Szerintetek is a szomszéd srác a ludas abban h eltűnt
anyám telója és 50000 forintja?
Az alapján amit leírtál elég valószínű, hogy ő volt a tolvaj.
2013. jún. 22. 12:40
2/30 A kérdező kommentje:
átmentem még tegnap éjjel a szomszédba körbenézni hátha oda rajtette el és nem vitte haza. a posta ládában megtaláltam a zseblámpámat ami ott volt a telefon mellett amikor eltűnt.
3/30 anonim válasza:
Tegnap már kaptál hasznos válaszokat nem? Minek írtad ki még egyszer, csak úgyan azt tudom elmondani mint tegnap!
2013. jún. 22. 12:52
4/30 A kérdező kommentje:
igen kaptam EGY hasznos választ és semmi többet, talán ebben a kategóriában többen hozzá szolnak mielőtt még megtenném a feljelentést.
5/30 A kérdező kommentje:
kétségbe vagyok esve mert senkire nem számíthatok, itt maradtunk egy forint nélkül...hétfőn már azt se tudom h mit fogunk enni vagy hogy hogy fogunk munkába menni
6/30 anonim válasza:
Jajj jajj! Hová sz@rjak, hogy el ne lopják??????
2013. jún. 22. 13:06
Hívd a rendőröket, kihallgatják a szomszédot, és keressétek elő a telefonpapírjait, ha a szomszéd nem vette ki belőle az aksit akkor a rendőrök még kikapcsolt állapotban is betudják mérni a telefont, mivel bűncselekmény történt így megcsinálják, de ha csak sima elvesztés lenne az oka akkor nem foglalkoznának ezzel. Ha meg nincs pénz, akkor szóljatok a rendőröknek! Segíteni fognak, ja és ha kimész a kertbe ne hagyd nyitva soha az ajtót! ha nincs szem előtt! Én mindig bezárom a bejárati ajtót ha kimegyek az udvarra a hátsókertbe, pedig nyugodt környéken élünk, soha nem volt még betörés a környéken meg semmi de én mindig kulcsra zárom, néha még a hátsó ajtót is ha a másik kis épületbe megyek a műhelybe vagy a garázsba csinálni valamit.
Ez legyen tanulság.
2013. jún. 22. 13:14
Meg kell próbálni feljelenteni a rendőrségen .Ha nem lesz foganatja, akkor is egyet megpróbáltál.
2013. jún. 22. 13:16
9/30 anonim válasza:
Még egy ilyen hülyét. Mért nem zártad be a lakást?
2013. jún. 22. 13:20
10/30 A kérdező kommentje:
már voltak kint a rendőrök tegnap éjszaka nálunk is meg náluk is. vártuk h majd bejönnek miután jártak náluk de nem ez történt hanem beültek a kocsiba és elmentek, azóta semmit nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések: