Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik a barátnőm öccse. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna919 kérdése:

Tetszik a barátnőm öccse. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Imádom a barátnőmet nagyon jó fej és hihetetlenül vicces.Ebben az évben jött az osztályunkba.Egyszer láttam,hogy beszél egy sráccal.Megkérdeztem,hogy kivel beszélt és azt válaszolta,hogy az öccsével.Nem tudom de eddig észre sem vetem őt.Reggelente egyre többet jöttem velük és suli után is sokszor kísértem őket haza.A fiú 2 évvel kisebb nálam,de irtó helyes és úristen.. olyan tej szőke és állandóan dobálja a haját és nagyon nagyon helyes.És egyre jobban tetszik és mind a ketten egyre közelebb kerülünk egymáshoz.Sok programunk is volt már együtt. Pl.: szánkóztunk együtt,tegnap meglepi grill partit csináltunk neki a tesójával. És a múltkor rámirt facebookon.Na mindegy szóval nagyon tetszik de nem tudom,hogy most mi tévő legyek.
2013. máj. 12. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
folytasd amit eddig csinálsz, hátha összejön
2013. máj. 12. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél? Ha tetszik, és el tudod képzelni, hogy együtt legyetek, akkor csináld amit eddig. Add önmagad, csináljatok programokat, hagyjd, hogy magától alakuljanak a dolgok.
2013. máj. 12. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Feküdj le vele!!!
2013. máj. 12. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok?
2013. máj. 12. 14:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igazatok van magamat adom és ha úgy akarja a sors akkor lesz valami,ha nem akkor pedig elég ha a barátom.

2013. máj. 13. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt mért kérdezed meg? Megbántanád a barátnődet ha az öccsével összejönnél? (Akkor természetesen ne menj bele...) Amúgy hány éves vagy?:D
2013. jún. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!