Kövéren is lehetek szexi? 165 centihez vagyok kb 110 kg, mit gondoltok?
Ez sajnos sok. Most jó én beszélek bár igaz én pasiként vagyok elég nagy darab jó voltam 120kilóis már de én beláttam hogy fogyni kell, nincs mese.
Nekem is sokan mondták hogy jóképű meg kedves vagyok, nem is ezzel van a baj de így nőt sem találok az is sicher, barátnőm se volt, igaz csak 1 hónapig jártam egy lánnyal életemben de azt hagyjuk is.
Én nem bántani akarlak bár az eddigi válaszolóknak azért igazat kell adjak. Nem azt mondom hogy kövére csúnya vagy, mert nem láttam rólad képet és én senkit nem ítélek el a külseje alapján, de sajnos a mai világ ilyen így nem találsz majd párt magadnak! Jó egyszer lehet még barátod de sokkal nehezebb lesz!
Tudom hogy te így érzed jól magad, nem tudom hány éves vagy és milyen életmódot élsz milyen a társasági életed mert bevallom régebben én is elvoltam.
De én eldöntöttem hogy változni kell és így 22 évesen még nem túl késő, bár sosincs késő! csak ahogy idősebb lesz az ember egyre nehezebb lesz leginkább a lógó bőr miatt. Én is most lelassítottam hogy picit visszahúzódjon a bőröm mert szóltak hogy azért ne veszítsek hirtelen se a súlyomból, most épp 100-102 kiló közt mozgok. És ez azért nagy dolog volt leadnom. Én mozogni kezdtem el mert mozgáshiányom volt mindig is, és én jobban is érzem már így magam, mert nem lihegek egy kevés lépcsőzés után, sokkal jobban bírom a terhelést, lehajlás, felállás ezeket már sokkal könnyebben eltudom végezni mint eddig, és ez nagyon nagy dolog! Plusz önbizalmat is ad!
Arról nem is beszélve hogy te is így csinosabbnál csinosabb ruhákat vehetsz fel, bár ne akarj nádszál vékony lenni mert a molett lányok szerintem a legjobbak! De ez a súlyfelesleg már picit sok neked. Szerintem olyan 70 kilóval ami még mindig egy picit sok azzal már lehetsz szexi, persze sokat számít az öltözködésed is mellé, meg az egész megjelenésed, kisugárzásod stb... Hidd el már ezek is sokat számítanak.
Én nem lehurrogni akarlak hoy fogyjál le mert dagadt vagy, engem is épp eleget piszkáltak ezzel bár eddig is akárhányszor belekezdtem abba hagytam mert nem motivált semmi.
Elhiszem hogy nehéz leadni,nehéz megválni az édességektől meg az egyéb finomságoktól, de ezeket feltétlenül el kell hagynod,nem mondom azt hogy végleg és teljesen, de megkell tanulnod tartania mértéket is. Ha ezt tudod akkor már tettél egy nagy lépést előre!
De most nem csak a párkeresés miatt kell lefogynod hanem ott az egészség is. Nekem még eddig semmi bajom nem volt ezzel, és nem ijedtem meg semmi egyéb dologtól aminek a kövérségem lenne az oka, de ezeket jobb is elkerülni.
Sosincs még késő hidd el! Persze ne kezdj bele drasztikus diétákba és ennyi, meg kőkemény mozgásokba futni például nem is szabadna neked, még nekem sem ajánlják, én mást csinálok. Hosszú folyamatos sétákba kezdjél bele elején fárasztó lehet meg a lépcsőzés is, de ne is hajtsd túl magad mert nem kéne hogy bajod legyen de idővel jobban fogod bírni.
Hidd el nekem ha elkezdesz mozogni 2-3 hónapon belül már sokat fogsz változni lehet hogy külsőre annyira még nem, de érezni fogod a hatását hogy van értelme, fittebb leszel, jobban fogsz mozogni, és azzal a te közérzeted is sokkal jobb lesz!
Tudom hogy nehéz lesz, meg most ne kezdj el csak spontán mozogni mert azzal csak hamar elmegy a kedved tőle, de ha fejben eldöntöd hogy komolyan megakarsz változni, akkor sikerülni fog!
Ha a napokban elkezdesz változtatni és tenni a súlyod ellen akkor őszre vagy karácsonyra már sokat fogsz változni persze nem szabad túlhajtanod sem magad ha mozogsz kell heti 2-3 nap pihenő is azért, de hidd el ha a héten elkezdesz mozogni akkor 1 év múlva nagyon megfogsz változni ha rendesen csinálod, és hidd el sokan megfogják ezt jegyezni hogy milyen sokat változtál, és ez jó érzés lesz neked. Én picivel több mint 2 hónapja csinálom a mozgást és sokat változtam azok szemébe akik régen láttak!
Hidd el sikerülni fog!
Miféle teszt? Véleményt kértél, mi leírtuk, Neked ez nem tetszik, erre elkezdesz ellenségeskedni.
És ki bukott meg a teszten? Attól, hogy van pasid (ami igaz vagy nem), az még nem azt jelenti, hogy szexi vagy, lehet a pasid is olyan igénytelen, mint Te!
Amúgy meg akkor dobjál fel magadról egy képet, az az igazi teszt, majd eldöntjük, szexi vagy-e, Te malac! (csak hogy felvegyem a Te stílusod)
#19 like :)
Akkor elárulok egy esetet.
Saját apám is azt hitte hogy maga az egészség mintaképe. Pedig neki az adatai 95kg és 178cm. És fél éve majdnem feldobta a talpát az öregem a magas vérnyomás következményében
Ja és pont 50 éves.
Azóta szedi a gyógyszereit amit azóta is kell szednie....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!