Mitől olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép, okosnak látszik és majd hogy nem megközelíthetetlen? Az ilyen típusú csaj nálatok valami rémálom?
Azt egy szóval se mondtam csak annyit mondtam hogy eredendően önzők vagyunk csak képesek vagyunk magunkat megerőltetve félretenni az önzőségeinket.
Az előző hozzáoszlásra visszatérve a nincs igazad. Aki falat von maga köré ne várja el hogy majd más fogja lerombolni azt. Az ő esete nem teljesen ugyanolyan ,mint a tied. Ahogy írtad nekem az jön le azért te keresed a társaságot a fiúkkal nos az ő esetében ez nem igaz. Aki felkérte a szalagavatós bálra táncolni egy flegma "felelőmet" kapott arra kérdésre hogy lenne e kedve vele táncolni. És ha letagadnám a barátaimat akkor milyen barát lennék. Madarat tolláról embert barátjáról és ez a legigazabb közmondás a világon (és most nem túlzok). Legalább annyira kéne hogy nyitott legyen hogy eljön koncertekre ahova kb a fél osztály megy meg pár vissazfogottabb házi bulira ennyi ezzel már nagyot léphetne előre. A legtöbb fiú így gondolkozik mint és. Én is inkább a nyitottabb de nem k**va kategóriát preferálom. És a tisztességesebb férfiak is az ilyeneket keresik. Persze vannak olyanok is akiknek a k**va csaj kel hogy k*féljenek ,ismerek nem is egy ilyet ,de hát azok magukra vessenek.
13-as
- persze, hogy nem tudod, hiszen nem ismersz
"Nálam az a lány aki nem kedves, a kedvességemre kéretéssel reagál, flegmázik, adja az elérhetetlent nem kell."
-Egyébként ugyan ez a reakció előfordul a félénkebb lányoknál is,azt gondolják,így majd határozottnak és magabiztosnak fognak látszani.
Nem jössz be neki vagy játssza az agyát, mert leplezni akarja, hogy valójában nyert ügyed van nála csak nem akarja, hogy azt hidd egy könnyűvérű típus, ezért játssza az elérhetetent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!