Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Anyám miért nem érti meg a...

Anyám miért nem érti meg a helyzetem? Vagy miért ilyen?

Figyelt kérdés
Állandóan traktál azzal, hogy 25 éves létemre még nem volt barátnőm és hogy jaj egyedül fogok maradni, meg olyanokat kérdezget, hogy talán meleg vagyok, stb... MIért csinálja ezt, mikor mondom neki ezerszel, hogy én próbálkozom rengeteg lánynál csak nemet mondanak és erre azt mondja, hogy próbálkozzak az átlagosabb lányoknál akik nem annyira szépek na ilyenkor idegesít fel leginkább, mikor nem érte meg hogy akkor már inkább egyedül maradok, minthogy olyan emberrel legyek együtt, aki nekem nem is tetszik... MIért gőzölt így be, miért piszkál állandóan ezzel a témával, MIÉRT???

2014. febr. 28. 20:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
4 egyetemet is megpróbáltam amit sikerült lediplomáznom nem kapok vele munkát, amivel meg munkám lett volna abba beletört a bicskám mert nem ment most kezdjek bele egy 5ikbe 6ikba 7ikbe stb...?
2014. febr. 28. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:

"költözzél el otthonról."

én is 25 vagyok elköltöztem kb ugyan ez a szitu

annyi változott hogy telefonon meg facén, skypon, emailba cseszeget kb ugyan ezzel

nem képes felfogni hogy fiatal vagyok ahhoz hogy leragadjak valakinél és szívja a vérem emiatt

2014. febr. 28. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:

Azért beszél így veled anyukád, mert annak lát ami vagy.

Szánalomcsomag, 25 évesen az embernek már volt legalább egy komoly kapcsolata és érzi, hogy ez így nem jó.

Tele van ez az oldal olyan kérdésekkel, hogy "lassan 30 vagyok, soha nem volt senkim"

Normális, 25 éves felnőtt emberrel nem beszél így az anyja.

Amúgy mit szeretnél csinálni, mit akarsz az élettől?

Közmunkatanfolyam, nem tudom mi az de nem hangzik túl jól.

Csinos, vonzó barátnőt szeretnél és ennek érdekében mit teszel?

Neten írogatsz fél évente egy lánynak?

Másrészről, nem mindenkinek jut szép barátnő. Ilyen az élet, nem jut mindenkinek gazdagság sem, jobb lenne ha jutna de nem így van...

A melegséget meg ne csodálkozz, hogy felhozza. Neked nem lenne furcsa, hogy egy 25 éves fiúnak még nem volt semmilyen kapcsolata sem?

Bocsi ha kicsit elragadtattam magam, csak igyekszem felnyitni a szemed.

2014. febr. 28. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:

diplomád van, de közmunkatanfolyamra jársz.

nem látod a szakadékot?

mi az, hogy nem sikerült a munka, amit csináltál?

egyszerűen nem értem.

akkor próbálkozz tovább munkát keresni, ne add fel.

Gondolod, hogy másnak minden egyből sikerül? vagy ha nem, első megoldás, hogy feladjuk, mert úgysem sikerül? vagy rögtön a hatáltalánososokkal kell közmunkára menni diplomás létedre?

én nem értem ezt, komolyan. kit érdekel, hogy nem sikerült a szakmádban elhelyezkedni. akkor menj el takarítani. Szerinted mindenki a szakmájában dolgozik? Túl kell élni valahogy. És ezért minden nap tenni kell!!

Minden nap tenni, és nem panaszkodni meg tehetetlenkedni.

Minden jobb, mint a csodára várni tehetetlenül.

én is minden egyes napon teszek azért, hogy előrébb haladjon az életem. és halad is. de ezért komolyan teszek, és nem a csodát várom. Ha nem sikerül valami, próbálok mást. Nem adom fel. Mert tudom, hogy sokmindent meg kell próbálni, ahhoz hogy egyvalami bejöjjön. Ilyen a világ, a nagy számok törvénye alapján működik. A kitartó embereké a siker, a szerencse nem hullik csak úgy az emberek ölébe.

2014. febr. 28. 22:45
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom honnan veszel pár dolgot amit írsz pláne h nem is ismersz... Nem neten irogatok egy darab lánynak fál év hanem előben probalkoztam már legalább 200nál persze netes tarskeresőkön is írtam vagy 4-500 jó csajnak azért ez nem kevés, ami a karriert illeti kipróbáltam magam minden tudományterületen a humán úgy ahogy ment de nincs vele munkám nyelvek sem mentek valamiért a fejembe, a reál meg nem ment így nincs semmi értékes végzettségem NEM AZÉRT MERT LUSTA LENNÉK mert 7 éven át keményen kuzdöttem ami végzettségem meglett azzal meg nem érek semmit, végül ez miféle gondolkodásmód hogy meleg vagyok mert nem jöttem be a jó csajoknak mintha nem kettőn állna a vásár am nincs semmi baj azzal ha valaki meleg de én nem vagyok sőt sok szűz kapcsolat nélküli elutasított 25, 30, 40 stb éves sem az
2014. febr. 28. 22:48
 16/20 A kérdező kommentje:
14es olvasd el amit irtam, próbálkoztam rengeteget, rengeteg tanulmányt de nem jött össze, am el akartam menni két hete voltam is egy ilyen kuli munkahelyen rakodni kellett volna csinaltam is volna de elkuldott a fonok mert szerinte gyenge es lassu voltam am meg azert vagyok kozmunkan es munkanelkuli diplomaval mert a diplomam nem ertekes nem mérnök nem pénzügyi nem orvos nem informatikus stb...
2014. febr. 28. 22:55
 17/20 anonim ***** válasza:

"már legalább 200nál persze netes tarskeresőkön is írtam vagy 4-500 jó csajnak"

Talán itt van a baj. Túl magasra rakod a mércét, pl. a lányok külsejét illetően.

Nem mondtam, hogy meleg vagy. De mások számára az a fiú akinek 25 évesen nem volt még barátnője ebből a szempontból gyanús.

2014. febr. 28. 22:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Na mindegy eleggé eltértetek itt a tárgytol engem csak anyam fura viselkedése bosszant és érdekelt más is van e így, minden jót
2014. febr. 28. 22:57
 19/20 A kérdező kommentje:

A mércét?? Már bocs de nem fogom megerőszakolni magam és ízlésem akkor inkább örökre egyedül hisz egy olyan kapcsolatban amiben nem lehetek boldog minek legyek benne, amúgy meg igenis fontos a külső én soha nem éltem fiatal sem voltam igazán nem élhettem át senkivel aki tetszett a szenvedélyes szerelmet amiben a külső igenis alap hisz azért vagyunk fiatalok h ezt kiélvezzük a szép külsőt ami még megvan egy ideig

" De mások számára az a fiú akinek 25 évesen nem volt még barátnője ebből a szempontból gyanús." ezek rossz és gusztustalan emberek akik pletykaalnak gyanakszanak es mas dolgaba avatkoznak nem kell velük foglalkoznom

2014. febr. 28. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:

figyelj. 14es vagyok.

elhiszem, hogy van annak oka meg magyarázata, hogy itt tartasz.

de ahhoz, hogy boldog legyél, meg előrébb haladj, ez egyáltalán nem számít.

felejtsd el a kifogásokat. teljesen felejtsd el, hogy mi az, ami nem lehetséges, mert... mert nem tudod, mert nem azt tanultad, mert, mert mert.

Mert ettől nem lesz jobb, ha megmagyarázod magadnak, hogy miért nem jó.

Mitől lesz jobb: Ha minden egyes nap, de tényleg minden egyes nap teszel valami előrelépést. Akár csak egy picikét. Kezdetben egy picikét, és utána, ha megerősödik az akaratod, akkor nagyobbat. Rögtön annyit tudok mondani, hogy kezdj el sportolni. Ha erősíted a testedet, akkor optimistább leszel, és erősebb leszel testileg-lelkileg. Nem mellesleg vonzóbb leszel. Én nő vagyok, és pontosan tudom, milyen vonzó egy szép izmos férfitest. Nem a kigyúrt férfiakra gondolok, hanem a szálkás testre, amire bármelyik férfi szert tehet. Legyél ilyen. Ez semennyi pénzbe sem kerül. Otthon ingyen megcsinálhatod magadnak. Mire szép izmos leszel, az akaratod is megerősödik.

De ez csak 1 dolog a sokmindenből, amit tehetsz.

Tanulj minden nap. tökmindegy, hogy mit, de legjobb, ha angolt. Tudom, azt írod, hogy nincs nyelvérzéked. de ezzel ne foglalkozz. akkor is tanulj meg minden nap 10 szót. hobbiból. vagy tanulj meg kész mondatokat. Nem tudom, milyen szinten vagy angolból, attól függ. és nézz meg egy félórás filmet angolul minden nap. lehet alatta magyar vagy angol felirat. Ne foglalkozz azzal, ha nem érted. Ki fog rá nyílni a füled. Értek a nyelvekhez, és tudom, hogy működik a nyelvtanulás.

plusz, add be mindenhova a jelentkezésedet. töltsd föl az életrajzodat mindenhova, minden álláskereső portálra.

jelentkezz minden állásra, amit találsz. jelentkezz adminisztratív állásokra, mindenhova.

lényeg, hogy csináld, és minden nap tegyél egy lépést, hogy jobb legyen. az egész hangulatod, az élethez való hozzáállásod át fog alakulni. és ha erősebb vagy, a nők sem fognak elkerülni, hidd el.

2014. febr. 28. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!