Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
Annyira sajnálom, hogy rengeteg ilyen buta, öntelt kövér nő van a világon és ezért rengetegen azt hiszik, hogy az összes kövér nő ilyen.
:(((
(egy kövér csaj)
108. vagyok, nyugodj meg, a magyar kövérek elég nagy hányada olyan mint te. (mellesleg most jövök rá az írásodból, hogy te valószínűleg Amerikában élsz, szóval ilyen szempontból jó helyen vagy).
szerinted ki kell állni a kövérségért? te normális vagy? a saját magad megalázása, meg behódolás meg mittudomén milyen hülyességeket írsz, továbbá a között, hogy hirdeted a kövérség felsőbbrendűségét óriási különbség van.
neked hatalmas önértékelési gondjaid vannak, azért figyeled még mindig, hogy ki mit válaszol ide és abban leled az örömöd, hogy rögtön nyomsz egy pirosat, ha valami nem tetszik.
te vagy a szánalmas. bár gondolom ezt pontosan tudod is, ezért csinálod ezt az egészet. lefikáztad ezt az oldalt és a válaszolókat, mégis visszajársz, mire vagy kiváncsi? (bár én csak addig olvastam a reakcióidat, amíg a 21. válaszolót válaszra se méltattad, aki hosszan, értelmesen, segítőkészen leírta a véleményét).
én csak 5 centivel vagyok magasabb nálad és 110 kiló vagyok szintén. pontosan tudom, hogy hogyan nézek ki és mit jelent ez egészségügyi szempontból. a diszkriminációra magasról tojok, ezért nem is nagyon találkozom vele, mert olyan kisugárzásom van, amitől az embereknek eszébe se jut se beszólni, se megbámulni a kövérségem miatt, se mutogatni se egyéb ilyesmi. de nem érzem magam jól a bőrömben és nem a többi ember miatt, hanem saját magam miatt. régen rengeteget sportoltam, ma már a tizedét nem tudom annak megcsinálni, amit régen, sőt egy erőltetett gyaloglás is nehezemre esik. a lábujjaim kezdenek eldeformálódni a súlyom alatt, egyre gyakrabban fáj a térdem.
szóval le fogok fogyni, nem mások miatt, hanem a saját magam egészsége miatt, mert ez a legfontosabb.
értem nem kell kiállnod, pláne nem ilyen stílusban. honnan gondolod, hogy bárki azt akarja, hogy te képviseld az érdekeit, ki vagy te? vagy akkor legyél politikus. ha pedig kiállsz képviselőnek, akkor tessék elviselni a kritikát. nem azért szidtalak, mert védesz valamit, hanem a stílusod miatt, meg hát igen, fogalmad sincs, hogy mit védesz. igen, a kövérség gáz. az ember nem arra teremtetett, hogy 100 kiló feletti súllyal járkáljon a világban. senki szervezete nem erre való és nem is bírja.
igen, az is gáz, aki a kövéreket csúfolja, diszkriminálja, bármilyen módon megalázza és ezért ezek az emberek ellen valónban érdemes kiállni. de nem általában a kövérség mint állapot védelmében. remélem ezt képes vagy megérteni. talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!