Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mitől olyan félelmetes a...

Mitől olyan félelmetes a fiúknak egy olyan lány, aki szép, okosnak látszik és majd hogy nem megközelíthetetlen? Az ilyen típusú csaj nálatok valami rémálom?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

"De az ilyen hidegség és hozzáállás a többi emberhez igenis taszító. "

Erről jut eszembe, hogy aki kibeszél a hátam mögött vagy kavarja a szart az ne csodálkozzon rajta, ha ilyen lesz a hozzáállásom.

2014. márc. 20. 16:49
 42/68 A kérdező kommentje:

"Ha valaki igazán szép és kedves, az olyan, mint a napfény, amely minden élőlénynek örömet ad, nem válogat."

- Csak hogy ez a mai világban nem működőképes, mert nem ugyan ezt fogod visszakapni, hanem majd lenéznek, hülyének néznek, hogy Te mindenkinek segíteni akarsz. Szépen kihasználnak és röhögnek rajtad a hátad mögött :)

2014. márc. 20. 17:09
 43/68 anonim válasza:
Az a baj hogy nem tartód egyenlőnek a többi embert. Lenézed őket többre tartod magad a másoknál.Nincs olyan hogy jobb. Sose leszel jobb ,ahogy kevesebb se leszel másoknál. Mi alapján mered állítani hogy a mások élete kevesebbet ér ,mint a tied?
2014. márc. 20. 19:22
 44/68 anonim ***** válasza:
Egyébként én rád nyomulnék úgy, hogy le se tudnál vakarni magadról.:) Kiállnám a kis visszautasítós tesztjeid és az enyém lennél.:)
2014. márc. 20. 19:27
 45/68 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell állapítanom, hogy a kérdező, egy öntelt, egoista pics@, akiből hiányzik az őszinteség (játszmákat játszik), a kedvesség (flegma), és a szerénység. Lehetne szépíteni a dolgot de ez az igazság, legalábbis a válaszai abszolút ezt tükrözik. Kérdező, lehet, hogy szép vagy, meg intelligens, de emberileg nem sokat érsz. Egy butácska lány ezerszer jobb lehet nálad, mert ő egyenrangú félként tud szeretni. Te pedig elvárod, hogy a férfiak a lábaid előtt csúszkáljanak.

Megsúgom, a szépség múlandó, az intelligencia önmagában semmit sem ér, neked pedig nagyjából semmi másod nincs ezeken kívül, mert a jellemed ezek alapján amit ide leírtál egy nagy nulla. Semmi tisztelet, semmi empátia, semmi igazi nőiesség. Az ilyen nő mint te egyetlen dologra jó, egyszer-kétszer meg lehet dugni, és ennyi.

2014. márc. 20. 19:44
 46/68 A kérdező kommentje:
Az utolsónak válaszolnám, hogy rendesen félre értett, ugyanis Én csak annyit írtam, hogy a szemét embereket nem tartom semmire.Egyébként meg pont az, hogy több bennem az empátia, ugyan akkor szókimondó vagyok és igenis megszoktam mondani a véleményemet mindenkinek, szóval az őszinteség is gyakran szerepel nálam akár magamról van szó akár másról.Ahhoz, hogy valakit értékeljek emberileg szintén le kell tennie valamit az asztalra, csak azért nem fogom nagyra tartani, mert népszerű és sokan nyaliznak neki, mert e mellett lehet hogy egy seg*fej.Azért tartom magam emberileg jobbnak, mert sosem lennék képes, valakit kihasználni, ha segítettem valakinek azt őszintén tettem feltétel nélkül és az eredményeimet is tiszta úton értem el, mindenféle nyalizás nélkül. Amikor körbe nézek a környezetemben csupa olyan csajt látok, akik csak érdekkapcsolatokat tartanak fenn,eljátsszák a kedveset mindenkinek és amikor befejezték a beszélgetést valakivel, a következő pillanatban már ki is beszélik, meg forgatják a szemüket és azért mert megvan a véleményem az ilyen emberekről, akikből elég sok van még nem vagyok egoista.
2014. márc. 21. 12:56
 47/68 A kérdező kommentje:

" Egy butácska lány ezerszer jobb lehet nálad, mert ő egyenrangú félként tud szeretni. Te pedig elvárod, hogy a férfiak a lábaid előtt csúszkáljanak."

Ha valakit férfinak tartok, akkor úgyis kezelem és mivel nagyon válogatós vagyok, ah egyszer kiszemeltem magamnak valakit és összejövök az illetővel, akkor pontosan azért tudom nagyon szeretni, mert észreveszem, hogy egy nagyon értékes ember.

Te pedig elvárod, hogy a férfiak a lábaid előtt csúszkáljanak."-egyáltalán nem vagyok az a fajta, egyszerűen csak válogatós vagyok és nem mindenkinek adok esélyt, ha egyszer nem jön be amúgy sem működne hosszútávon

2014. márc. 21. 13:06
 48/68 A kérdező kommentje:
Mindig is magamat adtam, pontosan azért ítélem el az ilyen kis színésznőket...
2014. márc. 21. 13:11
 49/68 A kérdező kommentje:

"Semmi tisztelet, semmi empátia"- mégis mit kéne tisztelnem az ilyen fajta emberekben?

Egyébként meg azt, hogy jobb vagyok mint a többi csaj emberileg, ezt nekem többször mondták, leginkább férfiak és nem én találtam ki.

2014. márc. 21. 13:20
 50/68 A kérdező kommentje:

"Én nő vagyok amúgy, de a leírásaidon csak nevetni tudtam :D :D"

Ő talán nem volt tiszteletlen?Mert szerintem az volt, úgy hogy ne csodálkozzon azon, ha ugyanazt kapja vissza!

2014. márc. 21. 13:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!