Hogyan ismerkedhetnék programozó pasikkal?
Talán nem a legjobb kategória erre a kérdésre, de remélem itt többen tudnátok ebben segíteni... :3
19l
#39 ő nem fejlesztő,de én igen.
Viszont akkor mutatok még valakit.
Ő neki konkrétan saját IT fejlesztő cége van,Oracle DB SQL szkripteket fejlesztett meg Javazott.
Most saját bizniszébe több,mint 70 embere van,ők biztosították az IT biztonsági hátteret a választásokon,angolul perfekt.
@12:30:
Nagy vigasz ez a számomra, amiért nem vagyok programozó. Amilyen komisz természetem van, sok mindent irigyelhetek, tőle, de tuti, hogy nem a testalkata lesz az (az igyekezetét meg a kitartását igen, amivel elérte, szerintem teljesen fölöslegesen). Ez olyan messze van az ideálistól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Alapból ez a testépítés a ripacs bohócok sportja, már amennyiben sportnak lehet nevezni azt, hogy azzal győzöd le a másikat, hogy "jobban" nézel ki..
Ha már valakire felnézek a fizikális képességei miatt, akkor az inkább mondjuk ő:
K1 bajnok, kb. a sz*rt is kiveri bármelyik gyúrós balfékből..
Utolsó,látom érted a testépítés lényegét.
Verjük szét a másikat,ez konkrétan nem erről szól hanem izmaid fejlesztéséről,hogy bohócoké-e,akkor figyelj egy hónapig csináld csak,diétázz mint én napi 6.szor egyél időre ha nem megy akkor is eszel,és nem ehetsz bármit persze edzés végén egy jó kis kardió 40 perc hegymenetes séta,és este már csak sovány túró.
Lássuk menne-e.
Akit linkeltél egy gusztustalan ember,megnézném hogy ő megy-e oda a csajokhoz vagy én melyikünk fog vonzalmat kelteni.
Ez mondjuk nem kérdés,de gondolj bele,melyikünk a vonzóbb egy NŐnek,aki szintén igazi nőies nő,egy ilyen szőrös elhízott valaki vagy mi akiknek van formája és egészségesen nézünk ki.
Rengeteg edzőtársam van aki vállalkozó 5-6 luxus verdával perfekt nyelvtudásokkal,diplomával,nem is tudtam,hogy bohócok vagyunk,gondolom te komolyan sportolsz otthon a fotelben sör fel és le.
"Utolsó,látom érted a testépítés lényegét. "
Én értem a testépítés lényegét, pont azért nézem le. Semmiféle valós teljesítmény nincs, ami alapján versenyeznek egymással.
"Verjük szét a másikat,ez konkrétan nem erről szól hanem izmaid fejlesztéséről"
Nem, ez az izmaid KINÉZETÉNEK a fejlesztéséről szól, és ez nagy különbség.
"bohócoké-e,akkor figyelj egy hónapig csináld csak,diétázz mint én napi 6.szor egyél időre ha nem megy akkor is eszel,és nem ehetsz bármit persze edzés végén egy jó kis kardió 40 perc hegymenetes séta,és este már csak sovány túró.
Lássuk menne-e."
Benne vagyok. Cserébe menj el egy bányába dolgozni, ha gondolod, be tudlak ajánlani, és még azt sem mondom, hogy egy hónapig csináld, mert egy hetet sem bírnál.. amikor ott melóztam, a próbanapra jövő gyúrós gyerekek már 9kor picsogva kullogtak hazafelé - reggel 6kor kezdődik a műszak - hogy ők ezt nem bírják.
Vagy jelentkezz szerződéses katonának, felderítő zászlóalj, csináld végig a kiképzést. Kb. 2/3-a az indulóknak nem képes rá.
Hogy melyik kelt vonzalmat a nőkben, abba meg kár belemenni, mert ahogy mi sem vagyunk egyformák, a nők sem azok.
A max. 20 éves, diszkós, hajógyári szigetes, kivakolt, szolizott plázaribik közt egyértelmű, hogy a gyúrósok a nyerők.
De mondjuk menj le egy rock klubba, vagy motoros találkozóra, aztán próbálj meg ott nőt felszedni.. :D Már ha eljutsz egyáltalán odáig, hogy megpróbálkozz, és nem vernek meg rögtön 1 perc után ilyen külsővel :D
"Rengeteg edzőtársam van aki vállalkozó 5-6 luxus verdával perfekt nyelvtudásokkal,diplomával,nem is tudtam,hogy bohócok vagyunk,gondolom te komolyan sportolsz otthon a fotelben sör fel és le."
Pedig azok vagytok.
Mostanában nem sportolok, mert nincs időm rá, sok a meló, de nem is értem, hogy jön ez ide. Az, hogy én sportolok-e, vagy nem, nem befolyásolja azt, hogy ti bohócok vagytok.
@14:00
Na, ez már jobban a helyén van, más kérdés, hogy tényleg Tyson-e a hölgyek öröme. De mit lehessen tudni, lehet, hogy Kérdezőnek mégiscsak az esete...
Félretéve azt, hogy hogy engem akármelyik bodys úgy kenne el a járdán, mint a taknyot, ez a sport az izmoknak nem a fejlesztéséről, hanem a természetes és hasznos mértéket jóval meghaladó növesztéséről szól. Ezért nem tudom sem egészségesnek, sem természetesnek látni. Szerintem sokkal rokonszenvesebb külsőt eredményeznek az olyan általános test-átmozgatással járó sportok, mint a falmászás, vagy a küzdősportokból a karate, cselgáncs, vívás. De igaz, a box sem rossz, csak a programozás igényeinél talán többet ütik az ember fejét.
#47-es miért mennék bányába tudod én nem ezért TANULTAM és tanulok naponta 4-5 órákat,hogy bányába menjek,hanem nekem van jó IT-s melóm szeretem élvezem,odateszem magamat.
Kell napi 11órát dolgozok kell este 11kor még krampácsolom a gépet,és mellette megállás nélkül tanulj és képezd magad,mert versenyképessé kell maradj különben igen mehetek a sóhivatalba vagy bányába :)
Én speciel nem szeretem a rocker nőket semmi szexualitás semmi nőiesség nincsen bennük,még a motoros nőkben sem.
A nincs idő sportolni meg KIFOGÁS,én napi 8-11 óra kőkemény meló mellett(kb. 5-6 ember munkáját látom el) és IT egyetem mellett járok edzeni,kell este 10 után.
Nem azért mondtam, hogy bányába menj, hogy ott dolgozz, te nagyon idióta, hanem hogy megtudd, mi az, hogy fizikai teljesítmény. A konditerem ahhoz képest lósz*r.
Én is programozó vagyok, és nem 8-11 órákat dolgozok naponta, hanem alsó hangon 12-őt, aztán még ott van a család is, velük is foglalkozni kell. Könnyen osztod itt az észt, egyetemista kis p*cskalap, majd 15 év múlva rájössz, hogy nem olyan egyszerű a nagybetűs élet, mint a te kis rózsaszín világodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!