Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?
Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3
19l
Igen EQ.quals(0) a kommentedből.
NEm értem milyen rózsaszín világ,én 40 órás főállás mellett járok suliba,mindig is odatettem magam,konkrétan 20 éves korom óta dolgozok és 22 évesen kezdtem a szakmában.
Nem osztok eszet,csak van egy véleményem és látom amit teszek az jó és működik,mint karrierben mind sportban.
És sokat szenvedtem amíg eljutok hajtottam nem aludtam dolgoztam,nem rinyáltam csináltam ha kell hajnalban sportoltam de akkor is mentem és elvégeztem.
B***ki, hát menj fel egy-két társkeresőre, és írd be, hogy csak programozót keresel :)
Vagy menj fel a redtube-ra, a programozók úgyis csak ott keresnek maguknak nőt :XD
Egyébként írtad, hogy ismersz párat, azok nem jók?
Amúgy meg tök vicces, hogy a kérdésedre milyen kommentáradat zúdult ide, sőt néhány kan még össze is veszett :)
A huzakodásnak is volt haszna, kiderült, hogy Kérdezőnek a konditermekben is érdemes szétnéznie. Meg, hogy a legreménytelenebb izomagy-küllem mögött is ott rejtőzhet a nagy Ő, ráadásul luxusverdákkal, pénzmalmokkal a másfél méteres háta mögött.
Ha már úgyis belekotyogok, a hozzászólások fényében meg kell követnem Mike Tysont. Erről a csupaszív emberbarátról mondtam én rosszat?
Felvételizz info szakra egyetemre, itt 95% pasi, ahova én járok, bár én nem miattuk vagyok a szakon, de ezt állíthatom, hogy az aki képes órákon keresztül keresni egy hibát több száz soros kódban, arra a pasira nem lehet mondani azt, hogy hamar feladja a dolgokat meg hogy türelmetlen :D Sőt, nekem csak jó tapasztalataim vannak a programozó pasikkal, értelmesek, humorosak, mint említettem türelmesek, viszont ha nem bírod a keményebb beszólásokat, akkor ne kezdj ilyen pasikkal :D
De én nagyon bírom az összes programozóst, kevés köztük a beképzelt, még ha sokszor annak is tűnnek, az csak a felszín.
23N
This is the evilest thing i cant imagine.
Gyik-ra egy ilyen kérdés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!