Anyám miért ilyen? Beteg? Fontos!
Figyelt kérdés
Anyámnak nagyon fura dolgai vannak, vetetett citromlevet, de eldugta, mert limonádét ittam, volt olyan hogy siettem suliba és reggel gyorsan ettem, de ott hagytam a mosatlan kést, tényért, mire haza értem minden piszkos edényt bedobált az ágyamra. Tesómmal csinált olyat hogy használt tampont ragasztott egy lapra, és a szőnyegem elé tették, és azon röhögtek O.o2013. jún. 18. 09:55
21/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy a mai tini cselédet csinál az anyukájából. Méltóságán alulinak tartja, hogy maga után elpakoljon, és még ő mocskolja azt az anyát aki kirázta a kakiból. Fú szégyelld magad. Inkább azon gondolkodj, hogy milyen anya lesz belőled. Trehány koszos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!