Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél a sógorod testvérével? (Nővérem férjének az öccse)
Figyelt kérdés
Alakulgat köztünk valami, illetve tetszünk egymásnak. A sógorom testvére épp válik, van egy egyéves kisfia is, ez engem nem zavar. Kerülgetjük egymást, célozgat, és én sem vagyok elutasító vele. Mit szólna a család?2012. júl. 25. 17:46
1/6 anonim válasza:
én inkább kihagynám. ebből jó nem lehet semmiféle szempontból...
2/6 anonim válasza:
Hát azért semmisem csak rossz de mondjuk ha a növéredék vagy ti szétmennétek azzal kellemetlenséget okoznál a másik párnak
3/6 anonim válasza:
Hááát... jó vége nem nagyon lehet a dolognak, csak ha ásó kapa nagyharang. Az meg ugye nagyon ritka.
4/6 anonim válasza:
Ugyanebben a szituációban vagyok, csak ő nem válik, mi fiatalabbak vagyunk. Egy darabig el voltam vele meg még úgy is gondoltam, hogy lehet valami, de aztán belegondoltam, és arra jutottam, hogy esetleges szakítás miatt szétrobbanna az egész család, ahogy őket ismerem... mert még fiatal vagyok, fix hogy nem kötném le magam mellette... de ott jutottam arra a pontra, hogy nem, mikor facebookon vallott szerelmet, nem pedig szemtől szemben, gyáva alak, és ahogy megismertem a stílusa sem passzol össze az enyémmel, szóval semmiképp nem jósoltam volna nagy jövőt a dolognak...
Visszatérve a te esetedre, nem jönnék össze vele. Szerintem sok jó nem sülne ki belőle... de ez az én véleményem.
5/6 anonim válasza:
Miért ne? Szabad ember nemsokára,nem foglalkoznék ezzel a családi mizériával,békésen is el lehet válni ha úgy adódik.
6/6 anonim válasza:
Én előbb kipuhatolnám óvatosan az érintettek véleményét. ha olyan a hozzáállásuk, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!