Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hivatásosként dolgozom féléve,...

Hivatásosként dolgozom féléve, s egy álomba csöppentem, vagy igaz lehet?

Figyelt kérdés

Leszögezném az elején, hogy szolgáltatást sem itt, sem privát üzenetben nem nyújtok, nevet, elérhetőséget sem adok meg az oldal szabályzatának értelmében.

25 éves vagyok és mint írtam, fél éve kezdtem el élni ezt az életet, ám 3 hónappal ezelőtt bejelentkezett hozzám egy kedves hangú fiatalabb srác(mint kiderült, 22) és heti 3-4x látom több órára, de testiség kiemelem, hogy sosem volt. Semmilyen formában.

Nagyon kedves, aranyos, szerény és figyelmes, sosem jött még üres kézzel beszélgetni. Eleinte nagyon zaklatottnak tűnt, mikor feljött hozzám, de ez fokozatosan enyhül, de még mindig valamennyire az. Tehát gondolom az életében lehet valami probléma.

Nagyon jól érzem magam a társaságában egyébként és tetszik is nagyon, kár tagadni. Nagyon helyes srác.

A problémát az jelenti, hogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Barátnőm a szomszédban dolgozik és többször említette, hogy egy nagyon drága luxus autó áll a szomszéd parkolóban mindig abban az időpontban, amikor ez a srác jön hozzám.. először hülyeségnek tartottam, de az öltözéke és az órái, nyakláncai, amiket elkezdtem ezek után figyelni, könnyen alátámaszthatják ezt..

Még furcsább az, hogy egyszer elszólta magát, hogy sajnálja. Kérdeztem, hogy mégis mit, de nem válaszolt, elterelte a témát. Ez kb. 1 hónapja történt, ennyi idő kellett nagyjából ahhoz, hogy egy nagyon picivel nyíltabban beszélgethessünk. Ám pont ettől az időponttól számítva történik sorozatban az, hogy a vendégeim feljönnek és kifizetnek, de azzal a lendülettel távoznak is, azzal az indokkal, hogy dolguk akadt.

Azonban egyszer, egy vendégem írt egy smst, hogy a ház előtt van és siet föl, ám hirtelen írt újból egy üzenetet, hogy el kellett sietnie és a postaládában hagyta.

Összesen a keresztnevét tudom és az életkorát, illetve hogy összesen 1 kapcsolata volt, ami 4 évig tartott. Nem mondta, hogy miért lett vége, de valószínűleg azért, mert a barátnője megcsalta.

Mindennap fölhív, hogy milyen napom volt és hogy vagyok illetve hozzáteszi, hogy szeretné hallani a hangomat.

Tegnap reggel fölhívott, hogy szeretne följönni hozzám, ha van szabad időm rá, mert hiányzok Neki.

Aztán nagyon nehezen kinyögte, hogy szeretne megismerni jobban, ha nincs ellenemre, s mit szólnék egy esti sétához. Természetesen belementem és klassz volt ismét Vele.

Nagyon aranyos, tegnap este is megdicsért, hogy csinos vagyok, de nagyon hihetetlen ez az egész.

Mit gondoltok, igaz lehet ?

2014. márc. 19. 12:23
 21/95 anonim ***** válasza:
#18: nyugodj már le, kérlek. Látszik a lány írásán, hogy nem egy ostoba p*csáról van szó, aki lustaságában kezdte el csinálni, hanem valószínűleg vinné a bank a szülei házát, és nem volt más opció... Ne szitkozódj, van baja így is elég.
2014. márc. 19. 13:06
 22/95 anonim ***** válasza:

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Legyél vele ovatos, nehogy bajba kerülj, és őszinte, mert ha igaz... :-)

Én is drukkolok neked(tek)! Az nem baj, ha függesz egy rendes embertől, de elötte bizonyosodj meg róla, hogy tényleg az!

Sok sikert, és írj meg mindent!

2014. márc. 19. 13:07
 23/95 A kérdező kommentje:

#5-ös!

Jó ötletnek tartanám én is, de a #20-as válasszal nagyon egyetértek. Valami nagyon súlyos trauma érhette, ebben szinte biztos vagyok. Eleve, Őt egy visszafogott-szerény srácnak ismertem meg.

Bármit akar, szeretném ha az Ő tempójában haladnánk. Siettetni, (döntés)helyzetek elé állítani semmiképp nem szeretném.

Nehéz ..

2014. márc. 19. 13:09
 24/95 anonim ***** válasza:

Amúgy az első gondolatom a történet olvasása közben az volt, hogy ez tuti valami beteg figura...

És úgy látszik, nem csak nekem.

Olyan a srác, mint egy Gyilkos Elmékből előugrott sorozatgyilkos. Szerintem elég creepy, én biztos, megpróbálnék elhatárolódni tőle.

30/n

2014. márc. 19. 13:10
 25/95 anonim ***** válasza:

Kicsit nekem úgy tűnik, mintha meg akarna menteni, gyakori eset. Sajnálja a helyzeted és mivel anyagilag megteheti, hát megpróbál kihúzni belőle. Most a kérdés az az, hogy függeni és életed végéig tartozni akarsz-e neki ezért, vagy önerőből szeretnél véget vetni a dolognak (mert mint mondtad, nem szívesen csinálod).

Bár persze, az is lehet, hogy beléd szeretett, és tényleg csak magának szeretne végre megszerezni, ami egy nagyon lovagias tett lenne részéről.

Ettől függetlenül tényleg legyél óvatos. A munkád amúgy sem éppen biztonságos, de hogy benne még megbízol annyira, hogy "hivatali időn kívül" is találkozol vele plusz veszélynek tesz ki. Prostikat gyakran gyilkolásznak önjelöld drasztikus erkölccsőszök, szóval csak okosan.

A legjobbakat kívánom Neked! :)

2014. márc. 19. 13:13
 26/95 anonim ***** válasza:

Nos, szerintem egy megcsalás nem okoz ekkora traumát. Esetleg meghalt a volt barátnője vagy hasonló rossz dologra gondolnék.

Persze én sem letámadásra gondoltam. Csak úgy feldobnád neki, hogy "Képzeld, mostanában milyen furcsa dolgok történnek velem. Megjelenik a kuncsaft, majd pár perccel később valami ürüggyel lelép, persze a pénzt itt hagyja" És erre vajon mit reagálna a srác.

De a Te döntésed, Te érzed, hogy miként kell bánni ezzel a sráccal. De engem megölne a kíváncsiság, hogy vajon az ő keze van-e a dologban vagy valami másról van szó.

Én nem hiszem, hogy pszichopata a srác. Vannak olyanok, aki csak beszélgetni mennek ilyen lányokhoz, jól esik nekik, hogy valaki meghallgatja őket.

2014. márc. 19. 13:20
 27/95 A kérdező kommentje:

Te vagy az 5-ös, 85%-os ?!

Rossz olvasni, hogy ilyesmit feltételeznek egy olyan srácról, akinek valószínűleg aranyból van a lelke..:)

Máshonnan megközelítve ezt a felvetést pedig már több hónapja(kb.3) ismerem és heti min. 10h-t együtt töltöttünk. Ennyi idő után volt épphogy bátorsága elhívni egy du-esti sétára..

Igen, Ő is pontosan leszögezte a legelső találkozásunkkor, hogy Ő beszélgetni jött, és jönne sűrűn, ha számomra ez nem probléma.

Azóta pedig feldobja a szürke napjaimat a hívásaival, a figyelmességével.

Pl. az utóbbi időben mindig fölhív, hogy válasszak mit hozzon a film mellé. Néha megöleltem filmnézés közben és azt vettem észre, hogy jól esett Neki..

2014. márc. 19. 13:35
 28/95 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok (az 5-ös) a 85%-os.

Aranyos ez az egész. :)

Esetleg felvethetnéd neki, hogy mennyetek el sétálni vagy valami, hogy ne mindig a lakásban/házban legyetek, illetve ez egy egyértelmű visszaigazolás lenne neki, hogy kedveled (hátha eddig még nem eset le neki teljesen).

2014. márc. 19. 13:40
 29/95 anonim ***** válasza:
De én azt nem értem ebben, hogy lehet az, hogy kifizetnek és nem csinálnak semmit? A semmiért nem szokás fizetni. Vagy a srác fizet mindegyiknek, hogy keressenek másik szolgáltatót? akkor viszont pénze és ideje is rengeteg kell, hogy legyen. Ez nekem nem tiszta.
2014. márc. 19. 13:40
 30/95 ivilicious ***** válasza:

Egyik hivatásos bnőm ugyanígy járt, mára már a pasi felesége egy kisbabával.

Viszont nagyon jól nézett ki a barátnőm, most meg nézem a képeken...nincs megengedve se a szoli,se a smink, a póthaj, nem mehetett sehová...viszont jól él.

2014. márc. 19. 13:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!