Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől olyan félelmetes a...

Mitől olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép, okosnak látszik és majd hogy nem megközelíthetetlen? Az ilyen típusú csaj nálatok valami rémálom?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:

Kit érdekel ha "megközelíthetetlen" eleve?

Szerintem az agyadra mehetett a sok szappanopera! :D

2014. márc. 19. 23:51
 12/68 A kérdező kommentje:
Szerintem amikor azt hiszitek vagy egy próba után úgy tűnik számotokra,hogy megközelithetetlen a csaj,akkor valójában csak rosszul közelitettétek meg az illetőt.Na a másik meg az, hogy lusták vagytok küzdeni egy jó nőért , még ha észre is veszitek, hogy valójában érdemes lenne, mert nem olyan mint a többi tucat.
2014. márc. 20. 00:02
 13/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi alapján gondolod azt, hogy jó nő vagy :D
2014. márc. 20. 00:07
 14/68 anonim ***** válasza:
"még ha észre is veszitek, hogy valójában érdemes lenne" - pont ez a baj, hogy ezeken a csajokon nem látszik, hogy valójában érdemes lenne. Legalábbis nálam.
2014. márc. 20. 00:07
 15/68 anonim válasza:
100%
Általában ott a probléma hogy az ilyen lányok annyira zárkózottak ,hogy az valami eszméletlen. Konkrétan nekem is van egy hasonló lány osztálytársam jól néz ki okos ,de semmi többet nem lehet tudni róla. Beletemetkezik a könyveibe és a 2 barátnőjén kívül senkivel se beszél. Ha nyitottabb lenne ha beszélgetne vagy eljárna olyan helyekre mint a többi normális ember talán a legklasszabb lány lehetne az osztályba. De az ilyen hidegség és hozzáállás a többi emberhez igenis taszító. Hogy próbálkoznánk be egy ilyen lánynál? Sehogy. 17/F
2014. márc. 20. 00:09
 16/68 A kérdező kommentje:
Én amugy nem vagyok megközelithetetlen csak flegma. Onnan tudom, hogy jó nő vagyok, hogy számtalanszor megkaptam ezt a fiúktól, na meg azt is, hogy még egy ilyen nincs mint én.Egyszerűen csak tudom, hogy jobb ember vagyok mint az átlagos libák, akiknek csak a saját érdeke számít
2014. márc. 20. 00:16
 17/68 A kérdező kommentje:
15-ös én is ilyen vagyok mint az a csaj, ilyenkor egyszerűen arról van szó, hogy valószínűleg nem érzi magát jól abban a társaságban, nem érzi, hogy bárki lenne ott olyan, aki hozzá hasonló és megértené és nem bízik egyikőtökben sem, annyira, hogy nyisson felétek. Ugyan akkor állítom, ha próbálkoznál nála, mondjuk csak megnevettetni, szívesen fogadná a társaságod.Az is lehet, hogy amúgy szimpi lennél neki csak akik körülötted vannak, haverjaid nem azok, ezért inkább hátat fordít.Ha egyszer is meghallotta, hogy kibeszélted akkor már elástad magad nála.
2014. márc. 20. 00:23
 18/68 anonim válasza:
Egyetértek abban ,hogy rengeteg olyan lány van akiből a nőiesség és az ezzel járó felelősség kiveszett. Viszont egy valamit ne felejts el minden embernek a saját érdeke a legfontosabb. Ezzel te is így vagy csak gondolj bele. Ez az emberi lét velejárója.
2014. márc. 20. 00:24
 19/68 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem mások veszteségéből lesz nyereségem
2014. márc. 20. 00:30
 20/68 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező, veled pont az a probléma, hogy semmivel nem vagy különb a plázalibáknál. Lehet, hogy nem vagy ribi, de ebből a pár mondatodból csak úgy süt az egoizmus.

Bocs a királylányok kora lejárt, nekem egy aranyos, kedves, szerény és jószívű lány kell, nem egy flegma jégkirálynő, aki előtt hasra kellene vetnem magam. Miért kellene szétküzdenem az agyam érted, amikor még semmit nem tettél le az asztalra a csinos pofikádon kívül? Nekem viszont egy csinos pofi rohadtul nem elég!

Nálam az a lány aki nem kedves, a kedvességemre kéretéssel reagál, flegmázik, adja az elérhetetlent nem kell. Egy igazi nőnek nem kell ilyen játszmákat játszania, adja a maga kedves, természetes lényét és társat talál. A magadfajta flegma, dölyfös misseknek pedig marad a magány.

24F

2014. márc. 20. 00:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!