Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől olyan félelmetes a...

Mitől olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép, okosnak látszik és majd hogy nem megközelíthetetlen? Az ilyen típusú csaj nálatok valami rémálom?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
46%

Hallottál már a lovagiasságról? Azt a pasik csinálják egy nőért, nem fordítva ;)

2014. márc. 20. 08:50
 32/68 A kérdező kommentje:
30-as semmi ilyesmiről nincs szó :D,de amúgy ha ennél a témánál vagyunk igen is jobb megvárni,ha a srác kezdeményez és nem a lány, mert elég kellemetlen tud lenni,ha mégsem jön be neki és elkezdi kerülni.Meg egyébként sem méltó egy lányhoz, hogy fusson a pasi után, ha ezt csinálnám nem lenne bennem semmi kihívás és már nem lennék annyira érdekes sem számára.A másik meg ez nálam egy alapvető mérce, hogy mennyire férfi az illető, ha egy puhány p*cs akkor nem érdekel.
2014. márc. 20. 10:00
 33/68 anonim válasza:
Szeressétek egymást és szexeljetek sokat! Aki szép és okos, annak felelőssége, hogy ezt megossza embertársaival, és ezzel örömet szerezzen. A zárkózottság a félelemből fakad, az ember fél a sérüléstől, visszautasítástól. Vagy túlértékeli magát és ezért személyválogató. Ha valaki igazán szép és kedves, az olyan, mint a napfény, amely minden élőlénynek örömet ad, nem válogat. Akinek valódi belső értékei vannak, annak nincs vesztenivalója, sőt neki van szüksége arra, hogy ezeket megossza a világgal, hogy értékeivel szembesüljön.
2014. márc. 20. 11:20
 34/68 anonim ***** válasza:
Jossz itt a fene nagy buszkesegeddel.:D megsincs pasid, maganyos vagy mint a kisujjad. Kivancsi vagyok hogy meg par honap/ev pasi nelkuliseg utan is meglesz-e ez a buszkeseged, vagy vegre legalabb egy sz*aros jelet mutatsz a kiszemeltednek hogy erdekled.
2014. márc. 20. 11:22
 35/68 anonim ***** válasza:
#30 voltam.
2014. márc. 20. 11:23
 36/68 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy talán nem azért vagy egyedül, mert annyival jobb lennél, mint mások. Én nő vagyok amúgy, de a leírásaidon csak nevetni tudtam :D :D
2014. márc. 20. 13:52
 37/68 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ha az ember a buszhoz indul és futni kell, hogy elérje, felméri, mekkora az esély, hogy elérje, vagy inkább érdemesebb megvárni a következőt.

Az, aki folyamatos elutasításra, lerázásra is csak tovább próbálkozik, az nem hősszerelmes, hanem balek.

Én is estem már ebbe a hibába, hónapokig törtem kezem-lábam néha egy lányért. Általában nem ért semmit, csak az időmet, energiámat vesztegettem, amikor meg bejött, a lány nem volt képes értékelni, mert úgy érezte, éreztette, hogy akiért ennyit küzdöttem, annak csúszkáljak térden a lábai előtt állandóan, hogy enyém maradjon.

Hát nem. Önérzet is van a világon. Egy így induló kapcsolatban a büdös életben nem lesz egyenrangú a két fél, akkor meg semmit sem ér.

Azok a lányok, akik most elvárják, hogy a férfiember hegyeket mozgasson meg, hogy megkapja őket, majd szépen hoppon maradnak és majd egy bizonyos korban jön a pánik, hogy egyedül öregszenek meg, akkor meg majd bárkinek behódolnak, csak ne legyenek egyedül.

Akkor majd ők alázkodnak meg.

Jó ez így?

Egy kapcsolat akkor jó, ha mindkét fél értékeli a másikat, nincs fölé-alárendeltség.

Ezt tudatosítani kellene már ismerkedéskor.

2014. márc. 20. 14:25
 38/68 A kérdező kommentje:
Aki nekem szimpatikus vagy tetszik azzal nem vagyok flegma
2014. márc. 20. 16:09
 39/68 A kérdező kommentje:

"Érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy talán nem azért vagy egyedül, mert annyival jobb lennél, mint mások.

-pedig az vagyok nyugi :)és ezt sok srác mondta eddig és éreztette és egy szóval sem írtam, hogy egyedül vagyok csak nehezebben kezdeményeznek nálam a fiuk gondolom állítólag, azért mert elérhetetlenebb vagyok és komolyabb mint a többi csaj, teljesen más felfogással és nem vagyok egy ringyó, legutóbb azt mondták nekem, hogy különleges vagyok szóval ezen gondolkozhatsz egy kicsit. Egyébként nem vagyok egoista maximum cinikus.

"Én nő vagyok amúgy, de a leírásaidon csak nevetni tudtam :D :D"

-Ebből egyből levonom hogy mennyire egy önző liba lehetsz.Egyébként nevess csak, állítom, hogy a felét nem fogtad fel annak amit írtam... :))

2014. márc. 20. 16:27
 40/68 A kérdező kommentje:

"Jossz itt a fene nagy buszkesegeddel.:D megsincs pasid, maganyos vagy mint a kisujjad. Kivancsi vagyok hogy meg par honap/ev pasi nelkuliseg utan is meglesz-e ez a buszkeseged, vagy vegre legalabb egy sz*aros jelet mutatsz a kiszemeltednek hogy erdekled."

Légyszi áruld már el, mért is jó az, ha az emberben nincs semmi tartás?

Semmi olyat nem írtam, hogy lenne egy kiszemeltem, egyébként is, akiket eddig kinéztem, azokkal össze is jöttem és nagyon válogatós vagyok, de akit kiválasztok annak megadok mindent.

2014. márc. 20. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!