Anyám miért ilyen? Beteg? Fontos!
Nos, igen, akinek volt már kamasz gyereke, az ezeket már átélte. :) Ahogy a 4-es is írta :)
Citromlé eldugására - én konkrétan a mézet, a diót, a mogyorót, mandulát kell, hogy eldugdossam, mert mire kellene, szőrén-szálán eltűnik.
Piszkos edények - igen, velem is volt már hogy a kisszobába tettem be. Képzeld el, mikor egész délután pakolsz, rendet raksz, takarítasz, tip-top a lakás, és végre élvezheted, hogy tiszta, rendezett minden, sehol egy elöl hagyott ez, egy ledobott az, a komfortérzeted a 10-es skálán 15-re ugrik - és akkor délután belépsz a lakásba, és mi az, amit elsőnek meglátsz a konyhában? A piszkos tányér, a kés, a morzsa mindenhol.
"siettem suliba és reggel gyorsan ettem, de ott hagytam a "mosatlan kést, tényért, mire haza értem minden piszkos edényt bedobált az ágyamra. "
Nagyon jól tette. Gondolom, nem első alkalom volt, hogy ott hagytad a nagy sietésben. /És legalább elmosogattad őket/?
gondolván, anya itthon van, úgyis elmosogat és elpakol.
Csakhogy egy idő után ezt már mindenki megunja.
Gondolom, már milliószor szólt, hogy "ne hagyd elő, édes lányom a mosatlan edényt", és mivel kérésének nem volt foganatja, drasztikusabb módszerhez folyamodott.
Így bizonyára megtanulod, hogy talán egy kicsit segíteni kellene neki a háztartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!