Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
Csak te buktál meg.
Egy-két rosszindulatú beszólást leszámítva, szinte mindenki azt írta, hogy lehetsz szexi, így is lesz párod (mint kiderült van is). Csak egészséges nem leszel.
Hiába írod, hogy az vagy. Gondolom, nem estél át mindenféle vizsgálaton, amiből pontosan tudhatnád.
De ez a te dolgod. Nyilván tisztában vagy az elhízás kockázataival és következményeivel, innentől már a te döntésed, hogy mihez kezdesz magaddal.
És még egyszer: nem a külsődet kritizáltuk! Az egészségedet! És nem azért, mert van rajtad 4-6 kg felesleg, hanem azért, mert ez már a súlyos elhízás esete.
32: es amugy mi kozotok van az egeszsegemhez es ki kerdezte? :) pont ennek a felhozasaval bukott mindenki... :) masok egeszsege nem a ti ugyetek, mellesleg nemtom milyen kerdest neztel, itt a tobbseg azt irta, h nem lehet pasim :D eleg rohejes ket szamadat alapjan mas egeszseget megallapitani, tan varazsdokik vagytok? :) komolytalan, buta, rohejes ezt csinalni.
nemtom, ki irta, de igen, mas jellegu mutet miatt volt teljes kivizsgalasom, es egy rossz ertekem se volt. :)
Én sem voltam undok, de te mégis mindenkivel az vagy :S
Nem tudom, hogy akkor minek kérdeztél.
Töltsd ki érdemes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!