Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől olyan félelmetes a...

Mitől olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép, okosnak látszik és majd hogy nem megközelíthetetlen? Az ilyen típusú csaj nálatok valami rémálom?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 Wadmalac ***** válasza:

A hozzászólásaid alapján első benyomásra skatulyázós típus vagy.

Na így lehet állatira melléfogni és csírájában elbukni az esetleges jó kapcsolatot.

Mert ha egy férfinek van agya, azonnal felfogja, ha "ez tipikusan olyan pasi, hogy.." módon befiókoztad.

Ha van önérzete, innentől xarik a fejedre. Te meg azt hiszed, olyan bevehetetlen vár vagy, hogy feladta.

Nem. Simán csak nem vagy neki többé értékes.

2014. márc. 21. 13:30
 52/68 A kérdező kommentje:
"Aki falat von maga köré ne várja el hogy majd más fogja lerombolni azt."-ha valaki falat von maga köré annak nyilván oka van, valami kiváltotta és teljes meggyőződése van afelől, hogy sokkal óvatosabbnak kell lennie, hogy ne érje megint csalódás.Ha azt látja, hogy olyan vagy mint, azok az emberek, akik megbántották, nagy valószínűséggel távolságtartó lesz.Ellenkező esetben, ha ez a csaj velejéig romlott, akkor hagyd a fenébe, mert nem fog megváltozni csak a Te kedvedért és lehet, hogy nem is tudna.
2014. márc. 21. 13:43
 53/68 A kérdező kommentje:
Nem skatulyázom, ahogyan a horoszkópban sem hiszek, mert baromság, mindenkit meg kell hozzá ismerni, hogy valós véleményt alkothass róla.
2014. márc. 21. 13:46
 54/68 A kérdező kommentje:
Első benyomásra mégis Te skatulyáztál be valahova...
2014. márc. 21. 13:47
 55/68 Wadmalac ***** válasza:

"mindenkit meg kell hozzá ismerni, hogy valós véleményt alkothass róla"

"majd hogy nem megközelíthetetlen2

Csak én érzek erőteljes ellentmondást?

Hogyan ismersz meg valakit, akit simán lerázol?

:)

2014. márc. 21. 13:49
 56/68 Wadmalac ***** válasza:

"Első benyomásra mégis Te skatulyáztál be valahova..."

Az én első benyomásom egy nagy kupac magadról szóló kommented volt, amit te állítasz magadról. Ne higgyem el?

Attól tartok, még magadat is rossz skatulyába raktad. :D

2014. márc. 21. 13:50
 57/68 A kérdező kommentje:

Hogyan ismersz meg valakit, akit simán lerázol?

-Hát úgy hogy nem mindenkit akarok megismerni, csak azt akivel mondjuk először beszélgetek és szimpatikusnak, jófejnek bizonyul, de azt hiszem ez mindenkinél így van, ez nem azt jelenti, hogy ha első benyomásra nem volt szimpi akkor soha többé nincs esélye, de azért szerintem Te is tapasztaltad, hogy fontos az első benyomás.

2014. márc. 21. 13:59
 58/68 A kérdező kommentje:
Nem állítottam magamról semmi ilyet :)ezt Te találtad ki
2014. márc. 21. 14:04
 59/68 Wadmalac ***** válasza:

"majd hogy nem megközelíthetetlen"

Akkor ez mit jelent nálad?

Ezt nem én találtam ki.

:)

2014. márc. 21. 14:14
 60/68 A kérdező kommentje:
ezt arra mondták nekem hogy okosnak látszom, értelmesebbnek, mint a többi csaj és nem fogom magam oda adni 1-2 dugásra és mivel van eszem nem fogok nekik bedőlni egyhamar.
2014. márc. 21. 14:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!