Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedhetnék programo...

Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?

Figyelt kérdés

Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3

19l

2014. márc. 20. 02:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 tabaki ***** válasza:
2014. márc. 24. 16:11
 32/87 anonim ***** válasza:

"#25-ös nem baj,az a lényeg,hogy én is különc vagyok inkább kitűnök mint,hogy egy sápadt arcú nyikhaj legyek"

Jó, de szolizni mé' kell??? Most komolyan.. az hogy sportolsz, meg ilyenek, az qrvajó, mert legalább nem vagy egy görnyedt kis nyominger, de ezt sose értettem, hogy mi ez a szoli meg ruha meg shopping mánia a mai férfiaknál???

2014. márc. 24. 17:54
 33/87 anonim ***** válasza:
Jó kérdés utolsó akkor kifejtem,a lényeg,szóval ez úgy néz ki,hogy egy jobb kalibráltabb nő sokkal jobban vonzódik egy olyan férfihoz aki pl:izmos,meg jó minőségű ruhákat hord,plusz ugye,hogy barna a bőre,mert ezzel azt sugározza hogy egy egészséges igényes hím,ergó jó vele minden tekintetben,plusz ,,hasonló a hasonlót" vonzza,tehát kinek mi a célközönsége,nekem megmondom őszintén a plázacicás lányok tehát akik nagyon igényesek magukra,nem mások miatt,hogy villogjak hanem egyszerűen ők jönnek be a nagyon nőies ribis nők,ez ellen nem tudok tenni már gyerekkoromba is csak ők tetszettek.
2014. márc. 24. 18:03
 34/87 anonim ***** válasza:
20%

plusz ugye a megjelenés egy komolyabb állásinterjún is előny sőt,egy nagyon komoly munkahelyen nem szeretik ha egy férfi nem igényes,kinézik vagy fel se veszik,ezt a jól fizető helyeken szokás,szóval,minden tekintetben kell a nagyon jó megjelenés,HR-s csaj is jobban hajlik rád :)

Komolyan mondom

2014. márc. 24. 18:05
 35/87 anonim ***** válasza:

Jó, hát így érthető, végülis akkor divat áldozata vagy :)

Persze még mindig nem tudom hova tenni, hogy a barna bőrnek mi köze van az egészséghez, biztos akkor a norvégok mind betegek, na mind1..

Állásinterjún meg.. jobb helyeken nem a HR-es p*csa dönti el, hogy ki lesz felvéve, annak annyi a dolga, hogy tartja a kapcsolatot a jelentkezőkkel + megszervezi az interjút, a többi már a senior programozókon múlik.

És persze nem is tartom férfiasnak egyáltalán ez a barna szolizott témát, és a korombeli nők sem, igaz, nem 18 éves vagyok már..

De most tényleg, melyik a férfiasabb?

Ez:

[link]

Vagy ez?

[link]

2014. márc. 24. 19:27
 36/87 anonim ***** válasza:

Hmmm szerintem mindkettő ötforint.

Ha már jó pasit akarsz akkor ő:

[link]

Na ő pasi szemmel is konkrét nagyon,szemembe ő testesíti meg az ideális alkatot magunknak,szerintem egyik lány se dobná ki az ágyából őt.

2014. márc. 24. 21:05
 37/87 anonim ***** válasza:

"Na ő pasi szemmel is konkrét nagyon,szemembe ő testesíti meg az ideális alkatot magunknak,szerintem egyik lány se dobná ki az ágyából őt."

Hát kíváncsiságból megkérdeztem az asszonyt, idézem:

"nyálas gyerekfej, csupasz test, bottal sem piszkálnám meg"

Mondom én, az ilyen csávók csak a 16-22 éves korosztályban menők, afelett már inkább a férfiasság, meg a sárm vonzza a nőket.

2014. márc. 25. 10:39
 38/87 iostream válasza:
Az arca nem férfias, a teste pedig egyértelműen mű. Vannak azok, akik a látszatért edzenek, és vannak azok, akik a kondiért, erőért, és ez nagyon látszik (az utóbbinak nincs ki minden izomcsoportja). Nem tudom, női szemmel hogy működik, de férfi szemmel engem az előbbi kifejezetten taszít, az utóbbira pedig felnézek.
2014. márc. 25. 11:56
 39/87 tabaki ***** válasza:
Biztos, hogy csak irigykedel, iostream, ennek süt az arcáról, hogy milyen kiváló programozó lehet. Vajon hány százezer sor kódot üt be egyvégtében ezekkel a bicepszekkel?
2014. márc. 25. 12:24
 40/87 anonim ***** válasza:

ugyan már... izmok, arc...

Ezzel bármilyen nőt megkaphatsz: [link]

2014. márc. 25. 12:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!