Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 11:03
41/148 A kérdező kommentje:
ja es leirtam miert kerdeztem: teszt. felmeres, h viselkednek az emberek... siralmas a bukta a tobbsegtol, bar van, aki egy szep kettest elert. :)
2014. márc. 10. 11:51
42/148 A kérdező kommentje:
jaj ne mar, bmi, komolyan? :D legrohejesebb. semmi ertelme.
2014. márc. 10. 11:53
43/148 anonim válasza:
De aztán panorámakép legyen!
44/148 anonim válasza:
Fuu te nagyon okos vagy :D Bmi-nek semmi értelme. Szerintem a zsír már az agyadat is megtámadta,mi olyan nehéz abba hogy nem vagy egészséges? És ha ma még igen akkor is lehet hogy holnap már elvisz valami kövérséggel kapcsolatos betegség. Te inkább csak idióta vagy és önigazolás miatt irtál ide. nem vagy szexi semmi nem vagy csak egy 110 kilós biómassza :D karácsonykor menekülj! Vágás lesz! :D
45/148 199303 válasza:
ezt a kerdest muszaly neked megmutatnom kb ugyan olyan lehetsz mint o hacsak nem ugyan az a szemely vagy :-D http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__48..
48/148 A kérdező kommentje:
45: a muszajt jvel irjak. :)
2014. márc. 10. 12:18
49/148 anonim válasza:
Szerintem ezektöl sokkal kövérebb. Szerintem Ő lesz az.
50/148 anonim válasza:
muszáj meg á-val írják te kis böffencs. Röfincsi :D De ha te meg Ő (aki nem tudja hogy pontos j a muszáj) végig mentek az utcán az emberek majd kinek szólnak be? Néd mán azt a gyereket tuti nem jól irja azt hogy muszáj. Avagy: Dikk mán gazsi kiszaladt a kucu,kapjuk el vissza az ólba vele. Kedves gyerekek ez egy tanálságos történet volt az emberről aki elnézte a muszáj szót,és kucuról a 110 kilós szexi főtt császár szalonnáról :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!