Hol ismerkedhetne egy 33 éves, elvált, munkanélküli, dögös csaj?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 19:43
1/18 anonim válasza:
Akárhol. Akár itt is, de kép nélkül nehéz lesz neki
3/18 anonim válasza:
dögös?Akkor bárhol.Shakira negyven felé is szívdöglesztő,és már láttam 35 évest alkoholista lesodrodni a társadalom szélire...
Nem kor válogatja
4/18 anonim válasza:
Ez eléggé álkérdésnek tűnik :)
És akár itt is lehet ismerkedni.
5/18 anonim válasza:
Szerintem társkeresőn, azért mégiscsak Te döntöd el kire szánsz időt, szórakozóhelyen nem biztos hogy letudsz rázni egy illetőt.
Bocsi hogy nem a kérdéshez tartozik, nem lenne kedved tanítani engem mint szűz srácot?
21F
6/18 Egyetemes Gonosz válasza:
Szórakozóhelyeken hétvégén, a huszonéves pasik szívesen rárabolnak a kínálkozó prédára.
7/18 anonim válasza:
zöldségesnél, közértben , péknél, postán, utcán, megállóban, buszon, villamoson, metrón, vonaton, interneten, táncszakkörön, kávézókban, gyorsétkezőkben, mekiben, szórakozóhelyeken, parlamentben, munkahelyen, strandon, edzőteremben, .....
8/18 anonim válasza:
Te lennél "33 éves, elvált, munkanélküli, dögös csaj"?
9/18 anonim válasza:
Ha dögös lennél, akkor ez a kérdés nem született volna meg, mert tele lennél kérővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!