Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedhetnék programo...

Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?

Figyelt kérdés

Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3

19l

2014. márc. 20. 02:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:

Még egy dolog,ha egy ügyvezető teszem azt át akarna b_szni és én lelépek akkor mivel ha jó szakember vagy nem könnyű pótolni ezt ő is tudja,mert látom kevés a jó IT-s,aki jó angolból(igen nem tudnak angolul a mai IT-sok 75%-a,ami nagyon gáz),nem tanulékonyak,nem pörgősek egyszóval ritka aki tényleg magáénak érzi a céget magáénak érzi a szakmát,hogyha kell dolgozik napi 16 órát ha kell bent éjszakázok ha kell este 11kor még a gépet krampácsolom ha kell nem alszok.

Ilyet nem fogsz könnyen találni mert ritka aki ennyire hivatásnak érzi a munkáját.

Ezt a vezető is tudja,ha kap egy jó szakit nem fogja könnyen elengedni,mert a jó IT-s egy kincs.

2014. ápr. 29. 11:41
 72/87 anonim ***** válasza:
100%

Szóval 16 órát dolgozol, ha kell még éjszaka is, és nem érzed magad átb@s.z.va.. :D Nos, ebből is az látszik, hogy egy agyatlan rabszolga vagy.

Rabszolgája vagy a cégednek, és még büszke is vagy rá, hogy a vezérigazgató bácsi cserébe megsimogatja a buksidat.

Rabszolgája vagy a konzumizmusnak, mert a reklámok és a média parancsára szolira, kondira, meg izompólókra, stbstb. költöd a pénzed, ráadásul mindezt büszkén és örömmel teszed.

Rabszolgája vagy a saját, faék egyszerűségű világképednek, ami nem teszi lehetővé, hogy felismerd, hogy egy befolyásolt, irányított báb vagy, akit arra kondicionáltak, hogy dolgozzon, fogyasszon, dolgozzon, fogyasszon, és még örüljön is neki, hogy ennyire sekélyes életet él.

Szókratész forogna a sírjában az ilyenektől, mint te.

Na mindegy, tisztában vagyok vele, hogy ezt is megmagyarázod magadnak, szóval falra hányt borsó, amit mondok.

De ha már ide nem írod le, akkor legalább magadnak válaszold meg a kérdést,hogy miért foglalkoztat annyira, hogy én, vagy mások itt mit gondolnak rólad, és miért akarod ennyire bizonygatni nekem/nekünk, hogy milyen menő gyerek vagy.

2014. ápr. 29. 12:34
 73/87 anonim ***** válasza:
32%

Látom nem érted mit akarok mondani.

Olvasd el a következő könyvet:

Sikergondolkodás

Mondom ott van a ,,ha kell".Vállakozóként ezt neked tudnod kellene,hogy néha nem 8-órás munaknapok vannak,sőt neked van még csak 24-26 órázás,mert másképp nem megy.

De ezt ne én magyarázzam már el.

Hiába magyarázom látom,csak adok egy nevet:Cseperkáló Péter keress rá,ő is IT-s nagyon komoly cége van,és bodybuilder.

2014. ápr. 29. 12:42
 74/87 anonim ***** válasza:

Hát erről beszélek, write-only üzemmódban nyomod itt a hülyeséget, el sem jut az agyadig, amit leírok.

Na akkor: egy vállalkozó célja a profit maximalizálása. Ezért a lehető legtöbb munkát sajtolja ki az alkalmazottaiból a lehető legkevesebb pénzért. Ezt csinálom én is. Meg minden vállalkozó. A külföldiek is. Alkalmazotti viszony = a munkád hasznának egy jó részét más teszi zsebre. Persze ezt semelyik cég nem mondja ki nyíltan, de annyira nyilvánvaló, hogy ezt csak a nagyon sötét vadbarmok nem látják. Ezért keresek én 5-10x annyit, mint te. Ez átb@s.z.ás, kihasználás, akármit is süketel neked egy ügyvezető igazgató a megbecsülésről.

"Vállakozóként ezt neked tudnod kellene,hogy néha nem 8-órás munaknapok vannak,sőt neked van még csak 24-26 órázás,mert másképp nem megy.

De ezt ne én magyarázzam már el."

Hát tényleg ne magyarázd el, mert fingod nincs az egészről.

Egy projectet én kiszámlázok 12-15-20 ezer forintért óránként, alkalmazottól függően.

Az alkalmazott egy órányi munkája az összes adóval meg levonással együtt kerül nekem kb. 3-4-6 ezer forintba. Ha egy projectem csúszásban van, akkor is nyugodtan megtehetném, hogy egy héttel később adom csak át a melót, mert egy hétnyi kötbér az semmi, legfeljebb nem 20 milliót keresek rajta, hanem csak 16-ot. És akkor nem kéne az alkalmazottakat 18 órában túlóráztatni. Amikor egy cégvezető vagy projectmanager azzal a szöveggel jön neked, hogy "azért kell túlórázni, mert ha csúszunk, akkor bukik a cég, és nektek sem lesz munkátok", az egy büdös nagy kamu. Azért dolgoztatunk titeket 18 órában, mert maximalizálni akarjuk a profitot, és olcsóbb nektek fizetni a túlórát, mint a kötbért. Minden más az alkalmazottak megbecsüléséről csak bullshit.

[link]

Róla van szó? Mégis mi olyan érdekes ezen? Nem fogja a mogyorónyi agyad, hogy engem hangyafasznyira nem érdekelnek az ilyen balfékek? Amúgy látszik a képen elég jól, hogy miért pumpálta fel magát, ennél még egy egérnek is nagyobb farka van :D

2014. ápr. 29. 13:27
 75/87 anonim ***** válasza:

"Róla van szó? Mégis mi olyan érdekes ezen? Nem fogja a mogyorónyi agyad, hogy engem hangyafasznyira nem érdekelnek az ilyen balfékek?"

Ahhoz képest, hogy nem érdekel, eléggé ítélkezel felettük.

Szerintem igazán abbahagyhatnád már a kötekedést, mert engem meg az olyan balfékek idegesítenek, akik még az élő fába is képesek belekötni. Nem érdekel a szolis pasi, akkor ne érdekeljen, de már teljesen kinevetteted magad itt, bár ha téged ez nem zavar, akkor nyugodtan.. Tudod az ember és az állat között többek között az is a különbség, hogy az egyik képes gondolkodni is, sőt meg is teszi.

Nem kellene ennyire előítéletesnek lenni, csak fogadd el, hogy nem éli mindenki egyformán az életét, mást tart jónak, fontosnak, más a hozzáállása a dolgokhoz, és ez nem rossz.

Mert te úgy állítod be a helyzetet, hogy amit te csinálsz, csakis az az elfogadott és normális. Van egy rossz hírem, rajtad kívül még pár milliárd ember van, aki nem úgy teszi-veszi a dolgait, mint te, és ők sem balfékek, ahogy az sem akit te itt annak próbálsz beállítani, sőt hogy még jó kedved is legyen, te sem vagy balfék. Egyszerűen csak különbözünk, és ez így a jó. Kivéve, amikor valaki direktbe kötekedik.

És bocsi, hogy beleszóltam, de már idegesítő nagyon, ha valaki ennyire egocentrikus és nem képes elfogadni, hogy nem csak az az értékes élet, ami t ő maga él.

23N

2014. ápr. 29. 18:29
 76/87 anonim ***** válasza:
52%

Persze, hogy ítélkezek. De alapjáraton nem érdekelnek, csak miután elkezdte itt reklámozni magát, hogy ő milyen fasza gyerek, mert heti háromszor szolizik, meg ötször konditermezik, muszáj voltam felvilágosítani, hogy pontosan ettől lesz egy balf@s.z.

"Mert te úgy állítod be a helyzetet, hogy amit te csinálsz, csakis az az elfogadott és normális"

Nem tudom, hol olvastál ilyet, sehol sem írtam, hogy csak az az elfogadott és normális, amit én csinálok. Valójában pont a szolis, gyúrós buzogányok vannak manapság elfogadott mintaként, normálisként az arcába tolva a sok zombinak, mert ettől dübörög a fogyasztás gépezete: szolizzál, mert az pénzbe kerül, ahelyett, hogy ingyen kifeküdnél a napra. Járj konditerembe, mert az is pénzbe kerül, ahelyett, hogy ingyen kimennél futni vagy biciklizni, vagy fekvőtámaszoznál. Vegyed a gyúrós porokat, hogy nagyra nőjenek az izmaid, hiába, hogy erő nincs benned, de az is pénzbe kerül, a sok hülye azt is megveszi.

Amilyen én vagyok, az minden, csak nem normális és nem elfogadott manapság. De ez tudatos döntés részemről, mert számomra a fogyasztói társadalom a legundorítóbb képződménye a világnak, amiből én igyekszek kivonni magam, amennyire csak lehet, és lenézem azokat, akik dagonyáznak benne.

Pedig k*r.v.a.sokat keresek, mégis addig hordok egy cipőt, amíg le nem szakad rólam. Magam művelem a kertemet, magam építgetem a házamat az utolsó szögig. Nem járok fodrászhoz sem. Akár 3 havonta vehetnék zsír új kocsit, de még autóm sincs. Ha sportolni akarok, akkor kimegyek futni az erdőbe, vagy itthon húzódzkodás/fekvőtámasz.

Szóval aztán minden vagyok, csak normális nem.. :D

2014. ápr. 29. 23:00
 77/87 anonim ***** válasza:

Igaza van a 23 eves lánynak.Ha necked így ok akkor èlj így.De ne ítèlkezz màsokon,meet vannak cèljai és jól akarja mag at èrezni.Egy kèrdès mièrt vállalkozol ha annyira nem èrdekel a pènz meg lenèzed a fogyasztòkat?Akkor mièrt dolgozol????

Mi a cells? Akkor Ott a kerted ültess zöldsèget és gyümit és tarts âllatokat és be Vállalkozz mert minek ha ùgyse èrdekel.

Bolt a se men,ruhàt varrja otthon a felesèged.

Kèrdem Minsk a son pènz ha nem èlvezed?Mi a cèlod?

Te akarsz lenni a leggazdagabb a temetôben?Nagy cèl mondhatom.

2014. ápr. 29. 23:51
 78/87 tabaki ***** válasza:
100%
Vigyázz, kezdesz szétesni! Borzasztó látvány! Mint valami horror-sci-fi...
2014. ápr. 30. 00:06
 79/87 anonim ***** válasza:
Helyesírásért bocsi,a telefonom iszonyat nem vastag ujjúakra van.
2014. ápr. 30. 00:13
 80/87 claidheamohmor válasza:
Mintha kicsit eltértetek volna az eredeti témától :XD
2014. máj. 14. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!