Hivatásosként dolgozom féléve, s egy álomba csöppentem, vagy igaz lehet?
Leszögezném az elején, hogy szolgáltatást sem itt, sem privát üzenetben nem nyújtok, nevet, elérhetőséget sem adok meg az oldal szabályzatának értelmében.
25 éves vagyok és mint írtam, fél éve kezdtem el élni ezt az életet, ám 3 hónappal ezelőtt bejelentkezett hozzám egy kedves hangú fiatalabb srác(mint kiderült, 22) és heti 3-4x látom több órára, de testiség kiemelem, hogy sosem volt. Semmilyen formában.
Nagyon kedves, aranyos, szerény és figyelmes, sosem jött még üres kézzel beszélgetni. Eleinte nagyon zaklatottnak tűnt, mikor feljött hozzám, de ez fokozatosan enyhül, de még mindig valamennyire az. Tehát gondolom az életében lehet valami probléma.
Nagyon jól érzem magam a társaságában egyébként és tetszik is nagyon, kár tagadni. Nagyon helyes srác.
A problémát az jelenti, hogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Barátnőm a szomszédban dolgozik és többször említette, hogy egy nagyon drága luxus autó áll a szomszéd parkolóban mindig abban az időpontban, amikor ez a srác jön hozzám.. először hülyeségnek tartottam, de az öltözéke és az órái, nyakláncai, amiket elkezdtem ezek után figyelni, könnyen alátámaszthatják ezt..
Még furcsább az, hogy egyszer elszólta magát, hogy sajnálja. Kérdeztem, hogy mégis mit, de nem válaszolt, elterelte a témát. Ez kb. 1 hónapja történt, ennyi idő kellett nagyjából ahhoz, hogy egy nagyon picivel nyíltabban beszélgethessünk. Ám pont ettől az időponttól számítva történik sorozatban az, hogy a vendégeim feljönnek és kifizetnek, de azzal a lendülettel távoznak is, azzal az indokkal, hogy dolguk akadt.
Azonban egyszer, egy vendégem írt egy smst, hogy a ház előtt van és siet föl, ám hirtelen írt újból egy üzenetet, hogy el kellett sietnie és a postaládában hagyta.
Összesen a keresztnevét tudom és az életkorát, illetve hogy összesen 1 kapcsolata volt, ami 4 évig tartott. Nem mondta, hogy miért lett vége, de valószínűleg azért, mert a barátnője megcsalta.
Mindennap fölhív, hogy milyen napom volt és hogy vagyok illetve hozzáteszi, hogy szeretné hallani a hangomat.
Tegnap reggel fölhívott, hogy szeretne följönni hozzám, ha van szabad időm rá, mert hiányzok Neki.
Aztán nagyon nehezen kinyögte, hogy szeretne megismerni jobban, ha nincs ellenemre, s mit szólnék egy esti sétához. Természetesen belementem és klassz volt ismét Vele.
Nagyon aranyos, tegnap este is megdicsért, hogy csinos vagyok, de nagyon hihetetlen ez az egész.
Mit gondoltok, igaz lehet ?
mennyi válasz érkezett...
kiskamaszok fényezik a bohócot.
Hát, elég érdekes lett. :)
Nyilvános telefonról intéztem el, hogy felhívjon egy ismerősöm és bejelentkezzen nálam, de az embere tudott valahogy erről. Mikor kikísértem az ismerősömet, 99 szálas rózsa fogadott egy nagy bonbonnal és üzenettel, hogy nincs szükség tesztekre, mert semmi rosszat nem tett és szeretné, ha bíznék benne. Ő bízik bennem, ezért este elmond mindent. :)
"Mikor kikísértem az ismerősömet, 99 szálas rózsa fogadott egy nagy bonbonnal és üzenettel, hogy nincs szükség tesztekre, mert semmi rosszat nem tett és szeretné, ha bíznék benne. Ő bízik bennem, ezért este elmond mindent. :)"
Honnan tudta, hogy ez most csak teszt? Erre kíváncsi leszek!
Ez komoly! :)
Most írt egy üzit, hogy messze van, de hiányzom Neki és siet föl. :)
Hát nem tudom, azért ez egy kicsit félelmetes... Honnan tudott róla, hogy ez csak teszt?
Ha visszaér, szerintem üljetek le beszélni mindenképpen. Ne legyél túl nyomulós, mondd meg neki, hogy megpróbálod megérteni a helyzetét, de finoman azért kérdezz rá, hogy ezt mégis hogyan... őszintén szólva, már én is kíváncsi vagyok rá. Ha elmondja, és meg lehet osztani úgy, hogy nem derül ki egyikőtök személye sem, kérlek, oszd meg velünk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!