Miért lettek az alábbi dolgok alap elvárások a fiatal férfiakkal szemben?
23 éves vagyok, és azt látom, hogy az igazán szép, csinos, vonzó lányokat a következő dolgokkal lehet megfogni: 5 évesnél nem öregebb autó a BMW-Audi-Mercedes trióból, sok pénz, menő ruhák, kigyúrt test.
Egyszerűen nem értem, miért gondolja azt sok nő, hogy egy férfi 18-22 éves korára ezeket mind elő tudja teremteni. Én pl. egyetemistaként mégis honnan a fenéből tudnék egy BMW-t villantani? Kigyúrt testhez is legalább havi 20-25 ezer kéne. Pénznek mindig örülnek, mert akkor lehet dicsekedni a barátnőknek, hogy "jujj, ide vitt megint". Annak örülök, ha hónap végére 0-ra ki tudom hozni a költségvetésemet az ösztöndíjból és lakhatási támogatásból és nem kell pénzt kérnem a szülőktől, mert engem nem tömnek hetente Deákkal.
Most járjak el diákmunkára nevetséges jó esetben 500 forintos órabérért, hogy legyen pénzem kigyúrni magamat meg hogy legyenek tartalékaim?
Mielőtt nekem estek, volt már 1 éves és 3 éves kapcsolatom is, szóval nem a gép előtt ülve várom a szép lányokat.
Nekem nem alap elvárásom.
Inkább csak annyi, hogy az illető legyen kedves, nyugodt, intelligens, tudjunk jókat beszélgetni, meg szeressen.
Ennyire nem rossz a helyzet, semelyik normális lány nem várna el ilyet
Lehet rossz helyen keresgélsz
3.
Jah mintha tényleg erre lenne igény.Már 100szor házasodtam volna,ha a nők tényleg ezt akarnák.
Mivel a többiek már mindent leírtak, én csak az alábbi tárgyi tévedésed javítanám ki:
Egy normálisan kigyúrt testhez alsó hangon kb havi 60-70 ezer forint kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!