Létezik ezen a rohadt bojgón egy, helyes, normális, édes, cuki 18 nál fiatalabb srác?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 09:38
2/12 anonim válasza:
Létezik ezen a boLYgón olyan nyelvtantanár, aki még téged is meg tud változtatni?
3/12 anonim válasza:
tanulj meg helyesen irni, akk talam lesz helyes fiud.
4/12 anonim válasza:
a helyes fiúk messziről kiszúrják hogy ki az aki le tud írni egy szót helyesen, és ki nem. Aki nem, azt elkerülik, szóval ne csodálkozz hogy így jártál.
5/12 anonim válasza:
rohadt bojgón?
milyen türelmetlen és ingerült vagy... :D
tuti nagy öröm lehet veled járni xd
6/12 anonim válasza:
én épp normális, cuki, édes vagyok, talán még helyes is de sajna én egy bolygón lakok :( 16/F
7/12 Dragneel válasza:
Van pl én de egy olyan lány, aki a bolygót bojgóbak írja az már eleve elég rossz helyzetből indul nálam 17f
8/12 anonim válasza:
ja pl én is meg kb a fiúk 1/3da ilyen
9/12 anonim válasza:
5-ös rosszul írtad. Azt úgy kell írni, hogy LYárni. xDDDD
10/12 anonim válasza:
igen, de tudod nemsokára ô is elmúlik 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!