Miért vannak ezek az elvárások?
Figyelt kérdés
A mai világban, az az elfogadott az életkorodhoz méltóan viselkedkj! pl. 20 évesen legyél vagány, 25 évesen legyen legalább 1 diplomád, 30 évesen gyereked, 40 évesen már saját házad, 45 évesen mér szinte felnőtt gyereked vagy gyerekeid!
Nekem sajnos nem jött össze az élet semmilyen tekintetben! :-))Sajnos már középkorú vagyok, de szart sem tudok felmutatni!
Beintek a trendi világnak! Frászt nekik! :-))
2014. febr. 22. 22:31
1/6 anonim válasza:
"Beintek a trendi világnak! Frászt nekik! :-))"
Akkor mégis miért érdekel? Élj tovább a saját világodban!
2/6 anonim válasza:
Hát ha csak tényleg nem vagy egy unatkozó tizenéves, akkor én ezzel nem dicsekednék. Ezek nem elvárások, evolúciós törvények...
4/6 anonim válasza:
Na és ezt melyik tudós csoport kutatta ki?
5/6 A kérdező kommentje:
Szart az evolúciós törvényekre! Te nem jársz a földön! Nem tudod milyen világ van? Oly korban élek én a földön, ahol a lopás A CSALÁS, A PÉNZ A MINDENHATÓ! Ha szart sem számít milyen iskolád van, semmit nem számít mit tudsz, kiken segítettél, az számít mennyi pénzed van! Kit tudsz manipulálni a politikában! Kit tudsz átverni a vállalkozásban, kit tudsz lefizetni! Ezáltal mennyit tudsz összeharácsolni, off shore cégekbe, pénzmosásokba, bécsi számlákra és a rengeteg fel nem derített számlákra a svájci bankokban!
2014. febr. 22. 22:40
6/6 anonim válasza:
Ki mondta, hogy befolyásolni tudom a politikát ésatöbbi? Csak simán megbékélek a sok szarral és ennek ellenére próbálok úgy élni, ahogy szerintem jó. Te meg úgy élsz, ahogy szerinted jó. És akkor mivan? Semmi nem dől össze bennem ha te nem úgy élsz, ahogy én, és benned sem dől össze forditott esetben. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!