Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
ezt nehezen tudnád megítélni a te értelmi szintedről :D
a jó ízlés nem papírtól függ. gusztustalan egy ekkora nő.
Megtennéd, hogy linkelsz magadról és a párodról egy képet? Hagy röhögjünk már egy jót.
Vagy legalább írd már le, hogy a párod hogy néz ki külsőleg. De őszintén! Ha nem szégyelled, akkor leírod nekünk. Ha nem, akkor....
"normalis valasz max az, h: az en izlesemnek nem tetszik, de ez nem zarja ki azt, h masnak tetsszen"
Úristen ennyire buta nem lehetsz. Nyilván ha valaki véleményt nyilvánít, azt a saját nevében teszi, és nem fogja minden egyes alkalommal odaírni, hogy "szerintem" vagy azt hogy "ez csak az én véleményem, de másé lehet, hogy más".
Különben is, először teljesen normális válaszok jöttek, Te kezdted el szidni a kommentelőket, mert lényegében mindenki azt írta, hogy (neki) nem szexi. Tehát mondhatjuk, hogy 99,999 %-ban nem az. (mondjuk mindig lesz egy két aberrált aki szeret disznóval szexelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!