Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért lettek az alábbi dolgok...

Miért lettek az alábbi dolgok alap elvárások a fiatal férfiakkal szemben?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és azt látom, hogy az igazán szép, csinos, vonzó lányokat a következő dolgokkal lehet megfogni: 5 évesnél nem öregebb autó a BMW-Audi-Mercedes trióból, sok pénz, menő ruhák, kigyúrt test.

Egyszerűen nem értem, miért gondolja azt sok nő, hogy egy férfi 18-22 éves korára ezeket mind elő tudja teremteni. Én pl. egyetemistaként mégis honnan a fenéből tudnék egy BMW-t villantani? Kigyúrt testhez is legalább havi 20-25 ezer kéne. Pénznek mindig örülnek, mert akkor lehet dicsekedni a barátnőknek, hogy "jujj, ide vitt megint". Annak örülök, ha hónap végére 0-ra ki tudom hozni a költségvetésemet az ösztöndíjból és lakhatási támogatásból és nem kell pénzt kérnem a szülőktől, mert engem nem tömnek hetente Deákkal.

Most járjak el diákmunkára nevetséges jó esetben 500 forintos órabérért, hogy legyen pénzem kigyúrni magamat meg hogy legyenek tartalékaim?

Mielőtt nekem estek, volt már 1 éves és 3 éves kapcsolatom is, szóval nem a gép előtt ülve várom a szép lányokat.

2014. febr. 11. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vannak ilyen lányok de csak pár százalék. a többség megelégszik a 10-15 éves autóval. vw renault ford peugeot is elmegy. meg havonta pár alkalommal elviszed valahova. havi 20-25-ből megúszod. a kigyúrt test szerintem nem kell a ribiknek sem, mert nekik úgyis a lóvé a legfontosabb. meg aztán a lányok 10-15%-a(szerintem) nem vár el ilyen korban, sem autót, sem havi 20-25-öt.
2014. febr. 11. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfi tartsa el a családot,a nő főzzön mosson stb.

Ha ennek a sok tanulásnak van jövője (pénz, jó munka) akkor megéri ha nem akkor minek.

Én nem szeretem ha van bmwje vagy drága kocsija bár egy kocsi praktikus tud néha lenni, meg nem szeretem a páwákat. Egy fiú vigye el a barátnőjét vegyen neki ezt azt, de nem várom el, sőt inkább valami olyan apróságot vegyen ami tudja hogy tetszik nem valami csicsás drága dolgot. Persze a cica babák biztossan úgy gondolják ahogy te leírtad.

2014. febr. 11. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:

"z igazán szép, csinos, vonzó lányokat... "

Hm... na igen, nyilván neked sem felel meg akárki! Így viszont nem értem a felháborodást.

2014. febr. 11. 18:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: igen, van értelme a tanulásnak, nem büfé szakra járok, hanem villamosmérnökire, amivel később nagyon jó pénzeket lehet keresni.

Utolsó: szerintem nem nagy elvárás az, ha egy vékony, vonzó nőt szeretnék magamnak, aki nem folyik szét, mint Jaba.

2014. febr. 11. 18:48
 15/16 A kérdező kommentje:
Utóbbi kapcsolatomban sem a nő külsejével volt probléma, (bár volt rajta egy kevés) hanem elkezdte beosztani a szabadidőmet és a kapcsolat vége felé valamiért össze akart ugrasztani a szüleimmel,amit nem hagytam.
2014. febr. 11. 18:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy olyan versenyre neveztél, amiben a külsőségek dominálnak. Egy "csinosabb, vékony nő" életmódjához iszonyat pénzek kellenek. Szoli, műkarom, fodrász, sminkcuccok, plusz az öltözködés, mert ugye a divat évente változik. No meg az étrend sem mindegy, elvégre aki alkatilag teltebb, az veheti ládaszám a gyümölcsöt-zöldséget, meg a zöldkávé-kivonatot, plusz nekik is kell az edzőterem.

Ezt a pénzt valahonnan elő kell szedni. Tehát vagy apu és anyu költekezik, vagy a hölgy keres más bevételi forrást. Egy idő után ez az aktuális pasi lesz. Szóval ha ilyen nőt akarsz, számolj ezzel is.

Ha nem nézel ki úgy, mint akinek a bőre alatt is pénz van (szintén külsőségek alapján - kocsi, okostelefon, márkás cuccok), akkor nagyon nehéz meggyőzni egy nőt, hogy te majd adsz neki havi 50 költőpénzt.

Ha a normál csajok között válogatsz, ez persze tárgytalan. De ők meg a személyiséged, a benne rejlő lehetőségek iránt vonzódnak. A besavanyodott, irigykedő vagy megkeseredett, nőgyűlölő magatartás azonnal elriasztja őket. Szóval... nem egyszerű.

Nem irigylem a mai pasikat, mert erős a verseny, és nehéz kikeresni azt a pár normálisat, aki még szabad. De a nőket sem, mert egy minimálbéres fizetésből bombanővé alakulni is lehetetlen, ha pedig nem vagy csinos, divatos, szép meg szexi, akkor a kutya sem vesz nőnek.

2014. febr. 11. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!