Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám miért ilyen? Beteg? Fontos!

Anyám miért ilyen? Beteg? Fontos!

Figyelt kérdés
Anyámnak nagyon fura dolgai vannak, vetetett citromlevet, de eldugta, mert limonádét ittam, volt olyan hogy siettem suliba és reggel gyorsan ettem, de ott hagytam a mosatlan kést, tényért, mire haza értem minden piszkos edényt bedobált az ágyamra. Tesómmal csinált olyat hogy használt tampont ragasztott egy lapra, és a szőnyegem elé tették, és azon röhögtek O.o
2013. jún. 18. 09:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
Légy rendszeretőbb és nem fog ilyen meglepetés érni. Szerintem az a baj, hogy anyukádból házicseléddé ledegradáljátok. Ilyen dolgokhoz a végkimerülés miatt folyamodik egy anya. Már a nevelés csődjei vagytok. Nem szégyellitek magatokat és még itt mocskoljátok anyukátokat? Már nincs más csak a megszégyenítés veletek szembe mert más már nem használ. Kapj a fejedhez és tarts rendet magad körül. A tesód is. Nem szállodában laksz , hanem egy otthon nevű lakásban, ahol nektek is vannak kötelességeitek. Nincs bejáró nő !
2013. jún. 18. 12:04
 12/21 anonim ***** válasza:
6%

Ugye, ha ő citromlevet hozat veled, akkor azt nem azért hozatja, azt nem azért hozatja, hogy te megidd limonádéba.

Vegyél magadnak citrompótlót, az filléres dolog, egy-egy literbe elég 8-10 szem.

És igen, szerintem is, ez a viselkedés már egy segítségkérés felétek, amit te még csak meg sem akarsz érteni?

2013. jún. 18. 12:48
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
limonádéba. - N
2013. jún. 18. 12:49
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Basszus ne mondjátok már, hogy normális dolog a gyerekem elől eldugdosni az ételt vagy italt, amiért ő is fogyasztani meri!!! És még támogatjátok is, hogy jól teszi, hogy eldugja a citromlevet, mert az nem limonádéba való. Akkor mire? Meg vegyen citrompótlót limonádéba, hát az aztán rohadt finom és egészséges lesz. Az agyam eldobom. Érdekes, hogy arra senki nem szól semmit, hogy az anyja valaki más használt tamponját papírlapokra ragasztgatja. Az anyukád nem normális. Egyrészt ha a gyerekei nem segítenek a ház körül azt saját magának köszönje, másrészt ennél kulturáltabban is meg lehet oldani a dolgokat. Ha a citromlé azért kell, mert délután meg akarom inni az egész litert magában, akkor kinyitom a számat, és szólok, hogy ne idd meg kérlek, mert kelleni fog. Ha szeretném, hogy takarítsanak, akkor szólok. És semmilyen körülmények között nem ragasztgatok használt tampont egy papírra!! Elképesztő, hogy szerintetek ez a normális viselkedés!

Kérdező, a testvéred, édesapád mit szólnak? Szerintük is furcsa anyukád?

2013. jún. 18. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsóval értek egyet, szerintem sem stimmel a nővel valami...
2013. jún. 18. 14:21
 16/21 anonim válasza:
Biztosan nem normális!
2013. jún. 18. 16:58
 17/21 anonim ***** válasza:
26%

Érdekelne, hogy mióta tart ez a folyamat anyukádnál, ugyanis biztos vagyok benne, hogy mindezt - amit felhoztál példának - már megelőzte jó néhány kérés, felszólítás, kiabálás.

Hányszor szólt azért anyukád, hogy "ha ettél, akkor azt a nyomorult tányért mosd már el magad után! Vagy legalább tedd a csapba!

Elborult az agya. Ha kimész a mosdóba, akkor magad után rendet is kéne tenned. A tamponos sztori igencsak azt sugallja, hogy ott hagytad, mert eszedbe se jutott, hogy Te is kivihetnéd a szemétbe.

Egyébként érdekelne, hogy a tamponnal mit is kellett volna csinálnia? Illetve azok a válaszolók akik azt mondják, hogy az anyuka nem normális, hogyan reagálnának, ha bemennek a mosdóba, és ott virít a tampon? Baromi szép látvány lehet. Ugye?

Egyszer-kétszer előfordulhat, hogy véletlenül ott marad. Ezekben az esetekben az ember szó nélkül kiviszi. Aztán szól, hogy valamit ottfelejtettél, menj, rendezd le magad után.

És amikor anyukának ez nem tettszik, akkor a pici lány kiakad...

2013. jún. 19. 06:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, olvasd már el, nem a kérdező használt tamponja volt...
2013. jún. 19. 14:46
 19/21 anonim ***** válasza:
mit keres a szobátokban vagy bár hol használt tampon? Ennyire igénytelen vagytok a tesóddal együtt, mint a putriban lakók?
2013. jún. 19. 14:51
 20/21 anonim válasza:
64%

Jesszusom.. itt az emberek egy része szerint normális, hogy a gyerek elő eldugják az élelmiszereket?? Mégis az ilyen ember minek csinál gyereket?!

Nekem is van két gyermekem, rosszak és jó étvágyuk van de soha nem jutt eszembe, hogy bármit eldugjak előlük!! Milyen rosszul eshet ez egy gyermeknek..a saját anyjától.

2013. aug. 26. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!