Uszodába járok, és van egy srác, akivel nagyon jóban vagyok, de a nagyszülők meg anyám mindig azt mondja, hogy totál belém van zúgva, bár szerintem nem?
Figyelt kérdés
És nem tudom, miért. Mikor meglátják, hogy egy viszonylag helyes sráccal beszélgetek, rögtön ez a reakció.
Most is, mert a fiúval elbeszélgettem, és elmentem hajat mosni, ő elment öltözni, meg én is.
Aztán értem megjött anyám, meg neki is, és visszafordult, hogy elköszönjön tőlem, szóval nagyjából tíz percig rohangált utánam egy szó miatt.
Szóval megint. De miért mondják mindig ezt a rokonaim? Kezd belőle elegem lenni, mert nemhogy szép nem vagyok, még csinos sem... szerintem. ://
2013. aug. 17. 19:44
2/6 anonim válasza:
Küldj egy képet magadról és megmondom.
3/6 anonim válasza:
szerintem pedig csinos vagy.
üdv: az uszodás srác..
6/6 anonim válasza:
De mondjuk ez nem baj. Az lenne a gond, ha farokra bukna és nem a női fenekekre. Hozd zavarba és csavard el a fejét;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!