Hivatásosként dolgozom féléve, s egy álomba csöppentem, vagy igaz lehet?
Leszögezném az elején, hogy szolgáltatást sem itt, sem privát üzenetben nem nyújtok, nevet, elérhetőséget sem adok meg az oldal szabályzatának értelmében.
25 éves vagyok és mint írtam, fél éve kezdtem el élni ezt az életet, ám 3 hónappal ezelőtt bejelentkezett hozzám egy kedves hangú fiatalabb srác(mint kiderült, 22) és heti 3-4x látom több órára, de testiség kiemelem, hogy sosem volt. Semmilyen formában.
Nagyon kedves, aranyos, szerény és figyelmes, sosem jött még üres kézzel beszélgetni. Eleinte nagyon zaklatottnak tűnt, mikor feljött hozzám, de ez fokozatosan enyhül, de még mindig valamennyire az. Tehát gondolom az életében lehet valami probléma.
Nagyon jól érzem magam a társaságában egyébként és tetszik is nagyon, kár tagadni. Nagyon helyes srác.
A problémát az jelenti, hogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Barátnőm a szomszédban dolgozik és többször említette, hogy egy nagyon drága luxus autó áll a szomszéd parkolóban mindig abban az időpontban, amikor ez a srác jön hozzám.. először hülyeségnek tartottam, de az öltözéke és az órái, nyakláncai, amiket elkezdtem ezek után figyelni, könnyen alátámaszthatják ezt..
Még furcsább az, hogy egyszer elszólta magát, hogy sajnálja. Kérdeztem, hogy mégis mit, de nem válaszolt, elterelte a témát. Ez kb. 1 hónapja történt, ennyi idő kellett nagyjából ahhoz, hogy egy nagyon picivel nyíltabban beszélgethessünk. Ám pont ettől az időponttól számítva történik sorozatban az, hogy a vendégeim feljönnek és kifizetnek, de azzal a lendülettel távoznak is, azzal az indokkal, hogy dolguk akadt.
Azonban egyszer, egy vendégem írt egy smst, hogy a ház előtt van és siet föl, ám hirtelen írt újból egy üzenetet, hogy el kellett sietnie és a postaládában hagyta.
Összesen a keresztnevét tudom és az életkorát, illetve hogy összesen 1 kapcsolata volt, ami 4 évig tartott. Nem mondta, hogy miért lett vége, de valószínűleg azért, mert a barátnője megcsalta.
Mindennap fölhív, hogy milyen napom volt és hogy vagyok illetve hozzáteszi, hogy szeretné hallani a hangomat.
Tegnap reggel fölhívott, hogy szeretne följönni hozzám, ha van szabad időm rá, mert hiányzok Neki.
Aztán nagyon nehezen kinyögte, hogy szeretne megismerni jobban, ha nincs ellenemre, s mit szólnék egy esti sétához. Természetesen belementem és klassz volt ismét Vele.
Nagyon aranyos, tegnap este is megdicsért, hogy csinos vagyok, de nagyon hihetetlen ez az egész.
Mit gondoltok, igaz lehet ?
Amúgy ez tényleg mind szép és nagyon jó, és oké, higyjük el, amit mond, hogy most már nem figyeltet majd téged stb.
Összejöttök, esetleg össze is házasodtok. Aztán egyszer akár indokoltan, akár indokolatlanul a srácban esetleg felmerül egy nagyon kis gyanú. Fingani sem tudsz majd úgy egyedül, hogy a nyomozó barátai ne jelentsék neki!
Erre gondoltam, amikor az óvatosságról beszéltem.
Kimentél nyilvános fülkéből telefonálni, és azt is lehallgatták. Így utólag azt gondolom, hogy a skype-ot kellett volna javasolnom neked, de ilyen felkészült csapattal szemben az sem tuti, lehet már trójai vírus van a gépeden, és minden megy hozzájuk, az is amit itt begépelsz. Nem ártana virusirtót sem cserélned. :)
Gondolj bele, előáll az a helyzet, amiről beszélek. Segítséget kérnél baráttól, családtagtól, de ő arról is tudna. Ok, hogy most kimutatta a jószándékát, de mi van, ha később már a féltékenység dominánsabb benne a szerelemnél. Akkor már visszajelzést sem biztos, hogy kapsz, hogy na küldök neked 99 rózsát te kis butus, hát bízz már meg bennem, vagy ha kapsz is visszajelzést, az majd lehet egy verés lesz. Ha ez a srác már most képes volt ezekre a pénze, összeköttetése révén, akkor ugyanígy arra is képes lehet, hogy aranykalitkába zárjon, és mozdulni se tudj a tudta nélkül, a végén még csippet is ültet a gerincedbe, és valahol monitoron figyelik merre jársz mit beszélsz. Technikailag megtehetné, te csupán az ígéreteiben bízhatsz, hogy nem fog ilyet tenni, és hogy szeret, és hogy jót akar neked, ami most könnyen lehet, hogy igaz is, de mi lesz később, mi lesz évek múlva? Erre értem én az óvatosságot, a megfontoltságot, mert egyszer elmúlhat majd az a rózsaszín köd, ami most körülveszi kettőtök kapcsolatát pretty woman.
Szaladjunk még előrébb. Lesz közös gyerek/ek, a kapcsolat mi van, ha megromlik (van ilyen), aztán fogja és kimegy a gyerekeiddel egy másik országba, ahol még a törvények is az ő pártját fognák? Utána mész, aztán már úgy kerülsz a házi őrizetébe, hogy még a hatóságok is ellened lesznek, ő meg mondjuk hazajön a gyerekekkel, te meg ott maradsz.
A barátod félelmetes hatalommal bír a pénze révén, amivel él is, talán vissza is él (mondjuk üzlettársaival szemben). Te csak addig járhatsz jól, amíg jóindulatú veled szemben, ha ez változik, nagyon megszívod. Kis embereknél, munkából élőknél is előfordul, hogy a kapcsolatuk megromlik, esetleg kölcsönös rosszindulat is megjelenik, de egyik félnek sem lesz ilyen hatalma a másikkal szemben, mindkét fél legalább a magán szféráját meg tudja védeni. De ha a volt pasi ilyen kaliberű vagyon és összeköttetések terén, és nincs is gátlása abban, hogy ezt használja, már egész más a helyzet.
Te a jelent látod, én meg lehetséges jövőképeket is.
Engem még mindig az érdekelne, hogy 22 évesen, honnan van ilyen rengeteg pénze.
Aztán az is eszembe jut, hogy ez az egész csak kamu, és nagyon nagy fantáziával rendelkezik a kérdező...
Aztán még továbbmennek a gondolataim, mit fogtok mondani a szüleinek, a barátainak, a munkatársainak, amikor megkérdezik, hogy ismerkedtetek meg?
Ha a történeted igaz, akkor a fickó beteg. 100%, hogy nem normális az, amit csinált.
De a legnagyobb lehetőségnek azt látom, hogy egy unatkozó megbukott író próbálja kiélni lévő vagy nem lévő tehetségét.
"De a legnagyobb lehetőségnek azt látom, hogy egy unatkozó megbukott író próbálja kiélni lévő vagy nem lévő tehetségét"
Mondjuk ez nekem is eszembe jutott már. Annyira sok a hihetetlen, mesébe illő tényező ebben a történetben. De ha így lenne, akkor azt tudom mondani, hogy teljesen felesleges a sok körítés mellé, mert a Kérdező nem nyer vele semmit-átver 1-2-5-10 embert, de közvetlen anyagi-erkölcsi-egyéb nyeresége, haszna nem lesz belőle. Vannak emberek, akik azon élvezkednek, hogy nagyokat mondanak másoknak, mint Münchhausen báró, azt hiszik, hogy átvertek pár embert és akkor már a világot átverték és ők az ászok, de elég szegényes nyereség az ilyen.
azta mi lett itt :D valaki elhiszi amúgy ezt? most komolyan?
egy milliomos "rendes" fiú, netről kiszúr egy prostit és a "szolid" hirdetést látva azonnal belé szeret :D
éppen a kérdés kiírása napján teljesedik be a plátói szerelem :D
MI A FA*SZ ?:DD
na meg telefon lehallgatás, ami nem is olyan egyszerű még pénzel sem és törvénytelen amúgymeg.
Szerencsére ez egy anonim oldal és nem kötelességem bizonygatni az igazamat. :)
Hála a segítőkész, csupa jó szándéktól vezérelt válaszolóknak, elmondtam ugyanezeket a feltételezéseket, majd megmutattam az oldalt is Neki. A pszichopata és egyéb jelzőkre szerintem nem kell bemutatnom, hogy miképp reagált. Teljesen elfordult tőlem és közölte, hogy ez a feltételezés, bizalmatlanság a részemről teljesen összetörte. Higgadtan elmagyarázta még egyszer, hogy Ő nem uralkodni szeretne felettem, hanem mellettem akar lenni, mert mellettem érzi magát teljesnek és boldognak.
Röhejesnek tartotta ezt az egész feltételezést és úgy gondolja, hogy akinek egyáltalán ilyesmi fordul meg a fejében, talán pont azzal lehet súlyos probléma vagy csak egy hülyegyerekként nőtt föl groteszk filmeken.. :)
Ma bemutatott a családjának és úgy érzem boldogok vagyunk.:)
A rosszakarók jóvoltából tanultam egy újabb leckét...:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!