto. :S
Lassan 21 leszek és lány vagyok...
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:23
A csípőficamot nem lehet kinőni:) gondolom azért fél vele járni mert nem tud rendesen
Amúgy meg azt javaslom légy nyílt sosincs veszteni valód
nekem is ugyanez, 17 vagyok..
mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy fiúk (ismerősök is, ismeretlenek is) írnak iwiwen, facebookon keresztül, némelyikkel tök jól el tudok beszélgetni, kedves, aranyos, helyes, de amikor oda kerül a sor, hogy akkor menjünk el valahova, nem merek lépni, és inkább lemondom, teljesen meghülyülök..
gondolkoztam én is, mitől van ez, még sosem volt kapcsolatom azelőtt, igazából attól is félek, hogy a szüleim mit szólnak, mennyire változik meg az életem e-miatt, igazodnom kell máshoz is, ilyenek :S és fogalmam sincs, hogyan lépjek ezen túl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!