Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 11:03
131/148 199303 válasza:
hat ha ez o, akkor csodalom hogy szexinek tartja magat, ebbe szerintem semmi szexi nincsen
132/148 anonim válasza:
Sanszos, hogy ő az, az alapján találtam, amit ő linkelt. Van még egy csomó... A blogon is vannak. A blog kb. arról szól, hogy el akarja fogadni magát kövéren. Annyi esze nincs, hogy lefogyjon.
133/148 anonim válasza:
Így nézett ki -40 kilóval: [link]
135/148 anonim válasza:
És még a Fb profilját is megtaláltam, ó igen. Így tegyetek fel magatokról képeket... [link]
136/148 anonim válasza:
Perzse, hogy elfogadja magá aham,t, FB-n is csak inkább a régi képei vannak kint, amikor még -40 kiló volt, hogy tudott ilyen undorító igénytelen módon meghízni?? Lusta disznó.
137/148 anonim válasza:
úgy tudott ilyen igénytelen módon meghízni, hogy a képek alapján addig is igénytelen volt. semmi stílus, semmi nőiesség, de a pózolás az megy. szóval egó az van, mögötte meg nem sok minden. süt a képekről, hogy mindig is csodálatosnak hitte magát, pedig sose volt az, sőt.
138/148 anonim válasza:
A blogon leírja, hogy így kompenzál. Ugyanakkor nem értem, hogy ha tudja, mi a baja, miért nem tesz ellene. Már egyszer lefogyott, pár évig meg is tartotta, de minket, bunkó embereket hibáztat azért, hogy megint coca lett. Mert ő nem szeret mozogni, mert más a hobbija, de enni, azt imád. Kedves kérdező! Olyan sosem lesz, hogy mindenkinek tetsszél. De, amit most csinálsz, az se vezet sehova. Megerőszakolod magad, hogy te igenis kövéren is szép vagy. Ha így érzed, miért akarsz minket meggyőzni, miért számít a véleményünk? Miért írsz blogot? Mert tudod, hogy ez nem igaz. Mi nem ismerünk téged, így csak a lógó pocid alapján tudunk megítélni. És, hát az nem túl pozitív. Ezt is el kell fogadnod ahhoz, hogy szépnek lásd magad. Csak bármennyire is tiltakozol ellene, neked nagyon sokat számít mások véleménye. Viszont itt senki se fogja neked azt írni, hogy szexi vagy.
139/148 anonim válasza:
Pedig elnézve a "-40 kilós" képeket, nem is lenne csúnya... De ez a blog is, annyira hányinger fogott el már csak az első oldal végignézése után is...
Azt kéne elfogadni, hogy valaki 200kg-osan mozdulni sem tud szinte, nem hogy lábra állni? Na ne röhögtessetek.
140/148 A kérdező kommentje:
Wow, ti aztán elmebetegek vagytok. :DDDDD Ennyit foglalkozni mással... képzelem milyen életetek lehet. :DD
2014. márc. 28. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!