Ezek ennyire nagy elvárások lennének a mai világban?
17 éves fiú vagyok. Szerintem annyira nem nagyok az elvárásaim csak mostanában hát...mindegy olvassátok el aztán várom a véleményeket.
Külsőre:elég ha nincs elhízva. Előny ha alacsony és visszafogott(nem pakol ki mindent).
Belsőre:kedves,figyeljen arra ahogy beszél(keveset káromkodjon),legyen intelligens,fogja fel,hogy aki tanul az nem stréber hanem megérti,hogy most dől el a jövője,ha bulizni akar menni akkor menjen de engem ne rángasson magával,ne legyen anyuci pici lánya,fogadja el,hogy én nem vagyok olyan aki állandóan azt figyeli,hogy mi a divat,nem borotválom le a fejem oldalt és nyalom hátra felül,ne a pénz miatt legyen velem.NE CIGIZZEN,igyon ha akar de ne azért induljon el valahova,hogy lerészegedjen. Érződjön az egész nőn,hogy kúltúrált és figyel magára.
Hát röviden ennyi. Nekem nem tűnt elvárhatatlannak csak kezd idegesiteni,hogy nagyjából 14 éves korom óta ismerkedek és eddig egy ilyen embert találtam...
Pont erről beszéltem. Tisztában vagy azzal,hogy mit jelent az,hogy "szentfazék"? Nem vagyok állandóan komoly...sőt...
Bocsánat,hogy nem szeretem azt ha nem képesek normálisan hozzászólni egy másik emberhez...
5#. Kérdező! Nem tudnak beszélgetni? meg tanulni?
De, hisz a mai világban Angolul tanultok, általánosban, középsuliban és főiskola mellett. Angolul is tudnak!!!
Azonkívül figyeld meg, a sok bulizós lány, mind-mind főiskolán és egyetemen tanul tovább!!!!
Javits ki ha tévedek! .))))
a fenéket tanulnak tovább.
a nagytöbbség érettségi,vagy szakma után megy melózni és fel sem merül egyetem vagy főiskola.
Ha még aktuális :) Nekem személy szerint ezeket a kommenteket olvasva nagy szerencsém lehet, hogy a kérdező által leírtaknak megfelelő barátnőm van, tehát létezik, szerintem nem nagy elvárás, hirtelen csak rátaláltam egy vizsgán, azóta boldogan megvagyunk, nem iszik, nem cigizik, tanul, okos, intelligens, kedves és magabiztos. Írtad, hogy előny, ha alacsony... Ő 160cm.
18/F
24#. Nem létezik!
A mai világban alapkövetelmény, két diploma és két felsőfokú nyelvvizsga, ahhoz, hogy valaki esélyt kapjon a boldogulásra!
(vagy pedig 1 diploma+phd mester továbbképzés)
Nincs igazam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!