Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik ezen a rohadt bojgón...

Létezik ezen a rohadt bojgón egy, helyes, normális, édes, cuki 18 nál fiatalabb srác?

Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 09:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Lètezik :) ès azok aki/akik tènyleg szeretnek azokat nem fogja èrdekelni az helyesírásod mint az elöttem kommentelőket :) nekem van olyan lány barátom akit imádok 17 èves ránèz 100 srác,ès az összes azt mondja gyönyörű,de a helyesírása?borzalmas :) ès amikor beszèlgetsz vele annyira nemèrdekel milyen a helyesírása :) engem nem èrdekel egy lánynál a helyesírása:) ha szeret,aranyos,jófej,megèrtő ès szeret.. a többi mit sem számít :)amugy meg egy álítólag helyes.....,normális èdes cuki, az biztos;)
2014. jan. 17. 15:46
 12/12 anonim válasza:
Lètezik :) ès azok aki/akik tènyleg szeretnek azokat nem fogja èrdekelni az helyesírásod mint az elöttem kommentelőket :) nekem van olyan lány barátom akit imádok 17 èves ránèz 100 srác,ès az összes azt mondja gyönyörű,de a helyesírása?borzalmas :) ès amikor beszèlgetsz vele annyira nemèrdekel milyen a helyesírása :) engem nem èrdekel egy lánynál a helyesírása:) ha szeret,aranyos,jófej,megèrtő ès szeret.. a többi mit sem számít :)amugy meg egy álítólag helyes.....,normális èdes cuki, az biztos;) 16/F
2014. jan. 17. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!