Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hivatásosként dolgozom féléve,...

Hivatásosként dolgozom féléve, s egy álomba csöppentem, vagy igaz lehet?

Figyelt kérdés

Leszögezném az elején, hogy szolgáltatást sem itt, sem privát üzenetben nem nyújtok, nevet, elérhetőséget sem adok meg az oldal szabályzatának értelmében.

25 éves vagyok és mint írtam, fél éve kezdtem el élni ezt az életet, ám 3 hónappal ezelőtt bejelentkezett hozzám egy kedves hangú fiatalabb srác(mint kiderült, 22) és heti 3-4x látom több órára, de testiség kiemelem, hogy sosem volt. Semmilyen formában.

Nagyon kedves, aranyos, szerény és figyelmes, sosem jött még üres kézzel beszélgetni. Eleinte nagyon zaklatottnak tűnt, mikor feljött hozzám, de ez fokozatosan enyhül, de még mindig valamennyire az. Tehát gondolom az életében lehet valami probléma.

Nagyon jól érzem magam a társaságában egyébként és tetszik is nagyon, kár tagadni. Nagyon helyes srác.

A problémát az jelenti, hogy nem tudom elhinni ezt az egészet. Barátnőm a szomszédban dolgozik és többször említette, hogy egy nagyon drága luxus autó áll a szomszéd parkolóban mindig abban az időpontban, amikor ez a srác jön hozzám.. először hülyeségnek tartottam, de az öltözéke és az órái, nyakláncai, amiket elkezdtem ezek után figyelni, könnyen alátámaszthatják ezt..

Még furcsább az, hogy egyszer elszólta magát, hogy sajnálja. Kérdeztem, hogy mégis mit, de nem válaszolt, elterelte a témát. Ez kb. 1 hónapja történt, ennyi idő kellett nagyjából ahhoz, hogy egy nagyon picivel nyíltabban beszélgethessünk. Ám pont ettől az időponttól számítva történik sorozatban az, hogy a vendégeim feljönnek és kifizetnek, de azzal a lendülettel távoznak is, azzal az indokkal, hogy dolguk akadt.

Azonban egyszer, egy vendégem írt egy smst, hogy a ház előtt van és siet föl, ám hirtelen írt újból egy üzenetet, hogy el kellett sietnie és a postaládában hagyta.

Összesen a keresztnevét tudom és az életkorát, illetve hogy összesen 1 kapcsolata volt, ami 4 évig tartott. Nem mondta, hogy miért lett vége, de valószínűleg azért, mert a barátnője megcsalta.

Mindennap fölhív, hogy milyen napom volt és hogy vagyok illetve hozzáteszi, hogy szeretné hallani a hangomat.

Tegnap reggel fölhívott, hogy szeretne följönni hozzám, ha van szabad időm rá, mert hiányzok Neki.

Aztán nagyon nehezen kinyögte, hogy szeretne megismerni jobban, ha nincs ellenemre, s mit szólnék egy esti sétához. Természetesen belementem és klassz volt ismét Vele.

Nagyon aranyos, tegnap este is megdicsért, hogy csinos vagyok, de nagyon hihetetlen ez az egész.

Mit gondoltok, igaz lehet ?

2014. márc. 19. 12:23
 71/95 anonim ***** válasza:
Reméljük, nem akar aranykalitkába zárni téged!
2014. márc. 20. 00:55
 72/95 A kérdező kommentje:
Tessék ? :)
2014. márc. 20. 01:00
 73/95 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire ismered Mariah Carey amerikai énekesnőt, bizonyára hallottál róla. A volt férjével, Tommy Mottolával azért ment tönkre a házassága, mert totális kontrollt gyakorolt felette. Megvolt mindene, de mégsem lehetett szabad, mert mindenről el kellett számolnia a férjének, mindig ellenőrzés alatt volt. Azért írom ezt, mert nem tartom kizártnak, hogy akár egy ilyen fordulat is kisülhet a dologból.Persze reméljük, hogy nem!
2014. márc. 20. 01:03
 74/95 A kérdező kommentje:
Ezt kiemelte többször, hogy ilyen rosszakat ne feltételezzek róla. Sem ilyet, sem azt, hogy egy pszichopata..
2014. márc. 20. 01:05
 75/95 A kérdező kommentje:

Illetve többször mondta el, hogy csakis olyan dolgokat tenne, tennénk, amit közösen jónak látunk. S ebből nem enged. :)

Sok időt szeretne velem tölteni, de uralkodni felettem nem akar.. ezt Ő mondta! :)

Nah jóéjszakát! :)

2014. márc. 20. 01:10
 76/95 anonim ***** válasza:
Ó ez olyan szép :D Sok Boldogságot Nektek :D
2014. márc. 20. 07:46
 77/95 anonim ***** válasza:
Szerintem megnyugtatott téged. Az emberek már félnek bízni a másikban. Ezt a "lehetőséget", nem szabad, és nem is akarod elszalasztani! Megfigyelt téged, és? Ilyet csak azzal az emberrel teszünk, akit szeretünk. Ha egyszer is bajba kerültél volna, akkor éreznéd igazán, hogy milyen jó, ha vigyáznak rád. Az aranykalitka is egyfajta bezártság, de egy burok is, ami megvéd, szerintem ez ne tartson vissza. Mindnyájan függünk valakitől, valamilyen értelemben. A szabadság egy szép eszme, amiért érdemes meghalni, de nem létezik! Sok boldogságot nektek! Azért írjál még, hogy mi történt(ik)!
2014. márc. 20. 08:03
 78/95 anonim ***** válasza:
Megvesz kilóra. Ő lehet beléd szeretett, de te nem őt, hanem a pénzét szereted...
2014. márc. 20. 08:32
 79/95 anonim ***** válasza:
Na tessék, pénzzel szerelmet is lehet venni... Kérdem én, ha ez igaz, mert elég fantáziadúsnak néz ki, már ne is haragudj :D na ha nem lett volna semmi más, csak levelezgetés, és beszélgetés, akkor is így elvarázsolt volna? Úgy értem ha nem költ rád vagyonokat...
2014. márc. 20. 10:05
 80/95 anonim válasza:
94%
Annyi szép,csinos,rendes lány van a világon,akik nem feltétlenül a pénzre hajtanak és egy milliomosnak egy prosti kell,hát nem tudom mennyire igaz ez a történet.Plusz megkérdezném tőled kedves kérdező,hogy nem a pénzébe zúgtál bele?Ha ugyan ez a pasi kevesebb pénzzel beléd szeret,de nem költ rád milliókat a kuncsaftok lefizetésére,nyomozókra,mert ugye nincs miből és arra kér,hogy hagyd abba ezt a "munkát" és kezdjetek új életet együtt,ő kőművesként keres egy kis pénzt,te pedig elmehetnél például takarítani,akkor ehhez mit szólnál?Mert a legegyszerűbb szét tenni a lábát egyes nőknek,a munka pedig megerőltető,na meg kevesebbet hoz a házhoz.Én is. 25 éves lány vagyok,voltam már életem során nehéz helyzetben,de ilyesmi eszembe se jutott,hanem elmentem takarítani.Sok embernek ez a ciki kategória,de én nem szégyellem,tisztességes munkával kerestem a pénzt,nem úgy mint te.Csodálkoznék,ha lennének még barátaid és családtagjaid,akik nem szégyellnek téged.
2014. márc. 20. 10:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!