Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek ennyire nagy elvárások...

Ezek ennyire nagy elvárások lennének a mai világban?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Szerintem annyira nem nagyok az elvárásaim csak mostanában hát...mindegy olvassátok el aztán várom a véleményeket.

Külsőre:elég ha nincs elhízva. Előny ha alacsony és visszafogott(nem pakol ki mindent).

Belsőre:kedves,figyeljen arra ahogy beszél(keveset káromkodjon),legyen intelligens,fogja fel,hogy aki tanul az nem stréber hanem megérti,hogy most dől el a jövője,ha bulizni akar menni akkor menjen de engem ne rángasson magával,ne legyen anyuci pici lánya,fogadja el,hogy én nem vagyok olyan aki állandóan azt figyeli,hogy mi a divat,nem borotválom le a fejem oldalt és nyalom hátra felül,ne a pénz miatt legyen velem.NE CIGIZZEN,igyon ha akar de ne azért induljon el valahova,hogy lerészegedjen. Érződjön az egész nőn,hogy kúltúrált és figyel magára.

Hát röviden ennyi. Nekem nem tűnt elvárhatatlannak csak kezd idegesiteni,hogy nagyjából 14 éves korom óta ismerkedek és eddig egy ilyen embert találtam...

2014. márc. 12. 21:39
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Hat erre meg annyit tudok mondani hogy jo szentfazek vagy! En sem cigizek sem pialok de hat eler meg igy lekomolyodni.
2014. márc. 12. 22:38
 22/30 A kérdező kommentje:

Pont erről beszéltem. Tisztában vagy azzal,hogy mit jelent az,hogy "szentfazék"? Nem vagyok állandóan komoly...sőt...

Bocsánat,hogy nem szeretem azt ha nem képesek normálisan hozzászólni egy másik emberhez...

2014. márc. 12. 22:42
 23/30 anonim ***** válasza:

5#. Kérdező! Nem tudnak beszélgetni? meg tanulni?

De, hisz a mai világban Angolul tanultok, általánosban, középsuliban és főiskola mellett. Angolul is tudnak!!!

Azonkívül figyeld meg, a sok bulizós lány, mind-mind főiskolán és egyetemen tanul tovább!!!!

Javits ki ha tévedek! .))))

2014. márc. 12. 23:31
 24/30 anonim ***** válasza:

a fenéket tanulnak tovább.

a nagytöbbség érettségi,vagy szakma után megy melózni és fel sem merül egyetem vagy főiskola.

2014. márc. 12. 23:53
 25/30 anonim válasza:

Ha még aktuális :) Nekem személy szerint ezeket a kommenteket olvasva nagy szerencsém lehet, hogy a kérdező által leírtaknak megfelelő barátnőm van, tehát létezik, szerintem nem nagy elvárás, hirtelen csak rátaláltam egy vizsgán, azóta boldogan megvagyunk, nem iszik, nem cigizik, tanul, okos, intelligens, kedves és magabiztos. Írtad, hogy előny, ha alacsony... Ő 160cm.

18/F

2014. márc. 15. 00:36
 26/30 anonim ***** válasza:

24#. Nem létezik!

A mai világban alapkövetelmény, két diploma és két felsőfokú nyelvvizsga, ahhoz, hogy valaki esélyt kapjon a boldogulásra!

(vagy pedig 1 diploma+phd mester továbbképzés)

Nincs igazam?

2014. márc. 15. 09:36
 27/30 anonim ***** válasza:
Minden életkornak megvannak a maga szükségletei. A gyerek játszik, a fiatal szórakozik. Aki valamelyikből kimarad, magával tol ki, mert később fogja szükségét látni.
2014. márc. 15. 10:15
 28/30 A kérdező kommentje:
Aki a saját korát megelőzve már a következőn gondolkodik/dolgozik az jól meglesz...ő lesz az akit úgy neveznek,hogy "főnök".
2014. márc. 15. 23:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Lehet valaki főnök, ha emberileg egy 0, élete végéig boldogtalan lesz. Kevesen alkalmasak főnöknek, s akik nem alkalmasak, óhatatlanul a közutálat tárgyává degradálódnak. Életem során sok pozícióban megfordultam, és sokszor láttam olyat, hogy az egyszerű melós sokkal teljesebb, emberibb életet élt, mint a törtető felettese.
2014. márc. 16. 06:57
 30/30 anonim válasza:
nem akarlak megbántani,kérdező de őszintén sajnállak..azt hiszed hogy te vagy az érettebb,te leszel a főnök..közbe azért nem jársz el sehova,nem találsz normális lányt mert egy lúzer vagy,es ezt ugy akarod palástolni hogy inkabb érettebbnek akarod beállitani magad.mire akarsz visszaemlekezni 30 ev mulva? ja,a nagy semmire?
2014. júl. 15. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!