Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek járni valakivel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek járni valakivel? Részletek lenn

Figyelt kérdés
19 éves vagyok még soha nem jártam ugy igazán senkivel nem volt komoly kapcsolatom.Valamiért félek tőle.Talán mert még fiatal vagyok?Általában mindig akadna valaki de mikor oda kerül a sor h járjunk meghülyülök és menekülni kezdek.Miért van ez?Sajnos időt sem adok soha magamnak hogy valakit megszeressek mert kilépek mielőtt igazán megismerhetnénk egymást.Mit tehetek ez ellen?
2010. jún. 28. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajna én is így vagyok. Van egy lány, akibe nagyon beleestem, de nem tudom elképzelni, hogy járjunk.
2010. jún. 28. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:

17:01 vagyok.

Én is leginkább attól félek, hogy teljesen felfordul eddigi kötetlen, nyugodt életem.

2010. jún. 28. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:

,,17:01 vagyok.

Én is leginkább attól félek, hogy teljesen felfordul eddigi kötetlen, nyugodt életem.''

ebben lehet az igazság...

2010. jún. 28. 18:24
 14/15 anonim ***** válasza:
És ez valószínű annak tudható be, hogy még gyerekesek vagyunk. Még én is így 20 évesen.
2010. jún. 30. 02:23
 15/15 roxor3 válasza:
Én is igyvok amikor randira megyek nem merek elmenni.
2010. okt. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!