Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?
Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3
19l
Írta itt egy srác, bele is kötöttek rendesen, hogy jár szoliba, edzőterembe, ad magára... Lehet hogy ti itt most bele mertek kötni, de élőbe inkább csak rosszallóan néznétek rá, mint irigykedő pasik.
Van egy csoporttársam (programozó szintén), ő is szoliszik, kondizik, hát én is úgy voltam vele az ilyen pasik akik szoliba járnak elég szánalmasak.. de ezt csak addig gondoltam így, amíg nem láttam azt, hogy van akinek ez tényleg előnyére válik a megjelenésében. Én elhiszem ennem a srácnak, hogy a csajok odavannak érte, mert nekem is van olyan férfi ismerősöm akinek sokat hozzátett a megjelenéséhez a kondi+szoli+igényesség.
Szóval csak irigykedjetek erre a srácra, mert egyértelműen irigykedés amit csináltatok a hozzászólásokban.
Nyilván akinek nem inge, ne vegye magára, de azért nem kell valakit leszólni, mert kihozza a maxot a megjelenéséből. :)
23N
Tanulj meg olvasni, én nő vagyok, amit oda is írtam a végére
//változó értéke: 1 ha tudsz olvasni, 0 ha nem
valtozo number(4);
create or replace function teszt (valtozo in number) return char as
x char(50);
kivétel exception;
begin
if valtozo not between 0 and 1
raise kivétel;
elseif valtozo = 1
x:='Menj el szemészetre vagy az értő olvasást gyakorold';
return x;
else
x:='Rajtad már semmi sem segít'; return x;
end if;
exception
when kivétel then x:='Rajtad már semmi sem segít';
dbms_output.put_line(x);
end;
na most szépen futtasd le fejben ezt a PL/SQL kódot, aztán szólj be nekem #62-es
23/N
Ha élőben az ilyen szolis buzogány elkezdi tolni a hülye szövegét, akkor ugyanúgy körberöhögöm. Bunyóztam már párszor, előfordult, hogy meg is vertek rendesen, de nem vagyok cukorból, nem félek én az ilyen gyökerektől.
Azt mondjuk elhiszem, hogy buknak rá a plázaribik, de ők nálam nem tartoznak a nő kategóriába, inkább valahol azzal vannak egy szinten, amit a reggeli sz@rás után lehúzok a retyón.
Ezeknek a szolis, diszkós, nyomorult férgeknek az egész életmódja, az egész világa undorító számomra, úgyhogy bármennyire is hihetetlen, nincs mire irigykedjek.
@ 64:
Na, iostream, most az egyszer megfogtak, csudára fel lett neked adva a lecke. Ha gondolod, lefordítom neked basicre, nem szeretném, hogy esetleg megnyekkenjen az agyvelőd a feladat súlya alatt.
Köszi szépen #61-es,aranyos csaj vagy.
Én lennék az a szánalmas szolis,b_zi akit itt ócsáról pár nagyokos csód.
Miért vagyunk szánalmasak #65-ös mond már meg nekem?
Mesélj már?
Lehet több IQ-m van nekem mint némelyikőtöknek együtt * 1000.
Miért gond ha valaki kihozza a testéből a maximumot amellett,hogy sikeres és jó szakember,már pedig lehet nagyképűen hangzik de én már jó szakembernek számítok profi angollal,több programozási nyelv tudással,és sokrétű feladatot látok el a cégben kevés ilyen van mint én maradjunk annyiban.
Most váltok melót konkrétan 5 helyre is felvettek volna mind nagyon komoly hely,nem győzöm lemondani az interjúkat már.
Ennyire szánalmas lennék,nahát kihinné.Meg körberöhögsz,tedd azt,majd ha te is közvetlenül tárgyalsz a leendő céged ügyvezetőjével izom pólóban ami rád feszül csokibarnán,és látja rajtad,hogy laza vagy és sikeres.A forma meg már 3 diplomás nagyon komoly sikeres ember több diplomával.És igen felvett a cég.
Előítélet amit nem ártana levetkőzni,több ismim is van aki szintén IT-s saját cégük is van és kigyúrtak.
"Miért vagyunk szánalmasak #65-ös mond már meg nekem?"
Azért, mert ti testesítitek meg számomra a fogyasztói társadalom végtelenségig elbutult, mosott agyú birkáit.
"Lehet több IQ-m van nekem mint némelyikőtöknek együtt * 1000."
Igen, a helyesírásod is erre enged következtetni.(Ez irónia, ha esetleg nem értenéd)
Szóval a szolival hozod ki a testedből a maximumot.. érdekes hozzáállás.
Gratulálok a karrieredhez. Én vállalkozó vagyok, hetente többször tárgyalok ügyvezetőkkel, ettől csak a magadfajtáknak dudorodik a gatyája, hogy szóba állt velük valami fejes. De megsúgom, hogy miközben te gondolatban arra maszturbálsz, hogy a nagyságos ügyvezető úr színe előtt ülsz csokibarnán és lazán és sikeresen, ő közben azon gondolkodik, hogy hogyan b@ssza át a fejedet.
Egyébként nem értem, miért próbálod ilyen vehemenciával fényezni itt magadat. Ez nem ez olyan emberre vall, aki tele van önbizalommal, sokkal inkább olyanra, aki belül tele van kétellyel, kisebbségi érzésekkel. Kicsi a p*csöd, vagy mi a gáz?
"a cégben kevés ilyen van mint én"
Olyan, meg a világon sincs, mint én, de rajtam az se segít...
Aha jaaaah :)
Igen a helyesírásom tud gáz lenni.
Érdekes dolgokat írsz.
Pont,hogy egy komoly ember nem azon van,hogy átb@ssza a fejedet,mert ha a munkatárs nem elégedett akkor neki se lesz jó mivel a meló nem lesz meg ahogy kell,tehát ha ilyen egy fejes akkor ez őt minősíti,és,hogy nem ért a vezetéshez és alkalmatlan erre a posztra.
Vannak ilyenek igen de ne legyen már általános.
Lehet vállalkozó vagy de az emberekkel nem tudsz bánni az 100 és pont,hogy egy jó vállalkozó tud bánni az emberekkel,és nem személyeskedik meg nem bunkó.
Az a baj,hiába magyarázom úgyse fogod fel,pont erről beszélgettem múltkor az edzőtársammal.
Ide egy Szókratész idézet:“A férfinak nincs joga fizikai edzés területén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.”
Ezt olvasd el többször is és meglátod majd.Itt nem csak esztétikáról van szó hanem egészségről,hogy fitt erős és egészséges FÉRFI vagy,aki ha kell ágyhoz vágja a csajt és istenesen kielégíti,de úgy hogy már elájuljon és bírod a szexet több órán keresztül kifulladás nélkül.
Mert ez is fontos.
Most lehet nekem esel megint,csak az a baj,hogy te támadsz és bunkózol meg személyeskedsz,ez nem egy komoly vállalkozóra vall.
A sikeres ember maga köré gyűjti az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!