Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Anyám pasijának az öccse. Miért?

Anyám pasijának az öccse. Miért?

Figyelt kérdés

Anyám összejött egy pasival..lassan egy éve, és eddig nem is érdekelt az öccse. Volt barátom neki is volt barátnője..de most hogy szakítófélben voltak a barátnőjével a csaj lejárt hozzánk és nekem sírta ki magát. Valamelyik nem fel mentem a pasihoz.. és tök jól elvoltunk nagyon sokat beszélgetünk nagyon elvagyunk.. és azt hiszem kezdek bele szeretni, de tudom hogy ez nem helyes. Nem lehetek egyszerre a "fogadott unoka" és meny, a nevelt lány és sógor, és a pasi sem lehet sógor és vő.

Szerintetek mit lehet most tenni?

2014. febr. 22. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
hát mivel nem rokonod ésha ő is ugy gondolja lehet össze tudnátok jönni és lehet anyukád is örülne neki mert nem egy ismeretlen az uj barátod de fontos hogy hány évesek vagytok ha gondolod ird le :)
2014. febr. 22. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:
én 17 ő 19
2014. febr. 22. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
akkorninc sitt semmi gond :) probálj közeledni felé
2014. febr. 22. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:
próbáltam és beszéltünk róla, de nem lehet..
2014. febr. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!