Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?
Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3
19l
"A csótányok például egész nap általánosítanak, ezért élnek túl bennünket évmilliókkal."
Gondolom, viccnek szántad, pedig ezt csinálják. Óvakodnak a ragadozóktól, igyekszenek elbújni minden nagy, mozgó dolog elől. Pedig nem biztos, hogy mind ártana nekik.. :)
iostream-mel egyetértek a konzolos dologról. Még ha menő is lenne, szerintem akkor is elég nevetséges, ha valaki így direkt pózol vele. Facebookomon így is van elég játékokkal kapcsolatos dolog, mégse írnak állandóan ismeretlen gamer pasik... mondjuk ha kifejezetten a gamerek érdekelnének talán egyszerűbb lenne valami olyan játékot keresni ahol jó a közösség, és ott beszélgetni velük.(ha tudtok erre jó játékot írjátok :D) De konkrétan programozókat "találni" már nehezebb dolog...
ezt kiírom ide is:
-Miért érdekelnek a programozók?
-Mert eddig is jól kijöttem velük :D Eddig úgy vettem észre hogy a programozó pasik úgy általában a legokosabbak, legjófejebbek, és leginkább olyanok mint én. :D
"a programozó pasik úgy általában a legokosabbak, legjófejebbek" (ღ˘⌣˘ღ)
köszönöm minden társam nevében. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@11:11:
Azt kifelejtetted, hogy folyik a taknyuk, büfögnek, és lopják a vécépapírt. És a legfontosabbat, hogy mind egyforma.
Persze, de csak annyiban, hogy tökéletesen meggyőztél föntebb. Igaz, a békák ugyanazt csinálják mint a csótányok, és a kétharmaduk tíz éven belül kipusztul, de egyszerre csak egy dologra összpontosítsunk...
Például arra, hogy a programozók egytől-egyig zsíros hajú, pókhasú, pattanásos léhűtők, idétlen kis lenőtt bajusszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!