Ennyire bexariak lennének a fiúk, férfiak?
Figyelt kérdés
Miért van az hogyha egy lány nyilvánvalóan tetszik egy fiúnak (sok szemezés, mosolygás, sok beszélgetés) az nem kezdeményez randit, és ha a lány már megunta a várakozást, lép, és elhívja a fiút, akkor az valami kifogást keres? (a flörtölést viszont ugyanúgy folytatja a lánnyal)2014. febr. 26. 14:36
11/20 anonim válasza:
10-es: Te büszke vagy arra, hogy átvertél egy lányt? Ki kért fel téged arra, hogy móresre tanítsd az arrogánsokat? Hm? Ha láthatóan csak himihumizik a másik, akkor kisétálok a szituációból! Vagy az önérzeted követelte a bosszút?
12/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elszállva magamtól, sokat beszélgettem vele amikor maga alatt volt, mindig számíthatott rám. Amikor betegség miatt lefogyott, a kedvenc ételét vittem neki. Bárki bármit is gondol, igenis egyértelmü jelét adta annak hogy tetszem neki. Ö is nekem, de meguntam hogy arra vártam ennyi idö után hogy lépjen. Mindenesetre én léptem felé, a többi már nem rajtam mulik.
2014. febr. 26. 15:11
13/20 A kérdező kommentje:
A kifogására is annyit mondtam hogy ö tudja. Ennyi. Én többet el nem hívom, bármennyire is tetszik.
2014. febr. 26. 15:12
14/20 anonim válasza:
Látod kérdező, ezért nem kell túlságosan belefolyni a másikkal valő foglalkozásba, mert ennyire könnyen koppanhat az ember. Te se gondoltad volna, hogy ilyen könnyen leráz, nem?
15/20 A kérdező kommentje:
Ahogy megkaptam a választ hogy drága vagyok, szeretne de... a de után nem is igazán érdekelt hogy mit mond.
2014. febr. 26. 15:20
16/20 anonim válasza:
A DE előtt már mindegy, mit mond, elküldött, ez a lényeg, semmi más nem számít, hogy ilyen-olyan drágának nevezett. Baromság, csak azért mondta, mert nem akart megsérteni.
17/20 anonim válasza:
Nem... csak kevés olyan nő van, akit hajlandó vagyok elhívni. Persze az más kérdés, hogy ha nekem szólnak, akkor természetesen elmegyek, hisz soha nem okoz gondot az ilyesmi. :)
18/20 A kérdező kommentje:
Hát na mindegy, ez van. :-)
2014. febr. 26. 16:24
19/20 anonim válasza:
Na kérdező látod milyen szar érzés??
És akkor most képzeld el, hogy mi fiúk ezt gyakran egy tucatszor átéljük. Aztán bekerülünk a barátzónába. Vagy még oda se.
20/20 anonim válasza:
Háhááá moindig jókat röhögök ezeken a nagy női jelzéseken. XDD
VElemis csinálta legutóbb két lány is, hogy mosolygott rám meg beszélgettek velem és még fotózkodott is velem az egyik, erre kiderült, hogy van pasija midnegyiknek és nem is akarnak tőlem semmit. Szóval hagyjatok már békény lányok, elegem van belőletek meg a hülye jeleitekből. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!