Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől olyan félelmetes a...

Mitől olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép, okosnak látszik és majd hogy nem megközelíthetetlen? Az ilyen típusú csaj nálatok valami rémálom?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
A lényeg pedig lemaradt, nemes egyszerűséggel, nem éred meg azt az energiát amit beléd kellene fektetni.
2014. márc. 20. 00:40
 22/68 anonim ***** válasza:
Attól amitől egy szegény legénynek a királylány!
2014. márc. 20. 00:43
 23/68 anonim ***** válasza:
92%
#20 jól beszél
2014. márc. 20. 00:43
 24/68 anonim válasza:

Azt egy szóval se mondtam csak annyit mondtam hogy eredendően önzők vagyunk csak képesek vagyunk magunkat megerőltetve félretenni az önzőségeinket.

Az előző hozzáoszlásra visszatérve a nincs igazad. Aki falat von maga köré ne várja el hogy majd más fogja lerombolni azt. Az ő esete nem teljesen ugyanolyan ,mint a tied. Ahogy írtad nekem az jön le azért te keresed a társaságot a fiúkkal nos az ő esetében ez nem igaz. Aki felkérte a szalagavatós bálra táncolni egy flegma "felelőmet" kapott arra kérdésre hogy lenne e kedve vele táncolni. És ha letagadnám a barátaimat akkor milyen barát lennék. Madarat tolláról embert barátjáról és ez a legigazabb közmondás a világon (és most nem túlzok). Legalább annyira kéne hogy nyitott legyen hogy eljön koncertekre ahova kb a fél osztály megy meg pár vissazfogottabb házi bulira ennyi ezzel már nagyot léphetne előre. A legtöbb fiú így gondolkozik mint és. Én is inkább a nyitottabb de nem k**va kategóriát preferálom. És a tisztességesebb férfiak is az ilyeneket keresik. Persze vannak olyanok is akiknek a k**va csaj kel hogy k*féljenek ,ismerek nem is egy ilyet ,de hát azok magukra vessenek.

2014. márc. 20. 00:47
 25/68 A kérdező kommentje:
hát ez rám egyáltalán nem igaz! Ha tetszik a srác, akkor úgy sem tudom leplezni,hogy mennyire bejön és ez rajtam eléggé szokott látszani, ugyanis nem bírom ki mosolygás nélkül, a szemem meg sötéten csillog és a viselkedésem is ösztönösen más lesz és flörtölök. Azokkal vagyok flegma akik nem érdekelnek, mint férfi, de szerintem teljesen logikus, mért is foglalkoznék velük, ha egyszer nem érdekelnek?Egyébként meg az egészséges önbizalmat nem keverném össze az egoizmussal.Most azért vagyok egoista mert tisztában vagyok önmagammal vagy mert egyáltalán mertem magamrol bármi jót mondani ?:)ezer bocsánat
2014. márc. 20. 00:48
 26/68 A kérdező kommentje:
Ez a 20-nak ment
2014. márc. 20. 00:51
 27/68 A kérdező kommentje:

13-as

- persze, hogy nem tudod, hiszen nem ismersz

2014. márc. 20. 00:54
 28/68 A kérdező kommentje:

"Nálam az a lány aki nem kedves, a kedvességemre kéretéssel reagál, flegmázik, adja az elérhetetlent nem kell."

-Egyébként ugyan ez a reakció előfordul a félénkebb lányoknál is,azt gondolják,így majd határozottnak és magabiztosnak fognak látszani.

Nem jössz be neki vagy játssza az agyát, mert leplezni akarja, hogy valójában nyert ügyed van nála csak nem akarja, hogy azt hidd egy könnyűvérű típus, ezért játssza az elérhetetent

2014. márc. 20. 01:05
 29/68 anonim ***** válasza:
Nekem ezért félelmetes mert annak látszik. De nem az. Inkább okos legyen.
2014. márc. 20. 07:32
 30/68 anonim ***** válasza:
Miert kell mindig a ferfinak erolkodni? Ha egy csaj osszeakar jonni egy sraccal akkor tegye mar felre azt a fene nagy noi buszkeseget es ne varja mar hogy a ferfi kezdemenyezzen allandoan. Mert gondolom errol van szo, hogy neked bejon egy srac de nem mer kezdemenyezni es ez idegesit teged. De arra bezzeg nem vagy hajlando hogy egyszer az eletben te is kezdemenyezz. GRATULALOK!
2014. márc. 20. 08:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!