Hivatásosként dolgozom féléve, s egy álomba csöppentem, vagy igaz lehet?
Leszögezném az elején, hogy szolgáltatást sem itt, sem privát üzenetben nem nyújtok, nevet, elérhetőséget sem adok meg az oldal szabályzatának értelmében.
25 éves vagyok és mint írtam, fél éve kezdtem el élni ezt az életet, ám 3 hónappal ezelőtt bejelentkezett hozzám egy kedves hangú fiatalabb srác(mint kiderült, 22) és heti 3-4x látom több órára, de testiség kiemelem, hogy sosem volt. Semmilyen formában.
Nagyon kedves, aranyos, szerény és figyelmes, sosem jött még üres kézzel beszélgetni. Eleinte nagyon zaklatottnak tűnt, mikor feljött hozzám, de ez fokozatosan enyhül, de még mindig valamennyire az. Tehát gondolom az életében lehet valami probléma.
Nagyon jól érzem magam a társaságában egyébként és tetszik is nagyon, kár tagadni. Nagyon helyes srác.
A problémát az jelenti, hogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Barátnőm a szomszédban dolgozik és többször említette, hogy egy nagyon drága luxus autó áll a szomszéd parkolóban mindig abban az időpontban, amikor ez a srác jön hozzám.. először hülyeségnek tartottam, de az öltözéke és az órái, nyakláncai, amiket elkezdtem ezek után figyelni, könnyen alátámaszthatják ezt..
Még furcsább az, hogy egyszer elszólta magát, hogy sajnálja. Kérdeztem, hogy mégis mit, de nem válaszolt, elterelte a témát. Ez kb. 1 hónapja történt, ennyi idő kellett nagyjából ahhoz, hogy egy nagyon picivel nyíltabban beszélgethessünk. Ám pont ettől az időponttól számítva történik sorozatban az, hogy a vendégeim feljönnek és kifizetnek, de azzal a lendülettel távoznak is, azzal az indokkal, hogy dolguk akadt.
Azonban egyszer, egy vendégem írt egy smst, hogy a ház előtt van és siet föl, ám hirtelen írt újból egy üzenetet, hogy el kellett sietnie és a postaládában hagyta.
Összesen a keresztnevét tudom és az életkorát, illetve hogy összesen 1 kapcsolata volt, ami 4 évig tartott. Nem mondta, hogy miért lett vége, de valószínűleg azért, mert a barátnője megcsalta.
Mindennap fölhív, hogy milyen napom volt és hogy vagyok illetve hozzáteszi, hogy szeretné hallani a hangomat.
Tegnap reggel fölhívott, hogy szeretne följönni hozzám, ha van szabad időm rá, mert hiányzok Neki.
Aztán nagyon nehezen kinyögte, hogy szeretne megismerni jobban, ha nincs ellenemre, s mit szólnék egy esti sétához. Természetesen belementem és klassz volt ismét Vele.
Nagyon aranyos, tegnap este is megdicsért, hogy csinos vagyok, de nagyon hihetetlen ez az egész.
Mit gondoltok, igaz lehet ?
Rendben, megírom majd, hogy mi történt.
#60-as!
Ezt mégis miből gondolod..?
Roppant kiváncsi vagyok erre a magyarázatra.
1. Esetleg már ismerte ezt a barátodat?
2. Megszerezte valahogy a gyk-s accountod, és arról ő is belép és figyelget? Voltál már nála, nem gyk-ztál tőle?
3. Valamit elbarmoltatok a haverral és nagyon átlátszó lett?
Én elsőként ezekre tudok gondolkodni, de ez a srác komolyabb mint James Bond, ha egyszer tényleg úgy dönt,, hogy hidegre tesz, őt sosem fogják megtalálni, az tuti.
Megígértem, hogy megírom a történteket..
Nem rég ment el, több órát beszélgettünk.. ismét hozott ajándékokat, de most különlegesebb volt..
Igazából azt sem tudom, hogy hol kezdjem el..
Féléve adtam fel az első hirdetésemet az ezzel foglalkozó oldalon, és rá pár napra ott elkezdtem levelezni egy emberrel. Ezt most elmondta, hogy Ő vele beszélgettem 3 hónapig. Ekkor lett biztos magában, hogy látni is szeretne, így ekkor hívott föl és kért időpontot találkozni..
Azt mondta azért én, mert teljesen véletlenül járt ezen az oldalon, egy hirdetésre kattintott, ami erre az oldalra navigálta és rögtön az én képemre pillantott, s ezt a pillantást nem tudta elfelejteni, én jártam napokig az eszében. Ez az érzése egyre erősödött - amit maga sem tud körülírni, hogy mégis mi -, így úgy döntött, hogy névtelen formában felveszi a kapcsolatot velem, üzenetben.
Ahogy telt az idő, rájött, hogy érzései lettek irántam és egyre biztosabb benne, hogy én vagyok az a lány, akit maga mellett szeretne tudni.
Ennyi idő után azt mondta, hogy az érzései erősek lettek és nem tudta volna nézni azt, hogy ebből lesz pénzem. Illetve nagyon féltett a legelső találkozásunk óta, hogy bajom esik - pont az említett dolgok miatt -, ezért nyomozókkal figyeltetett. Máig. Illetve éjszakára a nyomozókon kívül volt 2 ember a házban, akik figyelték az ajtómat.
A lakó, aki beköltözött, egy sima lakó, aki kiszúrta véletlenül. Nem ismeri. A 'szolgálati' telefonom volt bemérve és a nyomozók azonnal felkutatták az összes embert, aki felkeresett és így lettek megvesztegetve.
Ekkor megígérte, hogy már semmilyen megfigyelés nincs, de ha nem hiszem el, fogadjam el ezt tőle.(egy új telefon volt)
Ekkor megkérdeztem, hogy mégis mennyit költött rám ez idő alatt(3 hónap), nem akart válaszolni, viszont mondtam, hogy ha ilyen alapvető dolgot nem tudunk megbeszélni, akkor távozzon. Gyorsan megmondta az összeget, ezen elhűltem. :/
Nagyon aranyosan közölte az egészet és több alkalommal kihangsúlyozta, hogy csak biztonságban szeretne tudni, nem rosszat akar nekem. Ő nem lehet/lehetett végig mellettem, hogy Ő maga tudjon vigyázni rám, ezért kellett kitalálnia valamit és ezt találta a legjobb döntésnek. Az anyagiakkal pedig ne törődjek, mert számára bármennyit megérnék.
Ekkor kimondta, hogy belém szeretett és az első pillantástól érzett valamit, ami az ismerkedésünk alatt csak fellángolt benne és mára már így érez.
Ő pedig nem tudná elviselni a kudarcot, hogy az érzése viszonzatlan marad, ezért próbált meg mindent bevetni. Egész napos elfoglaltsága volt, hogy a lépésein gondolkozzon..
Elmondta, hogy a múltamat megérti és elfogadja, mert tisztában van a történtekkel. S ezt a problémát a héten rendezi is és szeretné, ha normális életet élhetnék akár Vele, akár nélküle.
Megérti, hogy ez így, ilyen formában feldolgozhatatlanul jön át, de csak az érzelmei vezérelték, amit nem tud megbánni, mert ha ezt nem lépi meg, ennyi esélye sem lett volna.
Elmondta, hogy nagyon gazdag családba született, tehát nem átlagos életet él. Ám erre Ő nem büszke, nem kérkedik ezzel és ugyancsak nem boldog tőle. Mert ahhoz én kellenék. :)
Aztán mondta, hogy nem lennék eltartott személy, mert elvárná, hogy dolgozzak. Pl. mit szólnék egy kozmetikai szalonhoz, amit ketten, közösen vezetnénk és sok időt együtt tölthetnénk.. bár hozzátette, hogy bármire hajlandó, csak mondjam, hogy mit szeretnék. :)
Igazából nagyon haragszom rá, mert figyeltetett és tényleg azonnal arra gondoltam, hogy bajban vagyok, ahogy mondtátok.. ám mikor mondta, hogy az életét képzeli el velem és szívesen bemutatna a családjának, vagy sétálva kézen fogva a városban velem, akkor rájöttem, hogy tényleg őszinte volt a személyiségével és szándékaival kapcsolatban is. :)
Mondtam Neki, hogy keresni fogom, de időre van szükségem, hogy ezt az egészet feldolgozzam, viszont a végén a telefont elfogadtam, jelezvén hogy annyira nem haragszom rá, hisz csak jót akart. :)
Nah, mit szóltok ?:D
Hát, végülis lehet megfogtad vele az Isten lábát. :)
Én a legjobbakat kívánom neked, de egy pici óvatosság azért mindig legyen benned, és ha látod az intő jeleket, légy résen.
De hátha minden jól alakul majd, most nagyon sok lány irigyelne téged prety woman. :D
Mégis mire érted, hogy legyek óvatos ezek után ? :)
A családjának szeretne bemutatni legelőször..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!