Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?
Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3
19l
"#25-ös nem baj,az a lényeg,hogy én is különc vagyok inkább kitűnök mint,hogy egy sápadt arcú nyikhaj legyek"
Jó, de szolizni mé' kell??? Most komolyan.. az hogy sportolsz, meg ilyenek, az qrvajó, mert legalább nem vagy egy görnyedt kis nyominger, de ezt sose értettem, hogy mi ez a szoli meg ruha meg shopping mánia a mai férfiaknál???
plusz ugye a megjelenés egy komolyabb állásinterjún is előny sőt,egy nagyon komoly munkahelyen nem szeretik ha egy férfi nem igényes,kinézik vagy fel se veszik,ezt a jól fizető helyeken szokás,szóval,minden tekintetben kell a nagyon jó megjelenés,HR-s csaj is jobban hajlik rád :)
Komolyan mondom
Jó, hát így érthető, végülis akkor divat áldozata vagy :)
Persze még mindig nem tudom hova tenni, hogy a barna bőrnek mi köze van az egészséghez, biztos akkor a norvégok mind betegek, na mind1..
Állásinterjún meg.. jobb helyeken nem a HR-es p*csa dönti el, hogy ki lesz felvéve, annak annyi a dolga, hogy tartja a kapcsolatot a jelentkezőkkel + megszervezi az interjút, a többi már a senior programozókon múlik.
És persze nem is tartom férfiasnak egyáltalán ez a barna szolizott témát, és a korombeli nők sem, igaz, nem 18 éves vagyok már..
De most tényleg, melyik a férfiasabb?
Ez:
Vagy ez?
Hmmm szerintem mindkettő ötforint.
Ha már jó pasit akarsz akkor ő:
Na ő pasi szemmel is konkrét nagyon,szemembe ő testesíti meg az ideális alkatot magunknak,szerintem egyik lány se dobná ki az ágyából őt.
"Na ő pasi szemmel is konkrét nagyon,szemembe ő testesíti meg az ideális alkatot magunknak,szerintem egyik lány se dobná ki az ágyából őt."
Hát kíváncsiságból megkérdeztem az asszonyt, idézem:
"nyálas gyerekfej, csupasz test, bottal sem piszkálnám meg"
Mondom én, az ilyen csávók csak a 16-22 éves korosztályban menők, afelett már inkább a férfiasság, meg a sárm vonzza a nőket.
ugyan már... izmok, arc...
Ezzel bármilyen nőt megkaphatsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!