Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyire bexariak lennének a...

Ennyire bexariak lennének a fiúk, férfiak?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha egy lány nyilvánvalóan tetszik egy fiúnak (sok szemezés, mosolygás, sok beszélgetés) az nem kezdeményez randit, és ha a lány már megunta a várakozást, lép, és elhívja a fiút, akkor az valami kifogást keres? (a flörtölést viszont ugyanúgy folytatja a lánnyal)
2014. febr. 26. 14:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

"sok szemezés, mosolygás, sok beszélgetés"

Ha ezek egyértelmű jelek lennének, már legalább 20 feleségem lenne. Egyszerre.

2014. febr. 26. 14:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Ismét a Gyakori(általánosító)kérdések.hu oldalra vetődtünk úgy látom.
2014. febr. 26. 14:39
 3/20 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont
2014. febr. 26. 14:40
 4/20 anonim ***** válasza:
A lány persze véletlenül sem gondolna arra hogy nem akar semmit a fiú..
2014. febr. 26. 14:41
 5/20 anonim válasza:
54%
mert a lanyok igenyei nagyon nagyok es mi ferfiak utalunk csalodni
2014. febr. 26. 14:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tetszel neki annyira? :) Gondold meg...
2014. febr. 26. 14:42
 7/20 A kérdező kommentje:
De az biztos hogy tetszem neki! Nehogy èn legyek a hibás azèrt mert vmilyen szinten ö kezdeményezett, (gyakori "véletlen érintések, sms-ek) én pedig 3 hónap után meguntam az egy helyben "járást" hogy nem haladunk, és elhívtam.
2014. febr. 26. 14:47
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan rá is kérdezhettél volna. No nem úgy, hogy hét Józsi járni-e akarsz, hanem csak finoman, intelligensen. Úgy nem fer a másikat hibáztatni, hogy közben te nem kérdeztél rá arra, ami már hónapok óta furdalta az oldalad.
2014. febr. 26. 14:53
 9/20 anonim ***** válasza:
Az elsőnek van igaza.
2014. febr. 26. 14:53
 10/20 anonim ***** válasza:
Hatos vagyok... figyelj, nekem is volt hasonló. Volt egy lány a táncon, akivel flörtöltünk, be is jött a stílusa meg bomba kinézete. Aztán megéreztem, hogy el van szállva magától. Onnantól kezdve inkább csak szívattam, de nem akartam semmit. Most pedig tiszta dühös, gondolom nem érti miért viselkedek úgy, miért nem akarom elhívni... hát ezt a kört bukta. Van más nő is a világon.
2014. febr. 26. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!