Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
53-as válaszoló vgyok. Korbábbi válaszomban kifejtettem, hogy ez szubjekív megítélés tárgyát képezi, tekinttel arra, hogy az ember (válaszoló)izlésétől függ. Úgy tűnik azonban, hogy bár a többiekre fröcsögsz, hogy nem tudnak szöveget értelmezni az én válaszom komplexitása meghaladta az agykapacitásodat ugyanis pont azt írtam le amit állítólag te vártál. A "szerintem" szó többször is leírásra került, ami egyéni véleményre utal. (ha eddig nem lett volna világos).
Az, hogy véleméynem nem egyezik a tieddel más kérdés, saját nézőpontomból zártam ki, a "szexi" fogalmát mert számomra ez a szó egy 110kg-s nővel kontextusban összeférhetetlen vagy csak az elleknezőjekéként esetleg gúnyosan értelmezhető.
Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy a diploma meglétének mi köze az egyéni izléshez. Ugyanis nálunk az egyetemen az évfolyamunkon annyi különböző izlés tökröződött a megjelenésben hogy nehéz lenne párhuzamot vonni közöttük. Mégis megkaptuk a diplomát jónéhányan. És ez csak egy szak egy évfolyama, egy karon, és egy egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!