Hivatásosként dolgozom féléve, s egy álomba csöppentem, vagy igaz lehet?
Leszögezném az elején, hogy szolgáltatást sem itt, sem privát üzenetben nem nyújtok, nevet, elérhetőséget sem adok meg az oldal szabályzatának értelmében.
25 éves vagyok és mint írtam, fél éve kezdtem el élni ezt az életet, ám 3 hónappal ezelőtt bejelentkezett hozzám egy kedves hangú fiatalabb srác(mint kiderült, 22) és heti 3-4x látom több órára, de testiség kiemelem, hogy sosem volt. Semmilyen formában.
Nagyon kedves, aranyos, szerény és figyelmes, sosem jött még üres kézzel beszélgetni. Eleinte nagyon zaklatottnak tűnt, mikor feljött hozzám, de ez fokozatosan enyhül, de még mindig valamennyire az. Tehát gondolom az életében lehet valami probléma.
Nagyon jól érzem magam a társaságában egyébként és tetszik is nagyon, kár tagadni. Nagyon helyes srác.
A problémát az jelenti, hogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Barátnőm a szomszédban dolgozik és többször említette, hogy egy nagyon drága luxus autó áll a szomszéd parkolóban mindig abban az időpontban, amikor ez a srác jön hozzám.. először hülyeségnek tartottam, de az öltözéke és az órái, nyakláncai, amiket elkezdtem ezek után figyelni, könnyen alátámaszthatják ezt..
Még furcsább az, hogy egyszer elszólta magát, hogy sajnálja. Kérdeztem, hogy mégis mit, de nem válaszolt, elterelte a témát. Ez kb. 1 hónapja történt, ennyi idő kellett nagyjából ahhoz, hogy egy nagyon picivel nyíltabban beszélgethessünk. Ám pont ettől az időponttól számítva történik sorozatban az, hogy a vendégeim feljönnek és kifizetnek, de azzal a lendülettel távoznak is, azzal az indokkal, hogy dolguk akadt.
Azonban egyszer, egy vendégem írt egy smst, hogy a ház előtt van és siet föl, ám hirtelen írt újból egy üzenetet, hogy el kellett sietnie és a postaládában hagyta.
Összesen a keresztnevét tudom és az életkorát, illetve hogy összesen 1 kapcsolata volt, ami 4 évig tartott. Nem mondta, hogy miért lett vége, de valószínűleg azért, mert a barátnője megcsalta.
Mindennap fölhív, hogy milyen napom volt és hogy vagyok illetve hozzáteszi, hogy szeretné hallani a hangomat.
Tegnap reggel fölhívott, hogy szeretne följönni hozzám, ha van szabad időm rá, mert hiányzok Neki.
Aztán nagyon nehezen kinyögte, hogy szeretne megismerni jobban, ha nincs ellenemre, s mit szólnék egy esti sétához. Természetesen belementem és klassz volt ismét Vele.
Nagyon aranyos, tegnap este is megdicsért, hogy csinos vagyok, de nagyon hihetetlen ez az egész.
Mit gondoltok, igaz lehet ?
Lehet pszichopata is,de te látod,elég kedves, főleg, hogy sétálni akar, stb...kérdezz rá mi ez. Egy kincs, ha el tudja nézni a múltad, ami nyilván nem azért a jelened, mert ez minden vágyad ( hozzáteszem, sajnos örökké ott fog benned élni...elég mélyen ).
Tudom, hogy nem feltétlenül a pénze érdekel, eléggé ki lehetsz lelkileg, mármint,hogy nap, mint nap ki vagy szolgáltatva a sok trógernak, és mocskosnak érzed a lelked, amiért rá vagy kényszerítve erre...szóval, tuti jól esik, hogy törődik veled.
85%-os!
Ez jó ötlet, de ha fölhívnám és megkérdezném, siettetném. Viszont így meg állunk egy helyben már egy jó ideje, amivel igazából nincs problémám, de ez rengeteg pénzébe kerül és már most bűntudatot érzek miatta.
#30-as!
Panelban lakom és a fsz 1. lakásába pont ekkor költözött új lakó, akit a barátnőm kifigyelt egyszer beszélni/összefutni a sráccal, amikor a srác távozott tőlem.. valószínűleg Ő lehet a srác legjobb barátja, mert kb. egyidősek illetve nagyon biztosra megy mindenben..
ivilicious!
Nagyon érzelmes és romantikus is, amik nagyon nem megszokott tulajdonságok egy fiútól, viszont nekem ez nagyon tetszik. :)
Ha rákérdeznék, lehet rontanék a helyzeten.. :/
Azt gondolom nem mesélte még el, hogy mivel foglalkozik.
Egy strici nélküli prosti megkeres 30-70e Ft közt naponta (Bp-n még többet, gondolom én). Vegyünk csak napi 50k-t, és azt, hogy csak havi 20 napot dolgozol (hétvége, menszesz). Ennek alapján fizetett neked az elmúlt 1 hónapban úgy 1 misit csak az ügyfeleiden keresztül, de gondolom még nekik is jattolt vmennyit, hogy tényleg ne felejtsék ott magad nálad, de az sem kizárt, hogy más módon győzte meg őket.
Kérdésem a következő. Társasházról van szó? Minden új bemenő férfit megkérdez, hogy hozzád megy-e? Vagy csak azokat, akik a ház előtt mobiloznak? Hogy nem történt meg az egy hónap alatt, hogy valaki valahogy átsiklott, mert nem vette észre? Ott őrködik a házad előtt? Lehallgatja a telefonod?
Ez a gyerek nem milliomos, hanem milliárdos. De az is lehet, hogy apuka milliárdos, de nem ér rá foglalkozni a gyerekével é inkább milliókkal tömi havonta.
Úgy tűnik, mintha azt szeretné, hogy csak az övé legyél. Jó hatással volt rá a veled együtt töltött idő, a beszélgetéseid, szerintem lelkibeteg.
Csak feltételezem, hogy minden nő a pénzeszsákot látja benne, és nem férfiként tekintenek rá, ő meg akkor úgy volt vele, hogy akkor már miért ne hivatásoshoz menjen, azzal legalább tudja, hogy hányadán áll, csak hát közben esetleg belédszeretett, vagy valami beteges plátói eszmét társított melléd, nem tudom.
Nem egyszerű ez az eset. Lehet, hogy te leszel az új Pretty Woman, de lehet, hogy a végén zsákban végzed.
Nehéz jó tanácsot adni neked, mert nem látok bele sem a te fejedbe, sem az övébe.
Lehetőségek:
1. Abbahagyod a szakmát, telót cserélsz és lelépsz, nem találkozol vele többet.
2. Abbahagyod a szakmát, és lelki gondozója leszel.
3. Abbahagyod a szakmát és hozzámész feleségül. (Zsák bejátszik itt is) :)
4. Folytatod a szakmát, de lelépsz, telót, várost cserélsz, hogy ne találjon rád.
5. Letojod az egészet, folytatod a szakmát és örülsz neki, hogy úgy keresel egy rakás pénzt, hogy nem kell egy rakás vadidegennel dugnod. A pénzes-szütyő meg majd elmondja, mit szeretne, vagy egyszercsak elvisz a zsákjában.
6. Folytatod a szakmát, és megkéred, hogy ezt többet ne csinálja, te ebből élsz, és neked rossz érzés, hogy gyakorlatilag kitart téged. Megmondod, hogy ugyan ribi vagy, de inkább megdolgozol azért a pénzért és oly módon alázod le magad, de neked még az is jobb, hogy úgy kapsz az ügyfeleken keresztül milliókat, hogy nem is tudod, hogy miért.
Egyelőre ennyi variáció jut eszembe. Ami történik az nem természetes, különösen nem a részéről az. Vannak gazdag pasik, akik úgy járnak a ribikhez, mint afféle pszihiáterhez, beszélgetnek oszt jó, de az megint más.
Szerintem valakinek mindenképp mesélj arról, hogy ez a pasi milyen furcsa (mármint akkor, ha a környezetedben van valaki akit tudja mivel foglalkozol). De lehet, hogy nem a szomszéd-barátnő-prostinak kellene erről mesélned, az még visszaüthet csúnyán. Azért lenne jó, ha mondjuk testvéred, rokonod valaki tudna róla, hogy mit csinálsz, meg van ez a furcsa pasi, hogyha egyszer majd mégis eltűnnél, a szegény rendőrök hadd tudják már, hogy kinél keressék a hullazsákot. Rajtad ez már persze nem segítene, de akkor már nem haltál hiába, megmenekülhet tőle több lány.
Hogy a srác zsákba rakna, az is csak egy lehetőség, nem állítom, hogy pszihopata, dehogy nagyon nem normális, az már tuti.
Egy jó ötlet eszembe jutott még.
Kérj meg egy régi barátot személyesen (ne a hivatali telódról), hogy a hivatali telódon hívjon fel téged, leegyeztet veled egy időpontot, mint egy vadidegen, aztán eljön hozzád.
Amikor elér hozzátok felhív téged, megkérdi, melyik lakásba menjen, ahogy az kell.
Aztán felmegy hozzád, elmondja neked, hogy ki beszélt vele, hogy ne szexeljen veled, csak adja oda neked a pénzt. Jattot kapott avagy megfenyegették, hogyha nem húz ki onnan 1 percen belül akkor laposra lesz utána verve.
Kicsit máris tisztábban láthatnál, hogy milyen módon hat a srác az ügyfeleidre.
Ha azt gondolod kérdező, hogy az emberek nem tudják megjátszani magukat, akkor nagyon is tévedsz. Simán eljátszhatja a "hősszerelmest" és jó lelkűt, miközben pszichopata. Naív lenne azt gondolni, hogy minden ember őszinte.
Amúgy az engem is érdekelne, ha igaz, amit gondolsz, hogy ultragazdag, és manipulálja a vendégkörödet, akkor honnan a retekből van ennyi pénze?
Te dolgod, tényleg, csak tele van ellentmondásokkal ez az egész pasi, nem simán lehet, nem is az, akinek kiadja magát. Legalább egy kicsit kételkedj az őszinteségében.
36-os ötlete egyébként nem rossz, de a kérdező írta korábban, hogy nem a megszokott vendégek, hanem az újak játsszák ezt el. Tehát nem biztos, hogy működne a dolog, de egy próbát azért megérne.
Egyébként a pszichopaták többsége megnyerő, magabiztos figura és nem félénk, visszafogott alak.
Ettől függetlenül tényleg legyél óvatos kedves kérdező, bár szerintem csak lelki beteg a srác, nem ártana neked.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!