Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezek ennyire nagy elvárások...

Ezek ennyire nagy elvárások lennének a mai világban?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok. Szerintem annyira nem nagyok az elvárásaim csak mostanában hát...mindegy olvassátok el aztán várom a véleményeket.

Külsőre:elég ha nincs elhízva. Előny ha alacsony és visszafogott(nem pakol ki mindent).

Belsőre:kedves,figyeljen arra ahogy beszél(keveset káromkodjon),legyen intelligens,fogja fel,hogy aki tanul az nem stréber hanem megérti,hogy most dől el a jövője,ha bulizni akar menni akkor menjen de engem ne rángasson magával,ne legyen anyuci pici lánya,fogadja el,hogy én nem vagyok olyan aki állandóan azt figyeli,hogy mi a divat,nem borotválom le a fejem oldalt és nyalom hátra felül,ne a pénz miatt legyen velem.NE CIGIZZEN,igyon ha akar de ne azért induljon el valahova,hogy lerészegedjen. Érződjön az egész nőn,hogy kúltúrált és figyel magára.

Hát röviden ennyi. Nekem nem tűnt elvárhatatlannak csak kezd idegesiteni,hogy nagyjából 14 éves korom óta ismerkedek és eddig egy ilyen embert találtam...

2014. márc. 12. 21:39
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Lehet te nem veszed észre az ilyen lányokat, vagy csak te vagy olyan amitől ők ódzkodnak.
2014. márc. 12. 21:54
 12/30 A kérdező kommentje:
Engem nem az zavar hogy nincs barátnőm. Szeretek együl lenni. Az zavar,hogy nem találok normális embereket...
2014. márc. 12. 21:56
 13/30 anonim válasza:
Te akkor most egy tokeletes not kepzelsz el magadnak? Egy reszt ennyi idosen ezt nem fogod elerni masresz meg nem veszed eszre hogy te sem vagy tokeletes! Ugyan ugy elvarhatja toled is hogy igenyes legyel jol nezzel ki mint te tole azt hogy ne cigizzen , legyen kulturalt, figyeljen magara stb...! Ez igy nem korrekt es nem hinnem hogy valaki ezt elfogadja hogy nem lehet hibaja mert te ugy akarod mikozben neked is 1000 van csak mindenkinek nem lehet megfelelni:)
2014. márc. 12. 21:57
 14/30 anonim ***** válasza:
Meg akarom értetni veled, hogy semmi értelme itt fejtegetni a hatalnas (és mellesleg teljesen okés) nézeteidet. NEM, NEM NAGY ELVÁRÁS. Na le lehet nyugodni. Majd jön valaki, addig meg nem tudsz csinálni semmit! Felesleges felhúznod magad hogy jajj de nagy elvárások a mai világban. Őszintén szólva elmondom, csak magadat idegesíted ezzel. ;)
2014. márc. 12. 21:57
 15/30 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal, akik most cigiznek és piálnak, azok 25-30 körülre láthatóan leépülnek, mennek a levesbe, míg neked a legszebb éveid következnek.
2014. márc. 12. 22:00
 16/30 A kérdező kommentje:
12esnek: hidd el,hogy létezik ilyen. Megtaláltam pár éve,tökéletes és azóta is hihetetlenül jóban vagyunk. Engem egyáltalán nem érdekel a külső,de valaki olyannal járni aki cigizik nagyjából olyan mintha egy olyannal járnál aki vagdossa magát csak annyi a különbség,hogy ez nem látszik. Egyszerűen kiakasztó ha valaki tudatosan tönkreteszi magát.
2014. márc. 12. 22:00
 17/30 anonim ***** válasza:
És ha találsz egy szuper lányt, de nem vékony? Akkor már esélytelen?
2014. márc. 12. 22:15
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem az. Engem alapjában véve nem érdekel a külső. Sokkal fontosabb a belső. Sokan mondják,hogy a külső megfog a belső meg megtart de nálam ez úgy néz ki,hogy a belső megfog és megtart. Szinte nem is érdekel egy lány ameddig nem hallottam beszélni ezért úgy ismerkedek,hogy mindenkihez odamegyek :D
2014. márc. 12. 22:19
 19/30 anonim válasza:
Hat ha talatal nem eleg? Tarts meg legyetek boldogok es ne itt nyalazzal hogy nincs rendes lany!!!! Hat hany kell neked?
2014. márc. 12. 22:32
 20/30 A kérdező kommentje:
"Megtaláltam pár éve,tökéletes és azóta is hihetetlenül jóban vagyunk. " Mondtam olyat,hogy együtt vagyunk?
2014. márc. 12. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!